Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cimi-piatek to wolny dzień bynajmniej dla nas uczniów :D wiec sie nie migaj sasasa
coztego-to miłe że widzicie moje posty :D
a byłoby tak fajnie zobaczyłybyście slicznego pieska nawet 2 kaje i kacpra,ale skoro niechcecie :( :roll: jakby co to ja być chetny na spotkanko w piatek sobote lub niedziele moze być tez czwartek :D pasują mi wszystkie dni

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, chyba ja jedyna teraz mam mnóstwo czasu :P Ale wcześniej za to nieźle się psychicznie wymęczyłam...
Dziewczyny mam nadzieję, ze jednak też znajdziecie chwilę - a jak nie to zawsze można to przełożyć.

Posted

[quote name='coztego'][quote name='zaba14']Olek no ja nic narazie Ci nie moge powiedzieć bo może w piatek wybiore się do zoo :lol:
Nie boisz się niedźwiedzi? :o Myślisz, ze Cię Twój przystojniak obroni? :fadein:

a skąd pewność, że z nim się wybieram? :lol:

Ania, szczerze mówiąc, ja też nie żałuję, że Cię nie było na wystawie ;)

myśle że dobrze to zinterpretowałam ?:lol:

Posted

a ja ''do szkoły nie chodze ,bo jest mi niepodrodze teraz jestem tuuu na dgm'' sasasasa
cimi-jak to bez psa :-? z psem ja koffac boksie i chciec boksia :D na spacerku

macie sie stawić na zlocie to rozkaz ,bo poszczuje psami :D

coztego-a ty bedziesz z kreską ????? ja chce sobaczyć kreskę

Posted

olekg18 napisał(a):

coztego-a ty bedziesz z kreską ????? ja chce sobaczyć kreskę

Raczej bez Kreski... Dzisiaj jedziemy do pani wet, zobaczymy...

A to spotkanie ma być w zabrzańskim parku?

Posted

Ano bez psa. A dlatego, bo zaniedługo ma mieć cieczkę.. ale coś ta cieczka dotrzeć nie może :?. Psy chcą ją gwałcić, a ta biedna nie wie co ma robić :(. Nie chce jej stresować tym, że jakiś psiur podbiegnie i jeszcze tramwajem.. narazie nie. Zresztą z nią narazie mogą być nici z zabawy. Około miesiąc temu miałam nie miłe zajście z innymi psami- charatmi.. te się zaczęły rzucać i biedna się zestresowała. A teraz coś widzę, że się boi większych psów, czyli czkea mnie kupę roboty'naprawiania' jej.

Posted

Ja miałam być, ale nagle okazało sie, że ten piątek odpada :-? Sara ma cieczkę i niestety musze ograniczać jej spacery tak, żeby na naszej drodze było jak najmniej psów - a w wypadku wyjazdu do centrum byłoby z tym trudno :-? Dla nas najbliższe terminy spotkań odpadają.

Posted

żaba -mam for you 2 kagańce duży skórzany na boksera np. i metalowy taki na pysk jamnika
2 smycze
i 2 obroze skorzaną i metalową ''dławik '' dam ci to na jakiś spotkanku
ołki wyciagmołem wszystko z piwinicy

Posted

Ja bym się chętnie spotkała! :D Muszę tą swoją małą diablicę posocjalizować. Bo trochę mam problemy z ludźmi :(

Swoją drogą... Olekg... Czy to Ciebie dwa dni temu prosiłam o odwołanie psa na porannym spacerze przy stadionie? :roll: Sorki. Nie chciałam, żeby ktoś nam wtedy akurat w ćwiczeniach przeszkadzał. Chętnie jednak się kiedyś spotkam. Twoja psica wygląda na spragnioną zabawy. A moja chętnie (choć na początku pewnie nieśmiało) też poszaleje :)

Posted

Goddy, jako, ze nasze suki już się znaja ;) to chętnie moją wynajmę do socjalizacji ;) Jak tylko ją zaszczepię, bo boję się ją puszczać w publicznych miejscach bez szczepienia... :roll:

Ale jeśli chcesz ją socjalizować z ludźmi to pewnie zaraz się znajdzie tłum chętnych do pieszczenia :lol:

Posted

mnie mnie ni ma za co ja tez nie llubie kiedy nam ktos w nauce przeszkadza ,a kaja jest szalencem wulkanem i lubi sceniacki swoja droga nigdy nie mam odwagi podejsc do ciebie taki to wstydliwy jestem sasasa niom w jakich godzinach wychodzisz z belguskiem?????