Ulka18 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Andrea jest jeszcze na kwarantannie. Poza tym lepiej byloby ja wysterylizowac przed adopcja. Quote
Ulka18 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 agusiazet napisał(a):To ja zrobię jej wyróżnione Allegro:) O Andree pytala Fundacja. I szczerze jestem za jej adopcja do Niemiec. Wszystkie psy jada z automatu wysterylizowane, poszczepione, odrobaczone. Sa zdjecia, maile, wiadomosci. A z naszych krajowych adopcji ja juz sie malo ciesze, rzadko kiedy ktos cos napisze, a jak napisze to durne pytanie 'czy suczka przed sterylizacja musi miec raz mlode' :angryy: Normalnie wyslac zapytanie czy wszystko w porzadku u adoptowanego psiaka, czy sa klopoty, to ludzie albo w ogole nie odpisza, albo traktuja maila jako ingerencje we wlasne zycie :angryy: Quote
Lidan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Śliczna z niej suczka, podobna trochę do mojej Gapci. Szkoda, że nie mogę wziąć drugiego psa do domu :placz: Gdyby nie to, że w naszym kraju tak wiele jest biednych bezpańskich psów pewnie miałaby już domek. Nie sposób przecież przejść obojętnie obok takiej ślicznotki (mam słabość do kudłaczy :loveu: ) Czy trudno jest wydoptować psa do Niemiec? Dużo jest formalności do załatwienia? Jak później sprawdzić czy pies trafił faktycznie w dobre ręce? Ostatnio też spotkałam się z podobnym pytaniem, tzn. to nawet nie było pytanie lecz stwierdzenie, że suka raz w życiu musi mieć młode. Niestety wielu ludzi w ogóle nie widzi potrzeby strylizacji suczek, nawet młodzi ludzie, wykształceni i "światowi" :roll: Trzymam kciuki za to, żeby znalazł się dobry domek dla ślicznej Andrei :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
agusiazet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wyjazd psów do Niemiec jest końcem listopada, wiec zrobię jej jednak Allegro, może w Polsce ją ktoś pokocha!!!! Quote
Ulka18 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 andrea pojedzie do niemiec w koncu listopada. temat: Weiterl.: Wie ist andrea??? Od: "dobermann-nothilfe" data: Cz października 9 2008, 8:41 pm do: mielec@bezdomne.com bitte reservieren für ende november herzliche grüßesimone hammer-lippert dobermann nothilfe e.v.www.dobermann-nothilfe.de Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 No to super! :) Ula wysłałam ci priva Quote
żuraw Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 o rany jaka przepiękna:loveu: jeszcze piękniejsza niż Mala (dawniej Fiona;)). Quote
agusiazet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Oto Allegro Andrei: http://www.allegro.pl/item456082594_andrea_przepiekna_suczka_pokocha_od_zaraz.html Quote
Ulka18 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Andrea jest juz zarezerwowana do Niemiec :lol: Agusiu, zmien prosze aukcje na innego psiaka. Quote
Recommended Posts