Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol:

Do Świętochłowic chętnie bym pojechała. Ale raczej mnie z psem niezgłoszonym nie wpuszczą... :( :( :(

Posted

Godelaine napisał(a):
Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol:

Więcej optymizmu :)

Posted

Godelaine napisał(a):

Do Świętochłowic chętnie bym pojechała. Ale raczej mnie z psem niezgłoszonym nie wpuszczą... :( :( :(

chetnie popatrzymy w Zabrzu.. :P

Posted

[quote name='Godelaine']Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol:
W Zabrzu będziesz miała gorąco dopingującą publiczność, więc z pewnością wszystko pójdzie świetnie :D

Pieseczka zostaw w domu i jedź podglądać konkurencję ;)

Posted

E tam, konkurencji to my sie nie boimy (ta skromność :lol: :lol: :lol: )
Ale z samym wystawianiem może być gorzej... Olek może zaświadczyć - mała nie potrafi biegać normalnie obok mnie, albo wtedy podskakuje, albo zaczyna poszczekiwać :-? :) Staramy się to zmienić... Zobaczymy, jak nam wyjdzie :D

Hehe... Ale dopingiem w Waszym wydaniu nie pogardzę :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Ja nie mam rowera i Kreska przy rowerze nie biega :-? Zresztą i tak nie powinna 8)

A swoją drogą, Cimi zajrzyj na Szkolenie, tam jest topik o wspólnym ćwiczeniu w Bytomiu i okolicach 8)

Posted

coztego napisał(a):

A swoją drogą, Cimi zajrzyj na Szkolenie, tam jest topik o wspólnym ćwiczeniu w Bytomiu i okolicach 8)

Cimi nie ma czasu na wycieczki do Bytomia. Zresztą fiona i tak czy siak będzie miała szkolenie w sesji wiosennej. A teraz wystraczy jej agility.

Posted

Ja będę najprawdopodobniej.

A jeśli ktoś chce spacer.. to jutro Olek przyjeżdza do centrum i idziemy na łaki, gdzie są superowe psiaki :)