Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kika bo taki juz los nas,szaraczkow :wink:
A ja sobie wlasnie uswiadomilam,ze wyslalam zgloszenie do Wilna nie wpisujac tam nr.rodowodu :-? Mam nadzieje,ze wezma go z jego kopii,a nie odrzuca po prostu zgloszenia :-?
Rety,jak to niesympatycznie urodzic sie idiotka :wink:

• 4 months later...
Posted

Ja tylko na sekunde (mam utrudniony dostep do internetu),bo wlasnie sobie uswiadomilam,ze od kilku dni jakos zapominam sie wpisac :wink:

Tak wiec oficjalnie juz melduje,ze dwa tygodnie temu,dokladnie 22.05 w Bytomiu,Malenstwo zakonczylo championat polski :drinking:

Tyle,ze jakos sie zebrac w sobie nie umiem,aby wypelnic wnioski,zarowno o dymplom ml.ch.pl jak i ch.pl :oops:

A teraz znikam,bo czas to pieniadz :wink:
Pa
:scared:

Posted

carragan napisał(a):
Ja tylko na sekunde (mam utrudniony dostep do internetu),bo wlasnie sobie uswiadomilam,ze od kilku dni jakos zapominam sie wpisac :wink:

Tak wiec oficjalnie juz melduje,ze dwa tygodnie temu,dokladnie 22.05 w Bytomiu,Malenstwo zakonczylo championat polski :drinking:

Tyle,ze jakos sie zebrac w sobie nie umiem,aby wypelnic wnioski,zarowno o dymplom ml.ch.pl jak i ch.pl :oops:

A teraz znikam,bo czas to pieniadz :wink:
Pa
:scared:

To wypelniaj tewnioski szybko, bo i tak na dyplomy sobie poczekasz trochę.

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Kika, kiedy następna Wasza wystawka? :P
Będziemy trzymać kciuki :wink:

jutro siadam do kalendarzy wystawowych i planuję - jeszcze nie wiem jak , ale coś wymyślę bo mi sie już pracowac odechciewa i trzeba sobie jakoś czas umilić :wink: Na jakąś krajową pewnie pojedziemy...trzeba się pokazać.

• 4 months later...
Posted

[quote name='Aldi']Kika , tak przy okazji to pisałam wczoraj do Ciebie maila .... prosze mozesz odpowiedziec ?? Będę bardzo wdzięczna :D

Napiszę do Ciebie jutro, bo już dzisiaj lulu idę:)