Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tam jakieś młode niufki będą? Bo nie wiem, jak moja mała zareaguje na tyle dużych dorosłych stworów :D

Ale ja będę też tak na 90%. Wiele, nie ukrywam, zależy od pogody. Jeśli będzie lało... Cóż. Masochistką nie jestem :)

Posted

Cimi napisał(a):
Coztego a może halti ?

A po co mi halti? 8)
Kaganiec niech ma, przyda się na ewentualne podróże i do weta na wszelki wypadek. Po ostatnich popisach Kreseczki w lecznicy, wolę uważać... 8)

Co do soboty, to chyba się nie wybiorę...

Posted

tam beda pokazy ratownictwa ??? czyli jakis ludz bedzie se udawał ze tonie i niuf bedzie go ratował???? zawsze chciałem zobaczyc wiec nawet jak nie bedzie lało to jadem:D

Posted

coztego-to mam super pomyseł !!!!!!!!!1
w piatek pójdziesz zaszczepic przecinka,i przyjdziesz na spotkanko które odbedzie sie o godzinie która ci pasuje
ja do szkoły niechodze ,goddy na zajecia raczej tez nie wiec mów po której

Posted

oleczku, pomysł jest super, ale ja sobie nie pozwolę na taką lekkomyślność, zeby pies świeżo po szczepieniu ganiał z innymi psami, w tym z jednym mikro-szczeniakiem :fadein:

Posted

mówiłem ci goddy że mam skleroze .za dużo masła jem:D
coztego-no fakt tak odrazu po szczepieniu to raczej zły pomysł moja dopiero w listopadzie na szczepienie