Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata69']Nie wiedziałam, że Dianka to taki maluch, zwłaszcza przy Wielkopsie wyglada mizernie...[/quote]

Dianka jest wielkości Kory z Osięcin. Może ciut wyższa.
Znowu dzisiaj nawiała na spacerek. Strasznie trzeba jej pilnować bo ma takie sklonnosci wycieczkowe jak miała Dorka.

Posted

a Diana wciąż czeka na dom.

choć w ciągu ostatnich tygodni nauczyła się tak wielu rzeczy, została przyjęta do stada wielko- i małopsów w psim raju u Saphiry, leży w łóżku, mieszka w domu...

jest zwykłą, potrzebującą domu suczką. dlaczego tak długo musi na niego czekać?

Posted

[quote name='estote']a Diana wciąż czeka na dom.

choć w ciągu ostatnich tygodni nauczyła się tak wielu rzeczy, została przyjęta do stada wielko- i małopsów w psim raju u Saphiry, leży w łóżku, mieszka w domu...

jest zwykłą, potrzebującą domu suczką. dlaczego tak długo musi na niego czekać?[/quote]

moja Pusia, suczka wycofana, prawie autystyczna, czekała na swojego anioła w postaci Bambino ponad pół roku. ja juz nie miałam nadziei, że znajdzie sie ktoś , kto weźmie tak dziwne zwierzę. A jednak. Myslę, że trzeba wierzyć i cały czas ja ogłaszać. Nie wolno sie poddawać.

Posted

codziennie jakieś postępy :multi:
bardzo się cieszę - teraz powinno być już lepiej.

Diana jest bardzo płochliwa, u nią wszystkie nowości trzeb wprowadzać bardzo delikatnie. Ale uczy się bardzo szybko :)

i bardzo potrzebuje już swojego domku.
zdaje mi się, że ma dość tej tułaczki...

Posted

Saphiro, obawa szybko jej minie, a Ty się uzbrój w cierpliwość,weż kawał kiełbasy, poduszkę pod swoje siedzonko i kus ja ta kiełbaską z wysokości trzech czterech stopni..potem możesz się przenieść wyżej:lol: Tylko zrób to w wolnym czasie, po parę godzin może Ci na tym zejść:evil_lol:

Posted

Mam pewne obawy co do oddawania Dianki do domku gdzie nie ma innych psów. Ona jak nie widzi Mikosia i Klary to wyraźnie staje się smutna i osowiała. Nie lubi samotności nawet z człowiekiem. Musi mieć psie towarzystwo. :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Saphira']Mam pewne obawy co do oddawania Dianki do domku gdzie nie ma innych psów. Ona jak nie widzi Mikosia i Klary to wyraźnie staje się smutna i osowiała. Nie lubi samotności nawet z człowiekiem. Musi mieć psie towarzystwo. :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Tak jak moja Pusia. Warunkiem adopcji był inny pies w domu.
No i udało się, Pusia ma towarzystwo Bambino i Newio.