Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olekg... No to następnym razem podejdź!!! To rozkaz!!! :)
Z Desti wychodzę bardzo często. I jak na razie raczej w nieoznaczonych godzinach. Jedynie tylko poranny spacer jest w miarę regularny - coś koło 6:30 - 8:00. Reszta jest na zasadzie, jak się mała obudzi i jak siku jej się zachce :lol: (a chce jej się często :lol: ) ALe może ewentualnie jakoś się umówimy?

Cimi. Rzeczywiście Sośnica. A Ty skąd jesteś?

Coztego... Planujesz w najbliższym czasie wypad do lecznicy?

Posted

goddy- ja chodze koło stadiony o
tak o 17
a wieczorem chodze od 19.oo do 20.00

w weekendy
rano 7.15 do 8.00
popołudniu niechodze bo jestem na działce ( ty masz diałke koło ten zielonej bramy)o ile dobrze wiem ,bo widziałem dianke tam)
wieczorem koło 20 do 21

psasuje ci dzisiaj o 19.30 koło stadionu
ja będe napewno
czekam na odpowiedz;)))

Posted

Mój najbliższy spacer zależy od tego, o której obudzi się mała (właśnie śpi, jak zabita po powrocie z obchodu osiedla i godzinnej zabawy z Dianą na działce - co do działki masz rację, widać nie sposób Krówki nie zauważyć :) ).

Ale jeśli wyjdziemy wcześniej, to postaram się trochę pokręcić i zaczekać :)

Posted

ołk będe koło 19.30 moze wczesniej
jaki ładny avantarek :D
niom jejku jejku 1 raz in my live zobacze małego belguska :D
ja wyczaiłem juz w zimie ze to musisz być ty :D ale jako iż jestem taki trochę nieśmiały to nigdy nie podszedłem :roll: ,a belgusek pięknytaki wągliczek
krówka i kaja darły mordy na siebie przez brame :lol: ,a ja jadąc na rowerku zauważyłem krówkę i wróciłem sie sprawdzić czy to aby nie dianka 8) wogóle to ja juz wszystko obadałem mieszkasz chyba na wislanej w klatce zaraz obok poczty chyba ,bo nie śledziłem cie dokładnie 8)

Posted

Olekg. Moja diablica za cholerę nie chcała pójść spać! Wyobraź sobie, że w czasie, gdy ja wyszłam jeszcze na spacer z Krówką, ona szalała. A potem po moim powrocie przez pół godziny znęcała się nad butelką po coca coli :evil: Dopiero dzięki mojej 'delikatnej' perswazji zjadła prawie całą porcję karmy i położyła się w klatce :evilbat:

A tak w ogóle. Kaja jest świetna! Masz z nią naprawdę fajny kontakt! I to nakręcenie na piłkę! Ranyy... Pies marzenie do szkolenia :D Trzymaj tak dalej! :D

Posted

ona jjest nakrecona na piłke ,bo piłka jest brana tylko na spacery :D
dziękuje za miłe słowa dziś zaczynam naukę komendy nogra z obejsciem ,bo przeciez jakiś gonek nie bedzie madrzejszy od mojej kundliczki 8) sasasa :D

a moja spała poł godziny potem bawiła się piłeczką :-?

Posted

o jejku
kaja zakochała sie w Desti :) jak z nią byłem rano to pierwsze co zrobiła pogalopowała w to miejsce gdzie sie wczoraj bawiły i jej szukała w trawie w krzakach i biegała cały czas piszcząc:(( kiedy następna lekcja socjalizująca

ja mam z tego tez korzysci ,bo wydaje mi sie jezeli desti bedzie rosnac to kaja nie bedzie sie jej bać kiedy ona bedzie już duza wiec moze wylecze ją z fobi ''wielki pies hodu":)))

ja i goddy-serdecznie zapraszamy na sośnicą łaczkę :))))

Posted

Godelaine napisał(a):
Coztego... Planujesz w najbliższym czasie wypad do lecznicy?

Planuję, jak tylko się umówię z panią doktor. Na razie czekam na wyniki badania krwi, tzn. wyniki już są, tylko pani doktor zapomina je zabrać z domu i jak dzwonię do lecznicy to mi nie może opowiedzieć :lol: Wczoraj poprosiła mnie, zebym zadzwoniła wieczorem do domu, bo już straciła nadzieję, ze będzie o nich pamiętać, ale wieczorem nie udało mi się jej zastać... i koło się zamyka, dziś znów będę dzwonić do lecznicy... :lol:

Liczę na to szczepienie w końcu... :roll:

Posted

[quote name='olekg18']coztego-czy ty widzisz ze umiem wklejac fotki już?????
Widzę! Nareszcie! Gratuluję!!! :lol:

Goddy!!! Wyniki mamy w porządku!!! :D W przysżłym tygodniu wybiorę się na szczepienie! 8)

Posted

Godelaine napisał(a):

Daj znać (sms najlepiej), kiedy będziesz jechała. Może się jakoś zgramy :)

Będę chciała jechać we wtorek pomiędzy 16 a 17-tą, zwykle wtedy jest pustawo. Ale wszystko zależy od dyspozycyjności mego ojca... 8)

Posted

olekg18 napisał(a):
:o :o :o :o jest wogóle w zabrzu jakas szkoła :o :o :o :o

Oleczku Drogi, więcej szacunku dla naszego miasta!!! :evil:
W Zabrzu mieści się Oddział Związku Kynologicznego i Związek organizuje szkolenia.
O innych szkoleniach nie słyszałam, chociaż ostatnio na mieście widziałam jakieś ogłoszenia o szkoleniu... Ale jeśli wybiorę się na szkolenie, to pewnie do Gliwic, do Gostaru, bo znam parę osób, które do nich chodziły i bardzo sobie chwalą.

Posted

Cimi napisał(a):
Mam pytanie. Szkolił ktoś z Was psa w szkółce 'Koksownik' w Zabrzu albo zna jakieś opinie na jej temat?

Cimi, nie wiem czy dobrze kombinuję, ale chodzi Ci pewnie o szkolenia Związku Kynologicznego, bo one są organizowane na stadionie "Koksownik" 8)

Posted

[quote name='coztego']W Zabrzu mieści się Oddział Związku Kynologicznego i Związek organizuje szkolenia.

coztego ma rację, szkolenie na "Koksowniku" jest organizowane przez Związek Kynologiczny Oddział w Zabrzu :)