Cimi Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Soslandi :roll:? Czyli co Sośnica ? :P. Ja się jakoś w tych nazwach nie orientuje :lol: Quote
Godelaine Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Olekg... No to następnym razem podejdź!!! To rozkaz!!! :) Z Desti wychodzę bardzo często. I jak na razie raczej w nieoznaczonych godzinach. Jedynie tylko poranny spacer jest w miarę regularny - coś koło 6:30 - 8:00. Reszta jest na zasadzie, jak się mała obudzi i jak siku jej się zachce :lol: (a chce jej się często :lol: ) ALe może ewentualnie jakoś się umówimy? Cimi. Rzeczywiście Sośnica. A Ty skąd jesteś? Coztego... Planujesz w najbliższym czasie wypad do lecznicy? Quote
Cimi Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Godelaine napisał(a): Cimi. Rzeczywiście Sośnica. A Ty skąd jesteś? W samym centrum Gliwic. Czego mam już serdecznie dość :-? Quote
Godelaine Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Współczucia. Sośnica ma ten plus, którego centrum nie posiada - fajne okolice do wybiegania psów :) Quote
olekg89 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 goddy- ja chodze koło stadiony o tak o 17 a wieczorem chodze od 19.oo do 20.00 w weekendy rano 7.15 do 8.00 popołudniu niechodze bo jestem na działce ( ty masz diałke koło ten zielonej bramy)o ile dobrze wiem ,bo widziałem dianke tam) wieczorem koło 20 do 21 psasuje ci dzisiaj o 19.30 koło stadionu ja będe napewno czekam na odpowiedz;))) Quote
Godelaine Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Mój najbliższy spacer zależy od tego, o której obudzi się mała (właśnie śpi, jak zabita po powrocie z obchodu osiedla i godzinnej zabawy z Dianą na działce - co do działki masz rację, widać nie sposób Krówki nie zauważyć :) ). Ale jeśli wyjdziemy wcześniej, to postaram się trochę pokręcić i zaczekać :) Quote
olekg89 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ołk będe koło 19.30 moze wczesniej jaki ładny avantarek :D niom jejku jejku 1 raz in my live zobacze małego belguska :D ja wyczaiłem juz w zimie ze to musisz być ty :D ale jako iż jestem taki trochę nieśmiały to nigdy nie podszedłem :roll: ,a belgusek pięknytaki wągliczek krówka i kaja darły mordy na siebie przez brame :lol: ,a ja jadąc na rowerku zauważyłem krówkę i wróciłem sie sprawdzić czy to aby nie dianka 8) wogóle to ja juz wszystko obadałem mieszkasz chyba na wislanej w klatce zaraz obok poczty chyba ,bo nie śledziłem cie dokładnie 8) Quote
olekg89 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ale było super kaja padła zmęczona zabawą z belguskiem i jamnikiem. wogóle nigdy niew rozmawiałem z kims tak fajnym Quote
Godelaine Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Olekg. Moja diablica za cholerę nie chcała pójść spać! Wyobraź sobie, że w czasie, gdy ja wyszłam jeszcze na spacer z Krówką, ona szalała. A potem po moim powrocie przez pół godziny znęcała się nad butelką po coca coli :evil: Dopiero dzięki mojej 'delikatnej' perswazji zjadła prawie całą porcję karmy i położyła się w klatce :evilbat: A tak w ogóle. Kaja jest świetna! Masz z nią naprawdę fajny kontakt! I to nakręcenie na piłkę! Ranyy... Pies marzenie do szkolenia :D Trzymaj tak dalej! :D Quote
olekg89 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ona jjest nakrecona na piłke ,bo piłka jest brana tylko na spacery :D dziękuje za miłe słowa dziś zaczynam naukę komendy nogra z obejsciem ,bo przeciez jakiś gonek nie bedzie madrzejszy od mojej kundliczki 8) sasasa :D a moja spała poł godziny potem bawiła się piłeczką :-? Quote
olekg89 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 o jejku kaja zakochała sie w Desti :) jak z nią byłem rano to pierwsze co zrobiła pogalopowała w to miejsce gdzie sie wczoraj bawiły i jej szukała w trawie w krzakach i biegała cały czas piszcząc:(( kiedy następna lekcja socjalizująca ja mam z tego tez korzysci ,bo wydaje mi sie jezeli desti bedzie rosnac to kaja nie bedzie sie jej bać kiedy ona bedzie już duza wiec moze wylecze ją z fobi ''wielki pies hodu":))) ja i goddy-serdecznie zapraszamy na sośnicą łaczkę :)))) Quote
Cimi Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 olekg18 napisał(a): ja i goddy-serdecznie zapraszamy na sośnicą łaczkę :)))) Jak się dorobie auta i prawka to czemu nie. :lol: Quote
olekg89 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 tytaj jest desti i kaja http://dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21963&start=165 Quote
coztego Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Godelaine napisał(a):Coztego... Planujesz w najbliższym czasie wypad do lecznicy? Planuję, jak tylko się umówię z panią doktor. Na razie czekam na wyniki badania krwi, tzn. wyniki już są, tylko pani doktor zapomina je zabrać z domu i jak dzwonię do lecznicy to mi nie może opowiedzieć :lol: Wczoraj poprosiła mnie, zebym zadzwoniła wieczorem do domu, bo już straciła nadzieję, ze będzie o nich pamiętać, ale wieczorem nie udało mi się jej zastać... i koło się zamyka, dziś znów będę dzwonić do lecznicy... :lol: Liczę na to szczepienie w końcu... :roll: Quote
olekg89 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 coztego-czy ty widzisz ze umiem wklejac fotki już????? Quote
coztego Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='olekg18']coztego-czy ty widzisz ze umiem wklejac fotki już????? Widzę! Nareszcie! Gratuluję!!! :lol: Goddy!!! Wyniki mamy w porządku!!! :D W przysżłym tygodniu wybiorę się na szczepienie! 8) Quote
olekg89 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 niom dbsst mnie uczyła :D nio to coztego-przyszły piątek przyjedziesz do nas i pójdziemy z psami na spacerek!!:D Quote
Godelaine Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Coztego! SUPER!!! Wymiziaj Krechę! :D Daj znać (sms najlepiej), kiedy będziesz jechała. Może się jakoś zgramy :) Quote
coztego Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Godelaine napisał(a): Daj znać (sms najlepiej), kiedy będziesz jechała. Może się jakoś zgramy :) Będę chciała jechać we wtorek pomiędzy 16 a 17-tą, zwykle wtedy jest pustawo. Ale wszystko zależy od dyspozycyjności mego ojca... 8) Quote
Cimi Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Mam pytanie. Szkolił ktoś z Was psa w szkółce 'Koksownik' w Zabrzu albo zna jakieś opinie na jej temat? Quote
olekg89 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 :o :o :o :o jest wogóle w zabrzu jakas szkoła :o :o :o :o Quote
coztego Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 olekg18 napisał(a)::o :o :o :o jest wogóle w zabrzu jakas szkoła :o :o :o :o Oleczku Drogi, więcej szacunku dla naszego miasta!!! :evil: W Zabrzu mieści się Oddział Związku Kynologicznego i Związek organizuje szkolenia. O innych szkoleniach nie słyszałam, chociaż ostatnio na mieście widziałam jakieś ogłoszenia o szkoleniu... Ale jeśli wybiorę się na szkolenie, to pewnie do Gliwic, do Gostaru, bo znam parę osób, które do nich chodziły i bardzo sobie chwalą. Quote
coztego Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Cimi napisał(a):Mam pytanie. Szkolił ktoś z Was psa w szkółce 'Koksownik' w Zabrzu albo zna jakieś opinie na jej temat? Cimi, nie wiem czy dobrze kombinuję, ale chodzi Ci pewnie o szkolenia Związku Kynologicznego, bo one są organizowane na stadionie "Koksownik" 8) Quote
PSYLLA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='coztego']W Zabrzu mieści się Oddział Związku Kynologicznego i Związek organizuje szkolenia. coztego ma rację, szkolenie na "Koksowniku" jest organizowane przez Związek Kynologiczny Oddział w Zabrzu :) Quote
Recommended Posts