Saphira Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dziewczyny! Ustawcie czas wg TV w komputerach bo inaczej posty przeskakują :lol::lol::lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to prawda ze Dianka woli kobiety. do mojego tz podchodziła, ale do taty już nie. pewnie musiała zostac bardzo skrzywdzona prze faceta ...pewnie bita:-( Quote
Nona Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Saphiro- wybacz. Obiecałam rozpoznać temat ogłoszenia w Nowosciach i zapomniałam. Przegrywam z czasem i bardzo mi przykro, że niedotrzymałam słowa. Jeśli da się to zrobić przez telefon- spróbuję w poniedziałek. Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No to wgórkę Dianko ! Dianka dzisiaj zainteresowała się zabawą z moim bernardynkiem Kacperkiem. To duży akt odwagi z jej strony bo to prawdziwy wielkopies Niestety od wczoraj mam kłopot. Moja 10letnia Dorka została dotkliwie pogryziona. Do tego nie wiadomo przez kogo. Obrażenia wskazują, że musiał ją dopaść któryś z rotweilerów sąsiadów albo podobny pies. Jest w klinice w Toruniu. Nawet jeżeli uda się ją uratować to będzie kaleką. Ma przerwaną tchawicę i rozerwaną tylna nogę. Masakra. Jest dużo gorzej niż z Piano.:-(:-(:-(Na razie utrzymują ją przy życiu. Operacja w tym stanie jest niemożliwa :-(:-(:-( Quote
gagata Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Oj Saphirko...biednaś bardzo....:-(:-(:-( A Dorcia to już całkiem...Trzymam kciuki... Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Właśnie odebrałam telefon z kliniki. Dorka nie żyje . :-(:-(:-(:-(:-(:-( Była z nami 9 lat. Wiecznie uciekała na spacerki i zawsze wracała, ale tym razem miała pecha....:-(:-(:-( Quote
gagata Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nieszczęścia nikogo nie omijają...ani nas ani psów... Teraz biega za TM i niech to bedzie pocieszeniem dla tych co ją znali.. Dorciu (*):-(:-(:-( Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nona napisał(a):Saphiro- wybacz. Obiecałam rozpoznać temat ogłoszenia w Nowosciach i zapomniałam. Przegrywam z czasem i bardzo mi przykro, że niedotrzymałam słowa. Jeśli da się to zrobić przez telefon- spróbuję w poniedziałek. Nona ! Rozmawiałam z Estote. Ona ma mozliwość dać Diance ogłoszenie w Nowościach ze zdjęciem w dziale z innymi bezdomniakami. Musimy tylko dograć tekst i telefon, bo teraz ona wyjeżdża a potem ja. Quote
estote Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 :-( bardzo mi przykro z powodu Dorki... pocieszające jest jednak to, że dużą część swojego życia spędziła szczęśliwa w psim raju, który stworzyłaś u siebie, Saphiro... a Diana chyba zaczyna czuć się u Was dobrze, skoro odważyła się zbliżyć do Kacpra-wielkopsa ;) cieszę się Quote
estote Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Saphiro jeśli chodzi o tekst ogłoszeń w "Nowościach" to tam wystarczą 2 zdania, bo na więcej nie ma miejsca. Napiszę go. Jeśli chodzi o kontakt to Ty wyjeżdżasz, więc lepiej jakby był do mnie. Ja załatwię wszystko z koleżanką i mam nadzieje, że Diana pojawi się ze zdjęciem w następnym sobotnim wydaniu Nowości. Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czyż nie piękny szczęśliwy pychol.:lol: I taki uśmiechnięty :lol: Kto pokocha śliczną Diankę ? :lol: Estote ! Musimy ustalić tekst ogłoszeń i telefony. Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 estote napisał(a):Saphiro jeśli chodzi o tekst ogłoszeń w "Nowościach" to tam wystarczą 2 zdania, bo na więcej nie ma miejsca. Napiszę go. Jeśli chodzi o kontakt to Ty wyjeżdżasz, więc lepiej jakby był do mnie. Ja załatwię wszystko z koleżanką i mam nadzieje, że Diana pojawi się ze zdjęciem w następnym sobotnim wydaniu Nowości. CUDNIE ! :modla::modla::modla::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Nona Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Saphiro, tak bardzo mi przykro i tak bardzo zal was obu. Dopiero teraz dojechałam do konca wątu a pryw. do Ciebie pisałam na bieżaco. Może kontakt, który podałam przyda sieępsiętom w lepszych okolicznościach. Możesz mu zaufać Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No to Dianka hopa w górkę ! :multi::multi::multi: Spacerek :painting: Quote
estote Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 a od rana znów szukamy domku dzień dobry Dianko :loveu: Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Diana, obudż tą saphirę...ileż to mozna tak spać...?;) Quote
Saphira Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Już jestem. Ciężki dzień, ale postaram się wstawić parę fotek. Quote
estote Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 do góry śliczna skok na pierwszą stronę niech Cię wypatrzy jakiś książę lub księżniczka z pięknym, dobrym domkiem Quote
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 E tam...niech ją wypatrzy i zwykły ludż z bloku, byle serducho miał jak książę;) Quote
Agata69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kurcze, cisza na wszystkich watkach. Tak bym chciała żeby się ruszyło... Quote
Saphira Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jaki rodzaj sterylki wykonano Diance :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts