Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coztego napisał(a):
Cimi napisał(a):
Mam pytanie. Szkolił ktoś z Was psa w szkółce 'Koksownik' w Zabrzu albo zna jakieś opinie na jej temat?

Cimi, nie wiem czy dobrze kombinuję, ale chodzi Ci pewnie o szkolenia Związku Kynologicznego, bo one są organizowane na stadionie "Koksownik" 8)

Ups pomyłka :oops: :P.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coztego-ja szanuje zabrze ostatecznie znajduje sie tam platan i real:D

ale wogóle nie słyszałem o żadnej szkole dla psów w zabrzu dlatego sie zdziwiłem;(

Posted

Cimi - :lol: :lol: :lol: moja Sara się na to nie nadaje :lol: Po pierwsze jest już chyba troszkę za stara żeby uczyć się jak pokonywac te wszystkie przeszkody, nie wspominając już o czasie jaki byłby jej do tego potrzebny :wink: Zresztą każdy kto był już na naszym zabrzańskim spotkaniu i widział Sarę może powiedzieć, jaka ona jest "ruchliwa i energiczna" :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahahahahaha cimi ale wyskoczyłas sara mogłaby brac udział w zawodach trzymanie kamienia w pysku na czas hahahaha ,albo w czasie minuty zrobic z siebie kulke sniegu

bez obrazu sandra ale sarka jest sliczną ciamajdą

Posted

Olekg18 - ja przecież doskonale wiem, że z mojej Sary straszna ciapa :D To raczej kanapowiec :wink: Dlatego tak mnie ubawiła myśl o Sarze na agility :lol:

Posted

No ta jedna z reszty bandy może kiedyś przyjedzie :P.No chyba, że ja się nie wliczam do tej bandy :lol:. Ile jest km do Sośnicy, bo w samochodowej- program na kompie liczona jest chyba jako dzielnica Gliwic i nie ma jej na mapie. I czy są fajne ścieżki, aby dojechać rowerem?

Posted

Cimi. Sośnica ma jedne z ładniejszych ścieżek rowerowych :D
Nie wiem ile dokładnie będzie to kilometrów, ale ja do centrum 'z buta' dość żwawym tempem idę coś koło 50 minut.

Posted

cimi-nio to na rowerek i do soslandi gdzies cię znajdziemy!!!! :D chyba
nio reszta bandy teraz ma być spacerek po sośnicy a nie tylko zabrzu :lol:

o ja mam pomysł
plan wycieczki po sośnicy
-jeziorko za torami
-wieża ciśnień
-przechadzka po lesie
-drugie bajorko
-powrót do domu :D

czyli kto bedzie na wycieczce
-ja
-goddy
-cimi musisz byc
-żabol(kijanka)
-sandra????
-natalia????

psy
-kaja
-diabeł(desti)
-fiona ma cieke
-mikuś ????
-sara cieczka????
-kresia

jeżeli ktoś odpadnie musi kupić 5kg worek karmy i zawiesc go do schroniska :D

Posted

olekg18 napisał(a):
coztego-i reszta bandy- czy wy macie zamiar do sośnicy przyjechać????
bedzie fajnie

Kiedy, co, gdzie, jak?! :o
Zupełnie nie wiem jak dotrzeć do Sośnicy nie-samochodem? :-?

Ja najpierw muszę dotrzeć do lecznicy i zaszczepić moje suczysko... A wszystko wskazuje na to, że uda mi się ta sztuka dopiero w piątek :evilbat:

Posted

Coztego. Ja ze swoją Krówką idę w piątek. Więc może się znowu spotkamy :)

A do Sośnocy dojechać bardzo prosto. Wsiada się w 32 na 'belce' i ot cała filozofia :D :D :D

Posted

nio ja wiem ze ty sie goddy piszesz bo bym ci dupe truł cały czas :evilbat:
coztego-nio to wkoncu kupisz kaganiec ,o i jak przyjjedziesz to dam ci te szpargloty dla schroniska :D

nio mi chodzi żeby w piątek sie tak spotkac odetchnąc od szkoły :D i od roboty kresia sie wybiega z kajuchną i diabłem tasmańskim :D

żaba-co ci wychodzi z maty ,bo mi 5
sasasa z 10 pał na 5

Posted

ooo wiesz gdzie jest w sosnicy basen????? jakbyś niewiedziała to sie kogos spytasz
kazdy wie

i tam bys my po ciebie przyszli a potem podreptali na wycieczke soslando-znawczą

ja ide do weta po tablete na odrobaczenie!!!! wiec moze sie wszyscy spotkamy

Posted

olekg18 napisał(a):
ja ide do weta po tablete na odrobaczenie!!!! wiec moze sie wszyscy spotkamy

hehe, I już mamy spotkanie zorganizowane :lol:

Powoli z tym spotkaniem, może w przyszły w piątek, bo najpierw muszę mieć te szczepienia... 8) No i muszę mieć trochę czasu na te zakupy kagańcowe :evilbat:

Posted

Mnie nie będzie :P.Ja już blisko wyjazdy jestem, jadem gdzieś w Niemcy ale nie wiedzieć gdzie :lol:. Pewnie jakaś wieś :lol:. Ale po powroci jak najbardziej :P. A Fiona jest przedcieczkowa :P

Coztego a może halti ?