Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saphiro- wybacz. Obiecałam rozpoznać temat ogłoszenia w Nowosciach i zapomniałam. Przegrywam z czasem i bardzo mi przykro, że niedotrzymałam słowa. Jeśli da się to zrobić przez telefon- spróbuję w poniedziałek.

Posted

No to wgórkę Dianko !
Dianka dzisiaj zainteresowała się zabawą z moim bernardynkiem Kacperkiem. To duży akt odwagi z jej strony bo to prawdziwy wielkopies
Niestety od wczoraj mam kłopot. Moja 10letnia Dorka została dotkliwie pogryziona. Do tego nie wiadomo przez kogo. Obrażenia wskazują, że musiał ją dopaść któryś z rotweilerów sąsiadów albo podobny pies. Jest w klinice w Toruniu. Nawet jeżeli uda się ją uratować to będzie kaleką. Ma przerwaną tchawicę i rozerwaną tylna nogę. Masakra. Jest dużo gorzej niż z Piano.:-(:-(:-(Na razie utrzymują ją przy życiu. Operacja w tym stanie jest niemożliwa :-(:-(:-(

Posted

Właśnie odebrałam telefon z kliniki. Dorka nie żyje . :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Była z nami 9 lat. Wiecznie uciekała na spacerki i zawsze wracała, ale tym razem miała pecha....:-(:-(:-(

Posted

Nona napisał(a):
Saphiro- wybacz. Obiecałam rozpoznać temat ogłoszenia w Nowosciach i zapomniałam. Przegrywam z czasem i bardzo mi przykro, że niedotrzymałam słowa. Jeśli da się to zrobić przez telefon- spróbuję w poniedziałek.

Nona ! Rozmawiałam z Estote. Ona ma mozliwość dać Diance ogłoszenie w Nowościach ze zdjęciem w dziale z innymi bezdomniakami. Musimy tylko dograć tekst i telefon, bo teraz ona wyjeżdża a potem ja.

Posted

:-( bardzo mi przykro z powodu Dorki...

pocieszające jest jednak to, że dużą część swojego życia spędziła szczęśliwa w psim raju, który stworzyłaś u siebie, Saphiro...

a Diana chyba zaczyna czuć się u Was dobrze, skoro odważyła się zbliżyć do Kacpra-wielkopsa ;) cieszę się

Posted

Saphiro jeśli chodzi o tekst ogłoszeń w "Nowościach" to tam wystarczą 2 zdania, bo na więcej nie ma miejsca. Napiszę go.

Jeśli chodzi o kontakt to Ty wyjeżdżasz, więc lepiej jakby był do mnie.

Ja załatwię wszystko z koleżanką i mam nadzieje, że Diana pojawi się ze zdjęciem w następnym sobotnim wydaniu Nowości.

Posted

estote napisał(a):
Saphiro jeśli chodzi o tekst ogłoszeń w "Nowościach" to tam wystarczą 2 zdania, bo na więcej nie ma miejsca. Napiszę go.

Jeśli chodzi o kontakt to Ty wyjeżdżasz, więc lepiej jakby był do mnie.

Ja załatwię wszystko z koleżanką i mam nadzieje, że Diana pojawi się ze zdjęciem w następnym sobotnim wydaniu Nowości.

CUDNIE ! :modla::modla::modla::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Saphiro, tak bardzo mi przykro i tak bardzo zal was obu. Dopiero teraz dojechałam do konca wątu a pryw. do Ciebie pisałam na bieżaco. Może kontakt, który podałam przyda sieępsiętom w lepszych okolicznościach. Możesz mu zaufać