zaba14 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 To jazda po kaganiec, ktos musi Ci w tym pomoc chyba :lol: Quote
coztego Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 zaba14 napisał(a):To jazda po kaganiec, ktos musi Ci w tym pomoc chyba :lol: Noooo, jakbyś była w zoologicznym to mozesz jakiś wziąć, dasz mi jak się spotkamy w schronisku :lol: Raz prawie że kupiłam, byłam w zoologicznym, wybrałam model, ale okazało się, że mają tylko małe rozmiary... No i guzik... :lol: Quote
olekg89 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 sandra-desti i kaja maja swira na swoim punkcie kaja uwielbia udupiac mała znaczy w biegu wpadac na desti wdeptac w ziemie pogrysc i uciec:lol: ,a najlepiej jak goddy woła sunke a kaja keci leci i dup:evil: kiedys było mało wesołe zdarzenie desto gruchneła głowa o beton popchnieta przez kaje .kaja z przerazenia az sie połozyła ,a desti po 5 minutach płaczu zaczeła szalec:lol:desti jest szalenie inteligętna i pojętna i ę i ą same na jej temat mozna tylko mówic opowiem wam dzisiejsza przygode bogusi:lol: ona mnie za to zabije ale cuż .bylismy rano nad jeziorkiem zwanym szachtą i bugusia zucała desti do wody tonąca piłke ,ale potem zdolna bogusia zuciła piłke na srodek jeziora (zuciła ją kaji) <hahaha> i piłka utoneła ,a bogusia w momencie lotu piłki uswiadomiła sobie iz piłeczka utonie<hahaha> a jak podoba sie wam mój banerek ,a wogóle to pasuje mi przyszły tydzien mogą byc te pola nawet tylko jakim autobusem sie tam diojezdza z belki coztego-czasem mi sie chce smiac chce z ciebie Quote
coztego Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='olekg18'] bogusia w momencie lotu piłki uswiadomiła sobie iz piłeczka utonie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jak podoba sie wam mój banerek Taki sobie... :P jakim autobusem sie tam diojezdza z belki Tramwajem się dojeżdża, number 5, z placu Wolności :) coztego-czasem mi sie chce smiac chce z ciebie :nono: :x :evil: 0X :evilbat: Quote
zaba14 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Natalia a wyobraz sobie, ze ja przedwczoraj wybieralam kaganiec na mojego psa i wiesz co.. stwierdilam ze nie wzielam ze soba wlasnie ... PSA :lol: Bierz psice i jazda :P Quote
Szarcia Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 No to ustalajcie między sobą gdzie jest spotkanie, jak dla mnie to obojętne :) I tu i tu jest fajnie :wink: Do Biskupic można dojechać tramwajem 5 i 35 (ale ten drugi bardzo rzadko jeździ, za to 5 średnio co 10 minut). Autobusem też można dojechać - 280 (on chyba nawet z Gliwic jedzie) i 111 (ale jak ktoś na goethego jest słabo zorientowany to nie radzę - bo zatrzymuje się w 2 miejscach i zamiast do biskupic można pojechać w odwrotną stronę :lol: ). Olekg18 - to daj nam znać czy Goddy i Desti chcą przyjść :) Z tymi kagańcami rzeczywiście jest problem - bo jakby tak Mikuś, Kaja, czy Sara nie mieli kagańców to wątpię, żeby ktoś miał coś przeciwko, ale z Kreską rzeczywiście może być problem :-? Kolejny głupi stereotyp - duże psy są według większości ludzi agresywne :-? Quote
olekg89 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 DOBRA SPYTAM SIE DZIŚ na wieczornym spacerze Tylko jest jeden tyci problem ja jjestemniedorobiony i ja siem zgubie pozatym ani razy jeszcze w życiu nie jechałem tramwajem:lol:,a w który dokładnie dzien sie spotykamy??? no i gdzie te spotkanko moim zdaniem lepiej w tym parku kazdy trafi chyba:lol: Quote
coztego Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='olekg18'] no i gdzie te spotkanko moim zdaniem lepiej w tym parku kazdy trafi chyba:lol: No jak dla mnie to lepiej w parku, bo nie mam kagańca :lol: A jakby co, Oleczku, ktoś Cię odbierze z Goethego i dowiezie do Biskupic. ;) Quote
olekg89 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 jaka ty natalko miła :lol: bogumił-jedzie na spotkanie o ile bedzie ono w parku !!!:lol: coztego-jak to banerek taki sobie:evil: sie kara nameczyła a ty mówisz taki sobie :evilbat: acha goddy pasuje cały tydziebn prócz wtorku napewno ma wtedy randke zzzzzzzz tym no kurde niepamietam no wprawdzie diaa chce go zabić;) :lol: :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 sluchacie to spotykamy sie w parku ok? i w tygodniu oprocz piatku najwczesniej o 11 (tak pasuje Taninie) :) wiec liczymy na to ze jakos sie spotkamy wszyscy !! Quote
olekg89 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 moze byc poniedziałek ????? godzina która wam pasuje:lol: no i dobrze ze w parku Quote
Szarcia Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 Ok, to przyjedziemy do parku. A jesli chodzi o godzine - najlepiej, zeby nie było to w czasie kiedy jest największe słońce bo Sara źle znosi upały :-? W końcu trochę tej sierści ma :wink: Mi nie pasuje wtorek ani środa, ale w każdy inny dzień mogę być. Quote
zaba14 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 no to poniedzialek albo czwartek czekamy na reszte :) Quote
coztego Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Może być poniedziałek albo czwartek, chociaż wolałabym w czwartek. Myślę, że ta 11 rano jest ok, bo jeśli będzie słoneczny dzień to przed południem nie jest jeszcze bardzo gorąco. Quote
zaba14 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wiec czwartek godzina 11 pasuje wam wszystkim ?? Quote
zaba14 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no to kto bedzie Natalia + Kreska (?) nie mozna zapeszyc Olek + Kaja Tanina + Olo Ania (ja) Emilka + Gucio Sandra+ Sara a co z Bogusia ?? Quote
Szarcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 No to super że tyle nas będzie :D Olek pisał, ze Goddy pasuje wszystko poza wtorkiem (teraz pozostaje tylko sprawa godziny) - więc mam nadzieję, że też się zjawi :) Jak już tyle nas się zebrało to może jeszcze się ktoś dołączy? :D Trzeba prześledzić topic kto bywał/ chciał być na spotkaniu zabrzańskim i skontaktować się z tymi ludźmi - zapytać nie zaszkodzi :wink: Quote
olekg89 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 dziś upewnie sie czy goddy jedzie na 100% :lol: :D pierwsze spotkanie na którym beda wiecej niz 3 osoby:) Quote
zaba14 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 olekg18 napisał(a):dziś upewnie sie czy goddy jedzie na 100% :lol: :D pierwsze spotkanie na którym beda wiecej niz 3 osoby:) cicho bo jeszcze zapeszysz Quote
coztego Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Potwierdzam, że się zjawię w czwartek o 11 :) Quote
Godelaine Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Dobra... Wypadałoby się samemu w tym temacie wypowiedzieć :D Czwartek mi pasuje - chętnie się z małą pojawię. Zawsze to okazja dla Myszy do poznania nowych miejsc, zwierzaków i ludzi :) Quote
olekg89 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no nie goddy zawitała w nasze skromne progi:)) ona woli belgowe forum :evil: :evil: :evil: a wogóle musze wam powiedziec za rok jak bede miał srednia powyzej 4.0 bede miał drugiego psa najprawdopodobniej sznaucera olbrzyma ale ciiii zeby nie zapeszyć :evilbat: Quote
Recommended Posts