Cimi Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 coztego napisał(a):Cimi napisał(a):Mam pytanie. Szkolił ktoś z Was psa w szkółce 'Koksownik' w Zabrzu albo zna jakieś opinie na jej temat? Cimi, nie wiem czy dobrze kombinuję, ale chodzi Ci pewnie o szkolenia Związku Kynologicznego, bo one są organizowane na stadionie "Koksownik" 8) Ups pomyłka :oops: :P. Quote
olekg89 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 coztego-ja szanuje zabrze ostatecznie znajduje sie tam platan i real:D ale wogóle nie słyszałem o żadnej szkole dla psów w zabrzu dlatego sie zdziwiłem;( Quote
Cimi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Zabrze.. mniejsze od gliwic, a ma o wiele wiecej 'atrakcji' :P Quote
olekg89 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 chocby taki dworzec autobusowy a my mamy biedne tesco Quote
Cimi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Tesco, ale i Opel i Oczyszczalnie ścieków no i naszą 'rzekę'- Kłodnica :lol: Quote
Szarcia Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 My też mamy rzekę - Bytomkę :lol: Jest czarna i bardzo się pieni :lol: O zapachu lepiej nie wspominać :wink: Quote
olekg89 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 heheheh sośnica ma jeziorko szachte i jesce glinianke i ceglarnie za torami jest jeziorko sośnica to metropolia :D Quote
Cimi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Szarcia a Ty nie chcesz może spróbować sił w Agility? Quote
Szarcia Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Cimi - :lol: :lol: :lol: moja Sara się na to nie nadaje :lol: Po pierwsze jest już chyba troszkę za stara żeby uczyć się jak pokonywac te wszystkie przeszkody, nie wspominając już o czasie jaki byłby jej do tego potrzebny :wink: Zresztą każdy kto był już na naszym zabrzańskim spotkaniu i widział Sarę może powiedzieć, jaka ona jest "ruchliwa i energiczna" :lol: :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 hahahahahahaha cimi ale wyskoczyłas sara mogłaby brac udział w zawodach trzymanie kamienia w pysku na czas hahahaha ,albo w czasie minuty zrobic z siebie kulke sniegu bez obrazu sandra ale sarka jest sliczną ciamajdą Quote
Szarcia Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Olekg18 - ja przecież doskonale wiem, że z mojej Sary straszna ciapa :D To raczej kanapowiec :wink: Dlatego tak mnie ubawiła myśl o Sarze na agility :lol: Quote
olekg89 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 eee ale skakała przez opone wprawdzie 15 minut myslała czy skoczyc ale skakała Quote
olekg89 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 coztego-i reszta bandy- czy wy macie zamiar do sośnicy przyjechać???? bedzie fajnie Quote
Cimi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 No ta jedna z reszty bandy może kiedyś przyjedzie :P.No chyba, że ja się nie wliczam do tej bandy :lol:. Ile jest km do Sośnicy, bo w samochodowej- program na kompie liczona jest chyba jako dzielnica Gliwic i nie ma jej na mapie. I czy są fajne ścieżki, aby dojechać rowerem? Quote
Godelaine Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Cimi. Sośnica ma jedne z ładniejszych ścieżek rowerowych :D Nie wiem ile dokładnie będzie to kilometrów, ale ja do centrum 'z buta' dość żwawym tempem idę coś koło 50 minut. Quote
olekg89 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 cimi-nio to na rowerek i do soslandi gdzies cię znajdziemy!!!! :D chyba nio reszta bandy teraz ma być spacerek po sośnicy a nie tylko zabrzu :lol: o ja mam pomysł plan wycieczki po sośnicy -jeziorko za torami -wieża ciśnień -przechadzka po lesie -drugie bajorko -powrót do domu :D czyli kto bedzie na wycieczce -ja -goddy -cimi musisz byc -żabol(kijanka) -sandra???? -natalia???? psy -kaja -diabeł(desti) -fiona ma cieke -mikuś ???? -sara cieczka???? -kresia jeżeli ktoś odpadnie musi kupić 5kg worek karmy i zawiesc go do schroniska :D Quote
Godelaine Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 olekg18 napisał(a):jeżeli ktoś odpadnie musi kupić 5kg worek karmy i zawiesc go do schroniska :D Dobre! :D :D :D My się na pomysł wycieczki piszemy :D Quote
coztego Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 olekg18 napisał(a):coztego-i reszta bandy- czy wy macie zamiar do sośnicy przyjechać???? bedzie fajnie Kiedy, co, gdzie, jak?! :o Zupełnie nie wiem jak dotrzeć do Sośnicy nie-samochodem? :-? Ja najpierw muszę dotrzeć do lecznicy i zaszczepić moje suczysko... A wszystko wskazuje na to, że uda mi się ta sztuka dopiero w piątek :evilbat: Quote
Godelaine Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Coztego. Ja ze swoją Krówką idę w piątek. Więc może się znowu spotkamy :) A do Sośnocy dojechać bardzo prosto. Wsiada się w 32 na 'belce' i ot cała filozofia :D :D :D Quote
coztego Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Godelaine napisał(a): Wsiada się w 32 na 'belce' i ot cała filozofia :D :D :D Kaganiec bym musiała kupić :hmmmm: Do zobaczenia w lecznicy ;) Quote
olekg89 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 nio ja wiem ze ty sie goddy piszesz bo bym ci dupe truł cały czas :evilbat: coztego-nio to wkoncu kupisz kaganiec ,o i jak przyjjedziesz to dam ci te szpargloty dla schroniska :D nio mi chodzi żeby w piątek sie tak spotkac odetchnąc od szkoły :D i od roboty kresia sie wybiega z kajuchną i diabłem tasmańskim :D żaba-co ci wychodzi z maty ,bo mi 5 sasasa z 10 pał na 5 Quote
olekg89 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ooo wiesz gdzie jest w sosnicy basen????? jakbyś niewiedziała to sie kogos spytasz kazdy wie i tam bys my po ciebie przyszli a potem podreptali na wycieczke soslando-znawczą ja ide do weta po tablete na odrobaczenie!!!! wiec moze sie wszyscy spotkamy Quote
coztego Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 olekg18 napisał(a):ja ide do weta po tablete na odrobaczenie!!!! wiec moze sie wszyscy spotkamy hehe, I już mamy spotkanie zorganizowane :lol: Powoli z tym spotkaniem, może w przyszły w piątek, bo najpierw muszę mieć te szczepienia... 8) No i muszę mieć trochę czasu na te zakupy kagańcowe :evilbat: Quote
Cimi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Mnie nie będzie :P.Ja już blisko wyjazdy jestem, jadem gdzieś w Niemcy ale nie wiedzieć gdzie :lol:. Pewnie jakaś wieś :lol:. Ale po powroci jak najbardziej :P. A Fiona jest przedcieczkowa :P Coztego a może halti ? Quote
Recommended Posts