Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jak dojeżdżasz do Parku Chrobrego? Przecież mówiłam, że wystarczy dojść nie dojechać do Czołgu.. to jest kwestia 15 minut.

A Czotego, o tym , że Ty miałaś być w niedzielę pionformował mnie Oleczek :lol:

a Oluś to nie takie dziecko 8)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

e tam przestancie sie klucic, czy to łaska zeby ktos przyszedł? nie chce to nie i tyle.. ja w sobote mam trening czyli w niedziele bede maks połamana.. ale dojade, a wieczorem jade do puba.. ciekawe czy dam rade :)

Posted

angielska formo kanapki -nie pyskuj do starszego stażem dogomaniaka :lol: (zawsze chciałem to powiedziec)
Cimi-dziekuje za uznanie mam już 16 i poł roku wiec dziecko ze mnie nie jest

Posted

Wróciłam! 8)
Ale nieco chora więc nigdzie się jutro nie wybiorę :cry:

W ogóle ten weekend to będzie pewnie mocno porąbany, nie mam pojęcia jakie plany ma moja rodzinka, a jednak trochę się muszę z nimi liczyć :evilbat:

No i nawet nie chcę sobie wyobrażać podróży autobusem w rejony cmentarza na Kozielskiej w przeddzień Wszystkich Świętych... :-?

Mam nadzieję, że w przyszłym weekend spadnie wreszcie śnieg i będziemy mieli fajne zimowe spotkanko :fadein:

Posted

Dafne napisał(a):
My mamy stała ekipę 4 pieski no i ekipe ktora sie zmienia ... i wlasnie chodzimw do WPKiW w Chorzowie głownie na Pola Marsowe my mozemy pograc w siatke a nasze pieski hasaja do woli i zajmuja sie soba nieskrepowane ( jak do tej pory nie bylo zadnych problemow)

Na leśne dróżki w parku tez sie zapuszczamy ale to raczej w weekendowe poranki o 6

Napiszcie cos wiecej o tym miejscu miedzy Chorzowem a Siemianowicami bo nie kojarze o co wam chodzi ?? Jak tam najlatwiej dojsc ??

Chodzicie na Pola Marsowe i latem graliście w siatkę?
A pinczerkę Bori kojarzysz? To może ta ekipa, która się zmienia (i nie gra w siatkę)? :lol:

Posted

Cimi... Rozumiem, że ze śmiechu :-?
Mnie do śmiechu zarówno w autobusie, jak i w domu nie było. Na szczęście pierwszą częściową kąpiel Dest przeżyła. Ja też :D

P.S. A Kaji za to się kiedyś ślicznie odkujemy :evilbat:
P.S. Olek. Napisz mi na gg czy jedziesz busem. Ja bym się chętnie wybrała :)

Posted

znacie moze jakieś miejsce gdzie jest ogrodzone żeby można było puszczać psa ?? bo mój pies mi ucieka jak go spuszczę i za nic nie mogę go tego oduczyć a nie ma miejsca żeby sie wybiegał.. prosze pomózcie

Posted

Z A P R A S Z A M Y milosnikow goldenow
w sobote 5.11. na piknik do Jaworzna. Zbiorka godz. 11.00 w tradycyjnym juz miejscu czyli na parkingu Fashion Hous na granicy Sosnowiec/Jaworzno.
Kto pierwszy przybedzie, niech staje pierwsza kwatera parkingu po prawej stronie, tam zawsze pusto i przylega do trawnika. Zapewniamy dobra zabawe goldasom, superowe towarzystwo ich opiekunom, rozlegly teren do harcow i tropow. Smakoszom tez z pewnoscia nie braknie czegos ku podniebieniom .
Szczegolowy plan dojazdu znajdziecie na forum www.klubgoldena.com w
"miejsca spacerkowe". Prognoza dlugoterminowa nie przewiduje deszczu choc z pewnoscia bedzie chlodniej

Posted

U mnie już odpadają długie spacery. A do Katowic jeszcze będę jeździć na wiosnę z Olkiem. No nie Olek ?

A może Goldemanka wybierzesz się na wsytawę psów nierasowych w Dąbrowie Górniczej ?