Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli będę mogła sie dołączyć to trafię. Tylko proszę, jakby się dało - nie weekend, bo pracuję. I nie poniedziałek do południa bo będę spała po pracy :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yvonne_s - spokojnie, trafisz. Możemy sie nawet spotkać gdzieś w mieście, bo to bardzo niedaleko od ścisłego centrum :wink:

Ja nie mogę w piatek i sobotę. ..

Sandra & Sara

Posted
Ustalcie coś konkretnego i napiszcie mi jak tam trafić od dworca PKP.

Spokojnie z dworca PKP moge Cię odebrać ;-) a yvonne_s Ty byś czym przyjechała ?

Hm.. jeśli Sandra nie może w piątek i sobote, a yvonne_s w weekend i poniedziałek do południa.. to albo w poniedziałek tak koło 15? lub wtorek? co wy na to?

Posted

ja tesh ja tesh bardzo chetnie sie dołącze do spacerowiczów tylko....hm...niewiem jak sie dostane to tego Waszego Zabrza.... :o

i jesli moge podyskutowac to najlepiej wtorek..... 8)

Posted

Mutare a masz do dyspozycji samochód, czy komunikację państwową?

2. autobusem do gliwic, chyba nie ma bezpośrednich do zabrza, a potem np autobusem 32 do zabrza

1. samochodem na gliwice, w gliwicach kierunek katowice - mikołów, potem zjazd na sośnice, kierunek zabrze a jak juz bedziesz w zabrzu to sama nie wiem jak dokladnie dalej :)

napisz czym pojedziesz to obmyślę coś dokładniej

Posted

A gdyby to był wtorek to byłaby to podwójna impreza: zlot i koniec wakacji (dla tych którzy muszą męczyć się w szkole :( ). Chętnie poświętuję, mimo że mnie to już nie dotyczy.

Posted

To ok, niech będzie wtorek :D Wiec mamy miejsce i datę. Teraz musimy ustalić mniej więcej godzinę. Tutaj muszą sie wypowiedzieć ludzie, którzy mają dojechać - jak im będzie pasowało. No a póxniej tylko trzeba bedzie dograć szczegóły - np. gdzie się spotkamy, żeby wszyscy trafili.

Sandra & Sara

Posted

Umawiajcie się, ja będę śledzić temat.

Ja w tygodniu raczej nie będę mogła, a jeśli uda Wam się spotkać w okolicach 15:30 to postaram się wracać z pracy przez park, żeby powiedzieć Wam "dzień dobry" i ewentualnie chwilkę z Wami zostać.

8)

Mutare, pisz czym zamierzasz dojechać, to Cię popilotujemy ;)

Posted
Ja sie zgadzam na poniedziałek po południu lub wtorek. Przyjadę 32, wysiąść mogę obojętnie gdzie.

Autobus? czyli gdybyś wysiadła na belonisa (tam gdzie jest ostatni przystanek i pełnooo autobusu) to mogę Cię odebrac po drodze gdy będę wracać z Kasią z dworca (jeśli będzie odpowiadał jej termin) albo wtedy kiedy będę szła po Kasie :) (bo ja jeśli będę miała autobus to wysiadam właśnie na belce) po mimo tłoku sądzę, że kobiete z dobermanem rozpoznam :lol:

Posted

Mnie wtorek pasuje, tylko niech ktoś przyjdzie po mnie na dworzec lub powiedzcie mi gdzie mam dojść, bo mogę sobie wziąźć plan Zabrza i na pewno się nie zgubię. Tylko ustalcie jakąś godzinę, żebym zobaczyła o której mam pociąg. Myślę, że najlepiej będzie się spotkać po południu, bo rano muszę jechać kota nakarmić.

Posted

A więc o 16 przed marzeniem lub w praku, jak wolisz Szarcia, ja te dwie panie moge odebrać ;-) i iść albo prosto do parku, albo pod kino... 8)

hehe no to nie źle tylko ja będę bez psa i ew. Natalia jeśli o nas zdązy zachaczyć ;)

Posted

Zaba, czyli przyjdziesz po mnie. super. Sprawdzę o której pociąg przyjedzie do Zabrza i ci napiszę. Ja będę bez psa, ale jakoś się poznamy.

Posted
ja tesh ja tesh bardzo chetnie sie dołącze do spacerowiczów tylko....hm...niewiem jak sie dostane to tego Waszego Zabrza.... :o

i jesli moge podyskutowac to najlepiej wtorek..... 8)

Asiu dopiero teraz widze Twój post (ślepota wrodzona :lol: ) może pociągiem? tylko nie wiem czy godzina Ci odpowiada bo masz troszke dalej... no ale jeśli będziesz mogła się wyrwać z Rybika to super... :wink:

Posted
Zaba, czyli przyjdziesz po mnie. super. Sprawdzę o której pociąg przyjedzie do Zabrza i ci napiszę. Ja będę bez psa, ale jakoś się poznamy.

No napewno ;-) nie powinno być z tym problemu, dzień wcześniej napisze Ci tylko jak będę ubrana.. na wszelki wypadek :)

Eee... bez Raptusa.. szkoda ;) no ale może zobacze go w Zbrosławicach

(dziś jechałam do cioci na rowerze i widziałam w ogrodzie dwa asty jeju ale słodki widok :lol: jeden lezał a drugi siedział mu tyłkiem na głowie i bawił się trampkiem (chyba po przejściach ten trampek) :lol:

Zmieniłam :lol:

Posted

Zaba - Marzenie jest po drodze, więc będę tam czekać :wink: Poza tym i tak mam tam przystanek. A w parku możemy sie nie znaleźć.. A tak w ogóle to kto z Was będzie z psem?

Sandra & Sara

Posted

ja niestety nie moge Wam jeszcze na 100 obiecac ze bede, bo to niestety nie zalezy tylko ode mnie :oops: - w razie czego dam Wam znac tu badz Tobie Zaba na gg :D

Posted

Zaba 14 - wpadnij z psem, zreszta reszta najlepiej też...W koncu po to się spotykamy. Sara na smyczy ciagnie jak szalona, ale ja wezmę. No chyba, ze miałaby być jedynym psem...

Dajcie znac...

Sandra & Sara