Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem w tym, że ostatnio dzwonią do mnie panowie, którzy nie są zainteresowani Dianką tylko mną:evil_lol::diabloti:a ja nieadopcyjna jestem:evil_lol::diabloti:
To już wolę wąteczek podnosić:diabloti::evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Problem w tym, że ostatnio dzwonią do mnie panowie, którzy nie są zainteresowani Dianką tylko mną:evil_lol::diabloti:a ja nieadopcyjna jestem:evil_lol::diabloti:

Ja się nie dziwię bo fajna babeczka z Ciebie! :p

Posted

Problem w tym, że oni mnie nie znają. Jakaś fujara z działu ogłoszeń mój nr telefonu zamiast do ogłoszenia Dianki dała do ogłoszeń typu :"szukam partnera":diabloti::evil_lol: Zainteresowanie spore:evil_lol::diabloti:

Posted

Napisz do ewatonieja;)
Współpracują z fajną niemiecką fundacją- fundacja ta pomaga tez Kierowi co jest u mnie na hotelu- przysyłają leki i karmę.
Bedą potrzebowali info o Dianie...z pewnoscia zaproponuja ,że mogą ja zabrac do swojego schroniska, albo ogłosic i szukac domu.

Posted

Też zaglądam do Dianki. robiłam jej te ogłoszenia,część poodświeżałam - dorzucę tu i tam jeszcze. Tyle tylko jestem w steanie zrobić. Podeślę też Diankę pewnej Pani zainteresowanej dorosłym, fajnym piesiakiem średniej wielkości- ale nic nie moge zagwarantować.

Posted

xmartix napisał(a):
a można podsumowanie jakie ogłoszenia ma a jakie nie ma? w pierwszym poście jakby było to będzie bardziej widoczne;)

To musimy poczekać na Paulinę bo ona zakładała wątek:cool3:

Posted

xmartix napisał(a):
a można podsumowanie jakie ogłoszenia ma a jakie nie ma? w pierwszym poście jakby było to będzie bardziej widoczne;)

trzeba odkopać na wątku, ale wiesz: ja jej tych ogłoszeń porobiłam sporo, i jeszcze nie odkopałam,które mogą być już nieaktywne. Na bank , przy okazji dodawania Pumy i Barrego odświeżałam. Ale tak to jest jak się tego trochę ma na głowie. Trzeba ogłaszać jak leci - najwyżej będzie dubel,to nie koniec świata:evil_lol:. Na adopcje.org tylko nie ogłaszajcie bo tam jest cały czas i wam mogą nie zaakceptować. To samo na psy.pl. Tam do odwołania.