Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Napisz do ewatonieja;)
Współpracują z fajną niemiecką fundacją- fundacja ta pomaga tez Kierowi co jest u mnie na hotelu- przysyłają leki i karmę.
Bedą potrzebowali info o Dianie...z pewnoscia zaproponuja ,że mogą ja zabrac do swojego schroniska, albo ogłosic i szukac domu.

Aniu ! Napisałam, ale na razie nikt nie odpowiedział. Do schroniska to ja bym jej nie oddawała bo zdziczeje. Ale jakby poogłaszali to moze by coś z tego wyszło.

Posted

Gagata ! Podaj treść tego ogłoszenia, które wymyśliłaś dla dianki bo ja stara sklerotyczka już zapomniałam. Trzeba poprosic kogos łebskiego o plakacik i podrukować i porozwieszać. Może nowy tekst zadziała. Jeżeli stare sposoby zawiodły to trzeba spróbować inaczej.

Posted

Estote ! wstrzymaj sie na razie z tymi ogłoszeniami w Nowościach bo dzwonią sami wieśniacy po psa do pilnowania. Może lepiej pooglaszać inkowe szczeniaczki bo adopcja zagraniczna jest bardzo droga / transport, czipy i paszport to pewnie kolo 1000 zł:shake:.
Potem pomartwimy sie Dianką.

Posted

Jesu, broń boze nie dawajcie ogłoszenia typu pies do pilnowania. Dałam takie dla Fokusa i przez miesiąc użerałam się z wiochmenami a i tak nic z tego nie wyszło. Trzeba ja ogłaszać jako psa do kochania, istnieje wtedy szansa że trafi na kogoś normalnego.

Odwiedźcie czasem Gaję....

Posted

prawda, czyli łapiąca za serce historia Diany nie podziałała tym razem. zwykłe ogłoszenia typu: "suczka szuka domu", także nie, choć zwykle się sprawdzały.

plakaty na słupach, ogłoszenia w mediach, allegro, wciąż odświeżany wątek na dogo nie działa...

hmmm...

co zrobić?

czekać?