Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
Dobra busik jest o 10:38 ;). Pasuje ?

u mnie jest 11:06 mnie to obojetnie czy ten czy tez ten o 10:06 chociaz czym szybciej z Zabrza wyjedziemy tym lepiej :)

Posted

Słuchajcie, czy w tamik razie jest sens organizowania tego spotkania ? Mi ono tak niezbyt, ale ostatecznie mogę być. Jednak wolałabym zostać w domu i potrenować ostro z psem posłuszeństwo --> Zobaczysz Olek ja ci jeszcze pokażę :lol:. Już umiemy ładnie siad zostań, chce doszlifować jeszcze te nieszczęsne Waruj i do tego zostań. A nawet całkiem całkiem nam wychodzi do nogi z obejściem. A kasa to jednak też jest na bilet.. 3,50 ? Chyba, bo ja i tak muszę wytrzasnąć kasę na sobotę.

Posted

Cimi... Więcej wiary :D :D :D
Przed wieczorem mykam na imprezę, więc musze porządnie wymęczyć psa. Nie obrażę się, jeśli Wasze psy mi w tym pomogą :lol:

Tylko powiedzcie mi, bo chyba nie doczytałam... O której w końcu?

Posted

NO moja to taka zimna suka :lol: nigdy nic jej nie jest :lol: i tfu tfu zeby tak zawsze było :D jedyne urazy to przecięcie opuszka łapy 2 razy w życiu :lol: i kaszel kenelowy po schronisku :(

Posted

:lol: :lol: ida babcie z koscioła kaja pognała za kotem ,a ja wróc szmato :lol: :lol: i jak lukneły na mnie moherowe bereciki :lol: :lol:
No fakt cimi ,kaja ma niby podszerstek ,chociaz mało go ma :( ,no ale fakt fionka nie posiada nawet tyci tyci podszerstka :( cimi ja mam busa 10.37 wiec wsiadam w sośnicy o goddy nic niewiem :lol:ale chyba tez tym busem pojedzie :D i pod dworcem poczekamy na truskawe i szarcie ,a potem lecimy do parku tam bedzie juz kijanka ,potem wpadnie moja ulubiona dogomaniaczka coztego :D