Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sie bardzo cieszę, że przyjechałam. Było bardzo fajnie, troche mnie nogi bolą, ale na kolejne spotkania też chętnie przyjadę (moze z Raptusem) 8)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dopiero włączyłam kompa ;) a więc rzeczywiście spotkanie się odbyło i racja mogło być więcej psów i więcej dogomaniaków może następnym razem?

Kati i oczywiście raptusa zabraknąć nie może wraz z Tobą :) i mam nadzieje że na następne spotkanie Kreska też wpadnie :lol:

Posted

Sarze bardzo się podobało, że wszyscy sie nią zajmowali :D Ona uwielbia jak cała uwaga skupia się na niej, to chyba było widać :wink: Ja też mam nadzieję, że będą jeszcze inne spotkania, i liczę na to, że zobaczę Wasze psy ( bo narazie nie widziałam żadnego :D )

Pozdrawiam!

Sandra & Sara

Posted

Raptus w towarzystwie samych suczek będzie się czuł jak w siódmym niebie. :lol: Niewybaczyłby mi gdybym go nie zabrała. Oczywiście mam nadzieję, że Mikuś też przyjdzie. :D

Posted

Kati ja mam nadzieje, że wpadniesz z Raptusem ja w końcu chce tego macho poznać :lol: i obowiązkowo dobermanka! :) ale na 100% bedzie brak Mikiego, bo on źle czuje się w stadzie psów :lol:

Szarcia Mikiego będziesz mogła poznać jak wpadniesz na zabrzańskie pola ;) zawsze możemy się jakoś dogadać... ;)

Posted

Zaba, to jest niesprawiedliwe, też chcę poznać Mikusia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie i tylko ty przyjdzesz z psem (jeśli on nie lubi psiego towarzystwa). :D

Posted
Zaba, to jest niesprawiedliwe, też chcę poznać Mikusia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie i tylko ty przyjdzesz z psem (jeśli on nie lubi psiego towarzystwa). :D

:lol: tylko w tym problem, że musiało by to być spotkanie mało chodzące :lol:

Posted
Szarcia Mikiego będziesz mogła poznać jak wpadniesz na zabrzańskie pola ;) zawsze możemy się jakoś dogadać... ;)

No mam nadzieję :D Tylko, że ja nie wiem czy trafię, bo te pola są doś rozległe, a ja byłam tylko na brzegach. Mogę sie zgubić :D

Sandra & Sara

Posted

Eee.... nie ma się tam gdzie zgubić :)

Mówiłaś, że byłaś z klasą na polach na ognisku, u nas jest jedno takie miejsce, więc sądzę ze to było nie daleko torów... :) i ja tam właśnie z piesem chodze... :lol:

Posted

Z "dobermanką" ostatnio są cyrki, strasznie wariuje i podejrzewam że lada moment zacznie sie cieczka. Co mnie uszczesliwia, bo za dwa tygodnie umówiłam sie na sterylke. Tak wiec na następne spotkanie ja szykuje sie na pewno, a co do Saby to zobaczymy :)

• 2 weeks later...
Posted

To daj znać przed wystawą czy będziesz mogła do nas wpaść...

PS. Powiedz Handlerowi, że ludzie z niebieską chustką moga psa wytarmosic he :lol: :lol: :lol: :lol: