Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że gdybym znalazła idealną kobiecinę dla Dianki to pewnie bym ją oddała. U mnie psów jest zdecydowanie za dużo:shake:zrobilo sie juz małe schronisko, a to nie wpływa dobrze na psychikę takiego zastraszonego psa po przejściach jak Diana.

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

estote napisał(a):
bardzo usilnie szukamy tej dobrej kobieciny, by trochę ulżyć przepełnionemu psiemu rajowi, który stworzyła u siebie Saphira.

Tylko jak ja jej spojrzę w oczy.....? Ona mi bardzo ufa.

Posted

Saphira napisał(a):
A Dianka dzisiaj obżarła się kiełbachą:eviltong::eviltong::eviltong:

Poczęstowała sie sama czy Saphircezmieko serce?
Moja psota wyjadła ostatnio wszystkie cukierki czekoladowe z miseczki. Rano, bo rzecz miała miejsce w nocy, robiła kupę-aerozol.

Posted

teraz u mnie sesja w toku, gorąco, gorąco jest...

ale gdy tylko się skończy to chętnie zobaczę się z Dianą i z Tobą dobra Saphiro :)

Posted

Właśnie gotuję owsiankę z siemieniem lnianym dla naszej Dinki. Ona ma słaby żołądeczek tak samo jak Amiś. Efekty fatalnego zywienia od szczeniaka:shake:

Posted

Saphira napisał(a):
Właśnie gotuję owsiankę z siemieniem lnianym dla naszej Dinki. Ona ma słaby żołądeczek tak samo jak Amiś. Efekty fatalnego zywienia od szczeniaka:shake:

Oj..............................:shake:

Posted

przez cały weekend nie mogłam sie tu zalogować, ciągle byłam odrzucana...

ale jestem w końcu :)

to smutne, że te biedne psiaki, nie dość, że przez całe życie były męczone psychicznie, to jeszcze odbija się to na ich stanie fizycznym... ona już tyle przeszła....

Posted

Myślę, że Diana nie mogła trafić lepiej i obie o tym Wiecie :)
Zatarło się z tymi adopcjami- ja przybita jestem Fokusem. Dianka przed wakacjami i w trakcie domu nie znajdzie. Szczerze Saphiro- naprawde chciałabyś ja oddać? Masz wielkie serce i wielki dom- tyle szczęśliwych psiaków:)
Napisz mi proszę na pryw. w jaki sposów wprowadzasz nowego psa do tej różnopłciowej gromady.Chcę zabrać staruszka z fimy do domu ale boję sie moich potworów, które żarły się do krwi a teraz stanowia wielbiącą się parkę. On jest stary i chory darujce wtręt

Posted

Nona napisał(a):
Myślę, że Diana nie mogła trafić lepiej i obie o tym Wiecie :)
Zatarło się z tymi adopcjami- ja przybita jestem Fokusem. Dianka przed wakacjami i w trakcie domu nie znajdzie. Szczerze Saphiro- naprawde chciałabyś ja oddać? Masz wielkie serce i wielki dom- tyle szczęśliwych psiaków:)
Napisz mi proszę na pryw. w jaki sposów wprowadzasz nowego psa do tej różnopłciowej gromady.Chcę zabrać staruszka z fimy do domu ale boję sie moich potworów, które żarły się do krwi a teraz stanowia wielbiącą się parkę. On jest stary i chory darujce wtręt

Dwa samce, czarno to widzę.... Będą walczyć o terytorium i wiadomo kto wygra...

Posted

a Diana tuła się już od ponad roku. w marcu, bądź kwietniu zeszłego roku została zabrana z działki, potem urodziła szczeniaki, mieszkając z budzie w rozwalonej szopce, z przeciekającym dachem i gruzem, będąc na łańcuchu wychowała 2 szczeniaki, które teraz szczęśliwe mieszkają w domach i są kochane, a ona dalej na tymczasie. dobrze, że nie jest tego świadoma...

Posted

estote napisał(a):
pozdrawiamy w ten słoneczno-deszczowy pierwszy dzień wakacji :)

:loveu:

To już wakacje:crazyeye::placz: Dobrze niektórzy mają:placz::placz::placz:

Posted

estote napisał(a):
pozdrawiamy w ten słoneczno-deszczowy pierwszy dzień wakacji :)

:loveu:

Przepraszam, ale ja jestem tak nieludzko zmęczona, że ostatnio nie mam sily mysleć a co dopiero pisać