tunio Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Kika bo taki juz los nas,szaraczkow :wink: A ja sobie wlasnie uswiadomilam,ze wyslalam zgloszenie do Wilna nie wpisujac tam nr.rodowodu :-? Mam nadzieje,ze wezma go z jego kopii,a nie odrzuca po prostu zgloszenia :-? Rety,jak to niesympatycznie urodzic sie idiotka :wink: Quote
tunio Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ja tylko na sekunde (mam utrudniony dostep do internetu),bo wlasnie sobie uswiadomilam,ze od kilku dni jakos zapominam sie wpisac :wink: Tak wiec oficjalnie juz melduje,ze dwa tygodnie temu,dokladnie 22.05 w Bytomiu,Malenstwo zakonczylo championat polski :drinking: Tyle,ze jakos sie zebrac w sobie nie umiem,aby wypelnic wnioski,zarowno o dymplom ml.ch.pl jak i ch.pl :oops: A teraz znikam,bo czas to pieniadz :wink: Pa :scared: Quote
Kika Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 carragan napisał(a):Ja tylko na sekunde (mam utrudniony dostep do internetu),bo wlasnie sobie uswiadomilam,ze od kilku dni jakos zapominam sie wpisac :wink: Tak wiec oficjalnie juz melduje,ze dwa tygodnie temu,dokladnie 22.05 w Bytomiu,Malenstwo zakonczylo championat polski :drinking: Tyle,ze jakos sie zebrac w sobie nie umiem,aby wypelnic wnioski,zarowno o dymplom ml.ch.pl jak i ch.pl :oops: A teraz znikam,bo czas to pieniadz :wink: Pa :scared: To wypelniaj tewnioski szybko, bo i tak na dyplomy sobie poczekasz trochę. Quote
Dalma&Maja Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Kika, kiedy następna Wasza wystawka? :P Będziemy trzymać kciuki :wink: Quote
Kika Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Kika, kiedy następna Wasza wystawka? :P Będziemy trzymać kciuki :wink: jutro siadam do kalendarzy wystawowych i planuję - jeszcze nie wiem jak , ale coś wymyślę bo mi sie już pracowac odechciewa i trzeba sobie jakoś czas umilić :wink: Na jakąś krajową pewnie pojedziemy...trzeba się pokazać. Quote
Kika Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Wklejam moją mordeczkę kochaną - dawno jej tu nie było Quote
Aldi Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 a mnie tu tez dawno nie było :( sunia jest piękna :) !! Quote
Kika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Aldi napisał(a):a mnie tu tez dawno nie było :( sunia jest piękna :) !! Dziękuję w imieniu suni :wink: Quote
Aldi Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kika , tak przy okazji to pisałam wczoraj do Ciebie maila .... prosze mozesz odpowiedziec ?? Będę bardzo wdzięczna :D Quote
Kika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Aldi']Kika , tak przy okazji to pisałam wczoraj do Ciebie maila .... prosze mozesz odpowiedziec ?? Będę bardzo wdzięczna :D Napiszę do Ciebie jutro, bo już dzisiaj lulu idę:) Quote
Kika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Już odpisałam, a konkrety - mam nadzieję - wkrótce. Quote
Recommended Posts