Ania+Milva i Ulver Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :-o:evil_lol:...wszystko jej sie pomieszało:evil_lol: Quote
Agata69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie wiedziałam, że Dianka to taki maluch, zwłaszcza przy Wielkopsie wyglada mizernie... Quote
Saphira Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Agata ! Czemu Ty masz podpis a mnie usunęli ? O co chodzi ? Quote
Saphira Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Agata69']Nie wiedziałam, że Dianka to taki maluch, zwłaszcza przy Wielkopsie wyglada mizernie...[/quote] Dianka jest wielkości Kory z Osięcin. Może ciut wyższa. Znowu dzisiaj nawiała na spacerek. Strasznie trzeba jej pilnować bo ma takie sklonnosci wycieczkowe jak miała Dorka. Quote
gagata Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Saphiro! POBUDKA????? O SWICIE?????? Miejże litość.....;) Quote
estote Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 a Diana wciąż czeka na dom. choć w ciągu ostatnich tygodni nauczyła się tak wielu rzeczy, została przyjęta do stada wielko- i małopsów w psim raju u Saphiry, leży w łóżku, mieszka w domu... jest zwykłą, potrzebującą domu suczką. dlaczego tak długo musi na niego czekać? Quote
Agata69 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='estote']a Diana wciąż czeka na dom. choć w ciągu ostatnich tygodni nauczyła się tak wielu rzeczy, została przyjęta do stada wielko- i małopsów w psim raju u Saphiry, leży w łóżku, mieszka w domu... jest zwykłą, potrzebującą domu suczką. dlaczego tak długo musi na niego czekać?[/quote] moja Pusia, suczka wycofana, prawie autystyczna, czekała na swojego anioła w postaci Bambino ponad pół roku. ja juz nie miałam nadziei, że znajdzie sie ktoś , kto weźmie tak dziwne zwierzę. A jednak. Myslę, że trzeba wierzyć i cały czas ja ogłaszać. Nie wolno sie poddawać. Quote
Saphira Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dianka wniesiona na piętro sama schodzi ze schodów :loveu::loveu::loveu:, ale ja nie mam siły jej nosić a TZ-ta sie boi:shake::shake::shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Skoro taki postep jest to na pewno niedługo sama bedzie wchodzic do góry;) Quote
Saphira Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Chyba nie :shake: Po tym wniesieniu na górę zaczęła przede mną uciekać. Biedulka się przestraszyła :shake: Quote
estote Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 codziennie jakieś postępy :multi: bardzo się cieszę - teraz powinno być już lepiej. Diana jest bardzo płochliwa, u nią wszystkie nowości trzeb wprowadzać bardzo delikatnie. Ale uczy się bardzo szybko :) i bardzo potrzebuje już swojego domku. zdaje mi się, że ma dość tej tułaczki... Quote
Saphira Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Dziewczyny ! Ogłaszałyście ją gdzieś ostatnio ? Quote
gagata Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Saphiro, obawa szybko jej minie, a Ty się uzbrój w cierpliwość,weż kawał kiełbasy, poduszkę pod swoje siedzonko i kus ja ta kiełbaską z wysokości trzech czterech stopni..potem możesz się przenieść wyżej:lol: Tylko zrób to w wolnym czasie, po parę godzin może Ci na tym zejść:evil_lol: Quote
Saphira Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Spacerek :painting: kolacja :sabber: spanko :sleep2: koszmary nocne :ghost_2: Quote
Saphira Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mam pewne obawy co do oddawania Dianki do domku gdzie nie ma innych psów. Ona jak nie widzi Mikosia i Klary to wyraźnie staje się smutna i osowiała. Nie lubi samotności nawet z człowiekiem. Musi mieć psie towarzystwo. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 dokładnie!! ona uwielbia psie towarzystwo;) Quote
Agata69 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Saphira']Mam pewne obawy co do oddawania Dianki do domku gdzie nie ma innych psów. Ona jak nie widzi Mikosia i Klary to wyraźnie staje się smutna i osowiała. Nie lubi samotności nawet z człowiekiem. Musi mieć psie towarzystwo. :loveu::loveu::loveu:[/quote] Tak jak moja Pusia. Warunkiem adopcji był inny pies w domu. No i udało się, Pusia ma towarzystwo Bambino i Newio. Quote
Recommended Posts