Cimi Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A gdzie jest dokładnie ta wystawa chorzowska? No a później na początku października są jeszcze dwie :) Quote
coztego Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 A na jesieni jest też zabrzańska wystawa, o ile mnie pamięć nie myli ;) Muszę przejrzeć kalendarz wystaw bo zupełnie straciłam orientację 8) Quote
Godelaine Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol: Do Świętochłowic chętnie bym pojechała. Ale raczej mnie z psem niezgłoszonym nie wpuszczą... :( :( :( Quote
Cimi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Godelaine napisał(a):Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol: Więcej optymizmu :) Quote
zaba14 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Godelaine napisał(a):Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol: Do Świętochłowic chętnie bym pojechała. Ale raczej mnie z psem niezgłoszonym nie wpuszczą... :( :( :( chetnie popatrzymy w Zabrzu.. :P Quote
coztego Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Godelaine']Swoją drogą... Zarówno na rybnickiej, jak i zabrzańskiej się wystawiamy :oops: Już widzę, jaką plamę damy :lol: W Zabrzu będziesz miała gorąco dopingującą publiczność, więc z pewnością wszystko pójdzie świetnie :D Do Świętochłowic chętnie bym pojechała. Ale raczej mnie z psem niezgłoszonym nie wpuszczą... :( :( :( Pieseczka zostaw w domu i jedź podglądać konkurencję ;) Quote
Godelaine Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 E tam, konkurencji to my sie nie boimy (ta skromność :lol: :lol: :lol: ) Ale z samym wystawianiem może być gorzej... Olek może zaświadczyć - mała nie potrafi biegać normalnie obok mnie, albo wtedy podskakuje, albo zaczyna poszczekiwać :-? :) Staramy się to zmienić... Zobaczymy, jak nam wyjdzie :D Hehe... Ale dopingiem w Waszym wydaniu nie pogardzę :lol: Quote
Cimi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 A moze wycieczka rowerowa:lol:?Na wzmocnienie kondycji :D Rano w sobote bądź niedzielę, a później psy moga się pobawić.. Quote
coztego Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ja nie mam rowera i Kreska przy rowerze nie biega :-? Zresztą i tak nie powinna 8) A swoją drogą, Cimi zajrzyj na Szkolenie, tam jest topik o wspólnym ćwiczeniu w Bytomiu i okolicach 8) Quote
Godelaine Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Moja mała jeszcze przy rowerze nie biega, więc też odpadam :( Quote
Cimi Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 coztego napisał(a): A swoją drogą, Cimi zajrzyj na Szkolenie, tam jest topik o wspólnym ćwiczeniu w Bytomiu i okolicach 8) Cimi nie ma czasu na wycieczki do Bytomia. Zresztą fiona i tak czy siak będzie miała szkolenie w sesji wiosennej. A teraz wystraczy jej agility. Quote
olekg89 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 cimi-my jesesmy chetni na rowerek :D 8) Tylko w sobote to chyba do bytomia jade ,ale w niedziele rano jestem chetny :D Quote
Cimi Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Ja będę najprawdopodobniej. A jeśli ktoś chce spacer.. to jutro Olek przyjeżdza do centrum i idziemy na łaki, gdzie są superowe psiaki :) Quote
olekg89 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 na wystawie bede a jutro przy czołgu :D :lol: Quote
Cimi Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Hehe.. o i taką bezpieczną okolicę mam.. nawet czołg jest :lol: Quote
olekg89 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No baa dziś o 16 nie zapomnij :D :D Ślązacka elita sie spotyka :D Quote
Cimi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No już po ;) Olek jak wórci pewnie wklei te swoje wypociny :lol:.. hehe ;) Quote
coztego Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 olekg18 napisał(a):jutro wkleje dzis umieram :D Co tam robiliście? :o Quote
Cimi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No nasz spacer z dojsciem tam i z powrotem trwał 2,5 godziny. No i Olek przez całą Sośnicę na piechtę szedł :lol: Quote
olekg89 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 godzine temu wróciłem ze spotkania z agathą 8) i tez umieram :lol: wiec jutro wkleje foty :D Quote
Recommended Posts