Kati Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Ja sie bardzo cieszę, że przyjechałam. Było bardzo fajnie, troche mnie nogi bolą, ale na kolejne spotkania też chętnie przyjadę (moze z Raptusem) 8) Quote
zaba14 Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 A ja dopiero włączyłam kompa ;) a więc rzeczywiście spotkanie się odbyło i racja mogło być więcej psów i więcej dogomaniaków może następnym razem? Kati i oczywiście raptusa zabraknąć nie może wraz z Tobą :) i mam nadzieje że na następne spotkanie Kreska też wpadnie :lol: Quote
yvonne_s Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Jestem za!! A w październiku będę miała nawet urlop:) Quote
Szarcia Posted September 11, 2004 Author Posted September 11, 2004 Sarze bardzo się podobało, że wszyscy sie nią zajmowali :D Ona uwielbia jak cała uwaga skupia się na niej, to chyba było widać :wink: Ja też mam nadzieję, że będą jeszcze inne spotkania, i liczę na to, że zobaczę Wasze psy ( bo narazie nie widziałam żadnego :D ) Pozdrawiam! Sandra & Sara Quote
Kati Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Raptus w towarzystwie samych suczek będzie się czuł jak w siódmym niebie. :lol: Niewybaczyłby mi gdybym go nie zabrała. Oczywiście mam nadzieję, że Mikuś też przyjdzie. :D Quote
zaba14 Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Kati ja mam nadzieje, że wpadniesz z Raptusem ja w końcu chce tego macho poznać :lol: i obowiązkowo dobermanka! :) ale na 100% bedzie brak Mikiego, bo on źle czuje się w stadzie psów :lol: Szarcia Mikiego będziesz mogła poznać jak wpadniesz na zabrzańskie pola ;) zawsze możemy się jakoś dogadać... ;) Quote
Kati Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Zaba, to jest niesprawiedliwe, też chcę poznać Mikusia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie i tylko ty przyjdzesz z psem (jeśli on nie lubi psiego towarzystwa). :D Quote
zaba14 Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 Zaba, to jest niesprawiedliwe, też chcę poznać Mikusia. Może kiedyś zorganizujemy spotkanie i tylko ty przyjdzesz z psem (jeśli on nie lubi psiego towarzystwa). :D :lol: tylko w tym problem, że musiało by to być spotkanie mało chodzące :lol: Quote
Szarcia Posted September 12, 2004 Author Posted September 12, 2004 Szarcia Mikiego będziesz mogła poznać jak wpadniesz na zabrzańskie pola ;) zawsze możemy się jakoś dogadać... ;) No mam nadzieję :D Tylko, że ja nie wiem czy trafię, bo te pola są doś rozległe, a ja byłam tylko na brzegach. Mogę sie zgubić :D Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 Eee.... nie ma się tam gdzie zgubić :) Mówiłaś, że byłaś z klasą na polach na ognisku, u nas jest jedno takie miejsce, więc sądzę ze to było nie daleko torów... :) i ja tam właśnie z piesem chodze... :lol: Quote
yvonne_s Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Z "dobermanką" ostatnio są cyrki, strasznie wariuje i podejrzewam że lada moment zacznie sie cieczka. Co mnie uszczesliwia, bo za dwa tygodnie umówiłam sie na sterylke. Tak wiec na następne spotkanie ja szykuje sie na pewno, a co do Saby to zobaczymy :) Quote
zaba14 Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Iwona a być może nawet Sara(?) będzie już po sterylce jak my się spotkamy? ;) kto wie kto wie... mnie pasuje tylko piśtek, sobota, niedziele ;) Quote
zaba14 Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Kto z hanysów będzie na wystawie w Zabrzu? Quote
Szarcia Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 Ja będę 8) Może się tam wszyscy zobaczymy :D Sandra & Sara Quote
Matisse Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Mój pies też będzie. Możecie go znaleźć i wycałować jeśli handler pozwoli :wink: Ja jeszcze nie wiem czy będę zależy od uczelni. Quote
Matisse Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Bardzo bym chciała ale jak już pisałam nie zależy to ode mnie. Quote
zaba14 Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 To daj znać przed wystawą czy będziesz mogła do nas wpaść... PS. Powiedz Handlerowi, że ludzie z niebieską chustką moga psa wytarmosic he :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Kati Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Ja oczywiście w Zabrzu w najbliższą niedzielę będę. :D Quote
Matisse Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 No. Dostałam wreszcie plan. W Zabrzu będzie sam mój pies, beze mnie i kończymy wystawy na ten rok. Coś dużo zajęć mi zrobili :lol: Quote
zaba14 Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 buu.. szkoda że Cię nie będzie, ale będę wypatrywac rudego bulla ;) Quote
zaba14 Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 To razem z Zaba wymęczymy Athamasa. :lol: jeśli handler nam pozwoli... :lol: Quote
asiunia Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Hej!! Kochani kiedy planujecie kolejny spacerniak? :D Quote
Recommended Posts