estote Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 no no no... Diana domowa dziewczyna się zrobiła ;) szkoda tylko, że nikt nie chce tej szkarady, która już tyle w życiu przeszła. Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Znowu paskuda nie chce na dwór wyleźć:shake::shake::shake: Tak zimno to chyba nie jest:roll::roll::roll: Quote
gagata Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A co będzie na dwór wychodzić...Ty ją naucz jak się wodę spuszcza... Quote
sdal2 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ja tez myslę że powinna korzystac z ludzkiej toalety, tyle z życia jej zostało, i naucz ją jeśc przy stole. Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dianka leży kołami do góry i ma nas wszystkich w głębokim powarzaniu:diabloti::evil_lol: Quote
gagata Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Mądra dziewczynka, też bym tak chciala...:cool3: Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Napisz do ewatonieja;) Współpracują z fajną niemiecką fundacją- fundacja ta pomaga tez Kierowi co jest u mnie na hotelu- przysyłają leki i karmę. Bedą potrzebowali info o Dianie...z pewnoscia zaproponuja ,że mogą ja zabrac do swojego schroniska, albo ogłosic i szukac domu. Aniu ! Napisałam, ale na razie nikt nie odpowiedział. Do schroniska to ja bym jej nie oddawała bo zdziczeje. Ale jakby poogłaszali to moze by coś z tego wyszło. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A może tu by warto Diankę pokazać-skontaktowac się z domem adopcyjnym- musiałbyś się z Murka skontaktowac. http://www.dogomania.pl/forum/f97/gdansk-poszukiwana-ruda-czekoladowa-gladkowlosa-srednia-suczka-136463/ Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gagata ! Podaj treść tego ogłoszenia, które wymyśliłaś dla dianki bo ja stara sklerotyczka już zapomniałam. Trzeba poprosic kogos łebskiego o plakacik i podrukować i porozwieszać. Może nowy tekst zadziała. Jeżeli stare sposoby zawiodły to trzeba spróbować inaczej. Quote
Saphira Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Paulina ! Dostosuj pierwszy post do nowego regulaminu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/regulamin-pwp-zasady-zamieszczania-ogloszen-121098/ Quote
gagata Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 łomatko...a kiedy był ten wymyślony tekst?:oops::oops::oops: Quote
Saphira Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Estote ! wstrzymaj sie na razie z tymi ogłoszeniami w Nowościach bo dzwonią sami wieśniacy po psa do pilnowania. Może lepiej pooglaszać inkowe szczeniaczki bo adopcja zagraniczna jest bardzo droga / transport, czipy i paszport to pewnie kolo 1000 zł:shake:. Potem pomartwimy sie Dianką. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 gagata napisał(a):Jaki grzeczny tytuł ...o kim to? O Dianie?...;) Bo tu same grzeczne bywają Quote
Saphira Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A Dianka nadal u mnie gania z psiunami w ogródku:evil_lol:Wsioki jej na łańcuch nie dostaną:mad: Quote
Agata69 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jesu, broń boze nie dawajcie ogłoszenia typu pies do pilnowania. Dałam takie dla Fokusa i przez miesiąc użerałam się z wiochmenami a i tak nic z tego nie wyszło. Trzeba ja ogłaszać jako psa do kochania, istnieje wtedy szansa że trafi na kogoś normalnego. Odwiedźcie czasem Gaję.... Quote
Saphira Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No to co pisać ? Ktoś ma pomysł na sensowną treść ? Quote
estote Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 prawda, czyli łapiąca za serce historia Diany nie podziałała tym razem. zwykłe ogłoszenia typu: "suczka szuka domu", także nie, choć zwykle się sprawdzały. plakaty na słupach, ogłoszenia w mediach, allegro, wciąż odświeżany wątek na dogo nie działa... hmmm... co zrobić? czekać? Quote
Recommended Posts