Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natula napisał(a):
My tez chcemy na taki spacerek :placz:

Świetne fotki!

zapraszamy do nas z Lunką po wystawie w Zabrzu :cool3::cool3::loveu:

Posted

vpassione napisał(a):
Spacerek nie był ściśle tajny, każdy był mile widziany

Wiem wiem ale my wystawe miałysmy:placz:
za tydzien Zabrze wiec nie mozemy ale potem na troche wolne mamy :multi:
wiec chetnie tymbardziej ze do WPKiW mamy 40 min autobusem :razz:

Posted

Madzik93 napisał(a):
Nie, nie zdjęłam i jakos wszyscy zyją (no chyba ze komuś padł pies w domu to mowic)
My mamy skaleczoną fafle po wczorajszym, ale wygląda to na tyle dziwnie, że nie jestem pewna po czym. Jak ten przygłup szaleje to nieraz nie zastanawia się czy coś ją boli czy nie.

Ja za tydzień też możliwe się wybiorę do Zabrza, a jak czarne, to białe też(albo na odwrót) :lol:
Za 2 tyg. mi pasuje przed południem, bo później są pokazy motocrossu w spodku. Dla mnie najlepszą opcją byłaby sobota[18 paź] godzina 11/12? Ale to już bliżej terminu chyba dokładnie sobie ustalimy jak komu pasuje :cool3:

Posted

vpassione napisał(a):
My mamy skaleczoną fafle po wczorajszym, ale wygląda to na tyle dziwnie, że nie jestem pewna po czym. Jak ten przygłup szaleje to nieraz nie zastanawia się czy coś ją boli czy nie.

Te kolce nie są ostre.
A gdzie nastepny spacer?

Posted

w ten weekend my odpadamy, ale nastepny- kto wie:lol:

Madzia&Marszi - zapomniałam ze prosilas o fotki na maila:oops: maila se daruję, ale napewno spakuję w rar i dam Ci na pw przez speedyshare;) tylko proszę o cierpliwość :lol:

Posted

No szkoda, liczyłyśmy na jeszcze trochę fajnych fotencji(ah, człowiek to jednak zachłanny jest :eviltong:)
eria, jakbyś miała więcej jeszcze z tamtej niedzieli to wstawiaj, są superowe :loveu: A ja wyglądam nawet trochę normalnie, tylko gdybym jeszcze patrzyła w obiektyw, a nie.. :lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Park chorzowski:)
A mnie nie było wrrr :) Ale na następny się wybiore na 100% jeśli będe miał transport:cool3:
Jeśli chodzi o wczorajszy spacer, to wiele nie straciłeś :eviltong:
Byłam tylko ja i moje trzy dziewuchy, wstyd dogomaniacy że takie z Was leniuchy :mad:

Rozumiem, że póki co planujemy następny spacer w przyszłym tygodniu, w sobotę, o ... no właśnie, jakiej porze? 12? :roll:

Posted

vpassione napisał(a):
Halo, czy ktoś 18.10 w sobotę ma zamiar się pokazać w WPKiW, czy nie?

My:p ale raczej w godz wczesniejszych bo mamy ok 40 min do domu autobusem i po ciemku wolałabym nie jechac.

No i o ile nie bedzie padac bo z mokrym psem 40 min autobusem :razz: ....uuu juz widze miny pasażerów