Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wszystkim za miło spędzony czas. Jednak stał się cud - Desti padła!!! W sporej mierze to chyba zasługa Dina :D

Mam nadzieję, że niedługo będzie okazja do powtórki z rozrywki.

P.S. Placki były jeszcze ciepłe :D I jakie pyyyyyszne :D

Posted

No co Wy!? Już po obiedzie?!
Ja muszę sobie obiadek ugotować... Chyba już czas, boście mi smaka zrobiły 8)

Godelaine napisał(a):
W sporej mierze to chyba zasługa Dina

Wykańczanie suk to jego specjalność :lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
goddy -jeszcze niewie ze chętna :evilbat:

Wie :lol:. Już ją kilka dni temu informowałam .

Tak stwierdziłyśmy, że spacerek o godzince 12 :P I Goddy weźmie tunel ;)

• 2 weeks later...
Posted

A ja ze swoim psiakiem spaceruje po polach na Sikorniku (osiedle w Gliwicach zaraz przy autostradzie :-? ). Często chodzę na lotnisko, a czasami do Parku Chrobrego (nie jest prawdą, że Straż Miejska wlepia mandaty za puszczanie psów bez smyczy i kagańca).
Jak mam niewiele czasu, to chodzę na trawiaste boiska, żeby Koral (mój pies) się wyszalał :D .
Chyba nie muszę narzekać na brak miejsc do spacerków :P .

• 3 weeks later...
Posted

:lol: Ja mogę polecić Sosnowiec, kilka miejsc.
Pierwsze jest w drodze z Zagórza w kierunku Dańdówki, koło cmentarza, jest tam miejsce na budowę domów, ale narazie budowy idą sobie powoli wiec może się psiak wychasać że łoooo ;-)
Drugie miejsce jest koło mnie, koło centrum Świadków Jehowy, za ich tym kościołem, czy nie wiem jak się to tam nazywa, jest spora polana z kawałkiem lasku wiec spokojnie jest też gdzie pośmigać :)
A po drugiej stronie są laski, tam z Gajką w lecie chodziłam, zawsze na kilka godzin conajmniej, także po takim maratonie Gaja padał ;)
No i niezawodne alejki w Parku Chorzowskim ;-) Gaja po 6 godzinach spaceru pierwszy raz padła i usnęła :lol:

Posted

Ja myślę, że można by podczas ferii zimowych właśnie. Fakt nie tylko Goldenmanka Ty masz sprawdziany itepe :P. Najlepszą pogodą do zabawy dla psów byłby śnieg, przynajmniej dla mojej zwłaszcza jak ma ubrany kubraczak, wtedy wszystko może robić :lol:

Posted

Ja mam ta przyjemnosc ze Mieszkam w lesnej dzielnicy BYTOMIA,lasy i pola ciagna sie az pod Tarnowskie Gory,ściezek spacerowych ,Pol i stawy w lesie,wszystko co psu do szalenst potrzebne.A dla wlasciciela po tych wedrowkach lesnymi sciezkami jest Knajpka,gdzie mozna sie napic i odpoczać.:lol:

Posted

$andwich napisał(a):
A ja ze swoim psiakiem spaceruje po polach na Sikorniku (osiedle w Gliwicach zaraz przy autostradzie :-? ). Często chodzę na lotnisko, a czasami do Parku Chrobrego (nie jest prawdą, że Straż Miejska wlepia mandaty za puszczanie psów bez smyczy i kagańca).
Jak mam niewiele czasu, to chodzę na trawiaste boiska, żeby Koral (mój pies) się wyszalał :D .
Chyba nie muszę narzekać na brak miejsc do spacerków :P .

no ja też chodzę w te pola na sikornik.. i na lotnisko:)) ale nie codziennie... moze kojarzysz bardziej z lotniska grupke osob latem z malym kundlem szczeniakiem owczarka niem. i dobkiem??

Posted

Haaaaloooo !
Jako ze jestem tu od niedawna to jeszcze nie mialam zaszczytu odbyc dogo-spacerku :cool1:
A problem jest taki, ze moj Pan Bubu z pieskami nie bardzo... chyba ze wlasciciele nie maja nic przeciwko, ze ich piesek karczuje grzbietem krzaki. Bo morderca bubu nie jest, tylko zgrywusem strasznym.
Ale suczki albo mlode psiaki - owszem ;)
Dlatego ja niestety musze unikac "zapsionych" miejsc, parkow itp. A znajomych suczek nie mamy za bardzo :(
Kiedy mieszkalam przy Slowackiego, bylo fajnie. Spotykalismy super bokserke, obok mial wspanialego kumpla - afgana ktory jest jedtyn jego meskim kumplem i niegdy sie nie klocili. No i w wogole na temtejszych polach niezle bylo. Teraz sie skonczylo :( I piesio smutny... nie wybiegany, bo sam z soba nie potrafi :(
No to sie pozalilam a teraz pytanie zasadnicze: Ten weekend? Jest ktos chetny? :evil_lol: