Saphira Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A Dianeczka coraz bardziej ufna się robi:loveu: Quote
Saphira Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No to Dianka w górę. Chyba zostałam tu sama:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mgie Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Alegratka Dianki Wi�ziona, g�odzona, bita. teraz szuka spokojnego domu. Diana ;) Quote
Saphira Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Superowo :cool2::thumbs::Rose::ghost_2::sweetCyb::angel::laugh2_2::ylsuper::laola::cunao: Quote
Agata69 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ewa, hopaniemwatku nic nie wskórasz. Teraz bardzo trudno wyadoptować psa z wątku. Zostaja tylko ogłosezni,a do skutku. Quote
Saphira Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Problem w tym, że ostatnio dzwonią do mnie panowie, którzy nie są zainteresowani Dianką tylko mną:evil_lol::diabloti:a ja nieadopcyjna jestem:evil_lol::diabloti: To już wolę wąteczek podnosić:diabloti::evil_lol: Quote
Miśka84 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Saphira napisał(a):Problem w tym, że ostatnio dzwonią do mnie panowie, którzy nie są zainteresowani Dianką tylko mną:evil_lol::diabloti:a ja nieadopcyjna jestem:evil_lol::diabloti: Ja się nie dziwię bo fajna babeczka z Ciebie! :p Quote
Saphira Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Problem w tym, że oni mnie nie znają. Jakaś fujara z działu ogłoszeń mój nr telefonu zamiast do ogłoszenia Dianki dała do ogłoszeń typu :"szukam partnera":diabloti::evil_lol: Zainteresowanie spore:evil_lol::diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :crazyeye: :lol::lol::lol: Może jednak adopcja zagraniczna? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Napisz do ewatonieja;) Współpracują z fajną niemiecką fundacją- fundacja ta pomaga tez Kierowi co jest u mnie na hotelu- przysyłają leki i karmę. Bedą potrzebowali info o Dianie...z pewnoscia zaproponuja ,że mogą ja zabrac do swojego schroniska, albo ogłosic i szukac domu. Quote
bigosik Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Też zaglądam do Dianki. robiłam jej te ogłoszenia,część poodświeżałam - dorzucę tu i tam jeszcze. Tyle tylko jestem w steanie zrobić. Podeślę też Diankę pewnej Pani zainteresowanej dorosłym, fajnym piesiakiem średniej wielkości- ale nic nie moge zagwarantować. Quote
xmartix Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 a można podsumowanie jakie ogłoszenia ma a jakie nie ma? w pierwszym poście jakby było to będzie bardziej widoczne;) Quote
Saphira Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja kończę dzisiaj zaglądanie gdziekolwiek. Wzieło mnie jakies grypsko:shake: Może rano będzie lepiej:cool3: Quote
Saphira Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 xmartix napisał(a):a można podsumowanie jakie ogłoszenia ma a jakie nie ma? w pierwszym poście jakby było to będzie bardziej widoczne;) To musimy poczekać na Paulinę bo ona zakładała wątek:cool3: Quote
bigosik Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 xmartix napisał(a):a można podsumowanie jakie ogłoszenia ma a jakie nie ma? w pierwszym poście jakby było to będzie bardziej widoczne;) trzeba odkopać na wątku, ale wiesz: ja jej tych ogłoszeń porobiłam sporo, i jeszcze nie odkopałam,które mogą być już nieaktywne. Na bank , przy okazji dodawania Pumy i Barrego odświeżałam. Ale tak to jest jak się tego trochę ma na głowie. Trzeba ogłaszać jak leci - najwyżej będzie dubel,to nie koniec świata:evil_lol:. Na adopcje.org tylko nie ogłaszajcie bo tam jest cały czas i wam mogą nie zaakceptować. To samo na psy.pl. Tam do odwołania. Quote
Saphira Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witam wszystkich na wątku Dianki:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Saphira napisał(a):Witam wszystkich na wątku Dianki:loveu::loveu::loveu: Się też z rana witamy:loveu: Quote
Recommended Posts