Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
To ja zrobię jej wyróżnione Allegro:)

O Andree pytala Fundacja. I szczerze jestem za jej adopcja do Niemiec.
Wszystkie psy jada z automatu wysterylizowane, poszczepione, odrobaczone. Sa zdjecia, maile, wiadomosci.
A z naszych krajowych adopcji ja juz sie malo ciesze, rzadko kiedy ktos cos napisze, a jak napisze to durne pytanie 'czy suczka przed sterylizacja musi miec raz mlode' :angryy:
Normalnie wyslac zapytanie czy wszystko w porzadku u adoptowanego psiaka, czy sa klopoty, to ludzie albo w ogole nie odpisza, albo traktuja maila jako ingerencje we wlasne zycie :angryy:

Posted

Śliczna z niej suczka, podobna trochę do mojej Gapci. Szkoda, że nie mogę wziąć drugiego psa do domu :placz: Gdyby nie to, że w naszym kraju tak wiele jest biednych bezpańskich psów pewnie miałaby już domek. Nie sposób przecież przejść obojętnie obok takiej ślicznotki (mam słabość do kudłaczy :loveu: )
Czy trudno jest wydoptować psa do Niemiec? Dużo jest formalności do załatwienia? Jak później sprawdzić czy pies trafił faktycznie w dobre ręce?
Ostatnio też spotkałam się z podobnym pytaniem, tzn. to nawet nie było pytanie lecz stwierdzenie, że suka raz w życiu musi mieć młode. Niestety wielu ludzi w ogóle nie widzi potrzeby strylizacji suczek, nawet młodzi ludzie, wykształceni i "światowi" :roll:
Trzymam kciuki za to, żeby znalazł się dobry domek dla ślicznej Andrei :kciuki: :kciuki: :kciuki: