shelley Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 w dniu dzisiejszym ok godziny 12 Bafisia skonczyla zbierac wnioski do championatu polski :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Za gratulacje z gory dziekujemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
nice_girl Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Ja Wam gratulowałam osobiście, ale zrobie to jeszcze raz :GRATULACJE :wink: Quote
Kika Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 w dniu dzisiejszym ok godziny 12 Bafisia skonczyla zbierac wnioski do championatu polski :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Za gratulacje z gory dziekujemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I musiałaś być pierwsza ? :roll: :roll: A wiesz,że to tak nieładnie chwalić się np. na forum - skromności koleżanko trochę. Ale faktem jest, że mamy już Championa Polski w domu - śpi sobie smacznie w ciepełku. :BIG: :BIG: Quote
jovka Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 A wiesz,że to tak nieładnie chwalić się np. na forum - skromności koleżanko trochę. Nieładnie to jest ukrywać dobre wiadomości ;) :lol: Ale faktem jest, że mamy już Championa Polski w domu - śpi sobie smacznie w ciepełku. :BIG: :BIG: Gratulacje :D Kolorowych Championowych snów :D Quote
Ania i Salma Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 No to wieeeeeelkie gratulacje :angel: My mamy tylko jedno CWC, ale nie mam czasu i pieniędzy by zebrać jeszcze dwa :-? Choć i tak wolę agility :D Quote
Ania i Salma Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Kika, a na jakiej wystawie zdobyłaś ostatnie CWC ? Mozesz podać stawkę łaciatych :wink: Quote
shelley Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 Ania i Salma Kika z Baffi zebrala ostatni wniosek wczoraj w Rzeszowie, a stawke stanowila Bafisia, niestety byla jedyna :lol: Quote
shelley Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 A tak się wczoraj biedna Bafinia przezentowała zanim została Championka :), straszliwie zmarzła i później niemalże przez godzine nie wystawiała nosa spod nakrycia Quote
Alsa Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 GRATULACJE!!!! :D I BUZIAKI dla Championki! :) Nie dziwię, się, że nie chciała nosa wystawiać, pogoda była okropna. A jeszcze bardziej mnie zszokowała wiadomość, że w Rzeszowie będzie tylko jeden łaciaty:/ Czy ktoś się wybiera do Białegostoku na krajówkę?(29.08 ) Quote
Kika Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Alsa do Bialegostoku niestety nie wybieramy się - bedziemy w Nowym Targu najprawdopodobniej. 8) Za gratulacje dziękujemy. Quote
Ania i Salma Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Ubranko Bafisi jest niezwykle gustowne :D Szkoda ze my poki co mamy przerwę w wystawach, no ale nie mogę narzekać - 10 wrzesnia jedziemy na 3 dni na zawody do Czech :) Kika, a wpadniecie na miedzynarodowke we Wrocławiu :wink: Quote
Zorba Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Gratulacje! My ostatnio skończyliśmy Chemionat w Nowej Rudzie.Mielismy farta bo omalo co bylaby dyskwalifikacja. ale GRATULACJE chmionatu:) Quote
tunio Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Spoznione gratulacje i czekam na temat "Mamy w domu swiezo upieczona interchampionke" :wink: A moze,aby pomoc szczesciu zglosicie ja do Wilna ? Bo w koncu ten jeszcze jeden zagraniczny CACIB nie przyjdzie sam :wink: :lol: Zorba gratulujemy i dopytujemy sie dlaczego "o maly wlos" dyskwalifikacja ? :o Bo ja mysle,ze jest spory skok od dyskwalifikacji do CWC :wink: Quote
Kika Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Spoznione gratulacje i czekam na temat "Mamy w domu swiezo upieczona interchampionke" :wink: A moze,aby pomoc szczesciu zglosicie ja do Wilna ? Bo w koncu ten jeszcze jeden zagraniczny CACIB nie przyjdzie sam :wink: :lol: carragan ale Cię dawno nie było, ale sie cieszę. Za gratulacje dziekujemy, będziemy sie mocno starały o Intera, ale siła wyższa nam nie pozwala pojechać do Wilna. Quote
tunio Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 ale sie cieszę. Twoja radosc jest moja radoscia :wink: siła wyższa nam nie pozwala pojechać do Wilna. A do Rzeszowa dojedziecie ? 8) Quote
Kika Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Mam nadzieję że tak , choć jeszcze zgłoszenia nie wysłałam.bafiśka miala dostać już cieczke , ale jej nie ma do tej pory i nie bardzo wiem co robić :( Ale jak ona nie bedzie sie mogła wybrac - ja sie wypuszczę. Quote
Dalma&Maja Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Mogę się wścibsko o coś w tym temacie zapytać? :oops: Czy Bafisia ma dwie właścicielki i raz mieszka u jednej z Was, a raz u drugiej?.... Bo się nad tym zastanawiałam.... :wink: Quote
Kika Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Mogę się wścibsko o coś w tym temacie zapytać? :oops: Czy Bafisia ma dwie właścicielki i raz mieszka u jednej z Was, a raz u drugiej?.... Bo się nad tym zastanawiałam.... :wink: Nie, nie , nie - to ta druga "właścicielka" raz mieszka w domu, a raz nie........... :wink: Quote
Poświata Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 A czy ja, skromnie i cichutko, moge się pochwalić, że Poświata też zakończyła Championa i w tym tygodniu ZK przysłało nam dyplom. Mamy już czarno na białym :D . Pisałam co prawda na gończych, ale tam z przyczyn oczywistych :wink: :-? przeszło bez echa. No bo czym, niby tu się cieszyć :hmmmm: :lol: . Quote
Dalma&Maja Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Kika, aha, rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie. :lol: Czyli, że Ty jesteś prawowitą właścicielką. :P Beatko, gratulacje. :D A jakie są te oczywiste przyczyny, bo ja nie w temacie? (długa przerwa w pisaniu na DGM z przyczyn oczywistych :wink: ) Quote
Poświata Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Ach, długo by o tym mówić. Cosik się niesympatycznie porobiło od jakiegoś czasu. Ale za to gdzie indziej jest fajnie :P . Quote
tunio Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Beato gratulujemy (spoznieni,ale jak to sie mowi,spoznieni maja wielkie wejscie :wink: ) 8) Quote
tunio Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Nawiasem mowiac wybieracie sie takze do Katowic ? Quote
Kika Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Beata&Poświata napisał(a):A czy ja, skromnie i cichutko, moge się pochwalić, że Poświata też zakończyła Championa i w tym tygodniu ZK przysłało nam dyplom. Mamy już czarno na białym :D . Pisałam co prawda na gończych, ale tam z przyczyn oczywistych :wink: :-? przeszło bez echa. No bo czym, niby tu się cieszyć :hmmmm: :lol: . Czarno na bialym to my mamy :evil: A ten Wasz championat to nie jest ważny - nawet kroplą szampana nie został opity z koleżankami i kolegami 8) 8) :wink: I co Ty na to Poświatowska????????? Quote
Kika Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ja to bym sie wybrała wszędzie tylko jest t fizycznie niemożliwe.Poza tym bardzo nudne jest czytanie składów sędziowskich na tych naszych wystawach - ciągle te same nazwiska. No, chyba żeby tylko z Wami się spotkać. Quote
Recommended Posts