Cimi Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 To jak dojeżdżasz do Parku Chrobrego? Przecież mówiłam, że wystarczy dojść nie dojechać do Czołgu.. to jest kwestia 15 minut. A Czotego, o tym , że Ty miałaś być w niedzielę pionformował mnie Oleczek :lol: a Oluś to nie takie dziecko 8) Quote
zaba14 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 e tam przestancie sie klucic, czy to łaska zeby ktos przyszedł? nie chce to nie i tyle.. ja w sobote mam trening czyli w niedziele bede maks połamana.. ale dojade, a wieczorem jade do puba.. ciekawe czy dam rade :) Quote
olekg89 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 angielska formo kanapki -nie pyskuj do starszego stażem dogomaniaka :lol: (zawsze chciałem to powiedziec) Cimi-dziekuje za uznanie mam już 16 i poł roku wiec dziecko ze mnie nie jest Quote
Cimi Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A Żaba sparwdziłam jak się nazywa ten przystanek : Kozielska Quote
coztego Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wróciłam! 8) Ale nieco chora więc nigdzie się jutro nie wybiorę :cry: W ogóle ten weekend to będzie pewnie mocno porąbany, nie mam pojęcia jakie plany ma moja rodzinka, a jednak trochę się muszę z nimi liczyć :evilbat: No i nawet nie chcę sobie wyobrażać podróży autobusem w rejony cmentarza na Kozielskiej w przeddzień Wszystkich Świętych... :-? Mam nadzieję, że w przyszłym weekend spadnie wreszcie śnieg i będziemy mieli fajne zimowe spotkanko :fadein: Quote
Jakaranda Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Dafne napisał(a):My mamy stała ekipę 4 pieski no i ekipe ktora sie zmienia ... i wlasnie chodzimw do WPKiW w Chorzowie głownie na Pola Marsowe my mozemy pograc w siatke a nasze pieski hasaja do woli i zajmuja sie soba nieskrepowane ( jak do tej pory nie bylo zadnych problemow) Na leśne dróżki w parku tez sie zapuszczamy ale to raczej w weekendowe poranki o 6 Napiszcie cos wiecej o tym miejscu miedzy Chorzowem a Siemianowicami bo nie kojarze o co wam chodzi ?? Jak tam najlatwiej dojsc ?? Chodzicie na Pola Marsowe i latem graliście w siatkę? A pinczerkę Bori kojarzysz? To może ta ekipa, która się zmienia (i nie gra w siatkę)? :lol: Quote
olekg89 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 =Natalia ja tez jestem chory i co żyje i jade 8) Ja też marze o sniegu takim po kolana :lol: Quote
coztego Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Olek, nie każdy jest taki dzielny jak Ty :fadein: Quote
M&M&O&I Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 a kto jest chętny ze mną i Iryskiem na spotkanko-spacerek :lol: ?? zgłaszać sie :D Quote
Cimi Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Tak Olek jest dzielny dziś płakał :lol:8) A z czego to on powie sam :D:lol:. Oluś no pochwal się :lol: Dobra, a tak było dziś : Galeria Quote
olekg89 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Ja płakałem bo cimi mnie gwałciła :cry: to było straszne :evil: :D PAMIETAJCIE jutro godzina 12 pod czołgiem to pa Quote
Godelaine Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Cimi... Rozumiem, że ze śmiechu :-? Mnie do śmiechu zarówno w autobusie, jak i w domu nie było. Na szczęście pierwszą częściową kąpiel Dest przeżyła. Ja też :D P.S. A Kaji za to się kiedyś ślicznie odkujemy :evilbat: P.S. Olek. Napisz mi na gg czy jedziesz busem. Ja bym się chętnie wybrała :) Quote
M&M&O&I Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 znacie moze jakieś miejsce gdzie jest ogrodzone żeby można było puszczać psa ?? bo mój pies mi ucieka jak go spuszczę i za nic nie mogę go tego oduczyć a nie ma miejsca żeby sie wybiegał.. prosze pomózcie Quote
Cimi Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 To co Olek w piątek u mnie? Czy też nie? Porozwieszamy przy okazji ogłoszenia w pobliżu cmentarza. Quote
coztego Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Cimi napisał(a): Porozwieszamy przy okazji ogłoszenia w pobliżu cmentarza. Tylko żeby ładne były :nono: ;) Quote
Buddy Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Z A P R A S Z A M Y milosnikow goldenow w sobote 5.11. na piknik do Jaworzna. Zbiorka godz. 11.00 w tradycyjnym juz miejscu czyli na parkingu Fashion Hous na granicy Sosnowiec/Jaworzno. Kto pierwszy przybedzie, niech staje pierwsza kwatera parkingu po prawej stronie, tam zawsze pusto i przylega do trawnika. Zapewniamy dobra zabawe goldasom, superowe towarzystwo ich opiekunom, rozlegly teren do harcow i tropow. Smakoszom tez z pewnoscia nie braknie czegos ku podniebieniom . Szczegolowy plan dojazdu znajdziecie na forum www.klubgoldena.com w "miejsca spacerkowe". Prognoza dlugoterminowa nie przewiduje deszczu choc z pewnoscia bedzie chlodniej Quote
M&M&O&I Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Heej :P Może jest ktoś chetny na spacerek ze mnie i Iryskiem w ten weekend ?? :lol: Quote
olekg89 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Cimi -jutro o 16 bede u ciebie :)NA polu :D Quote
M&M&O&I Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a gdzie jest ta sośnica ?? :lol: bo nie wiem :P Quote
M&M&O&I Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 ahaa... a dokładnie to gdzie ?? (po co ja pytam i tak nie będę mogła przyjechać z moim yorkiem :() no zobaczymy może sie uda :P Quote
M&M&O&I Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 a może zrobimy spotkanie w katowicach :oops: bo było by mi bliżej :oops: i może bym przyjechała :oops: co wy na to ?? :lol: Quote
Cimi Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 U mnie już odpadają długie spacery. A do Katowic jeszcze będę jeździć na wiosnę z Olkiem. No nie Olek ? A może Goldemanka wybierzesz się na wsytawę psów nierasowych w Dąbrowie Górniczej ? Quote
Recommended Posts