olekg89 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 eee nio ja będę jezeli kaja mi cieczki nie dostanie dzis ma urodzinki ma juz 9 miesięcy około wiec moze niedługo bedzie cieczka ale sie obaczy :D Quote
Arga Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Mówicie że kiedy to spotkanie ? Niech ja zerknę na moje zjazdy na studiach :evil: Dobra nie pasuje mi 8.01 i 22-23.01 a tak jest dobrze :) Więc jak tylko coś się ustali to wezme Argiszona i zjawie się na spotkaniu :) Quote
coztego Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jeśli można to ja proszę 15 lub 16 stycznia. Bo w środku tygodnia pewnie będzie ciężko dla "nieuczniów"? I co reszta? Quote
Arga Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 No tak 15-16 dla mnie byłby najlepszy bo od poniedziałku do piątku jestem od7 do 15 w pracy :) A więc czekam na dalszy rozwój sytuacji :D Quote
Kati Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Mnie trudno cokolwiek mówić, bo nie wiem co będę robić jutro a co dopiero za 2 tygodnie. :x Postaram się przyjechać, więc na bierząco śledzę tan topic i czekam na waszą decyzje. :wink: Quote
zaba14 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja sie oczywiscie przystosuje :) wiec wybierajcie pod siebie termin.. Kati, ale licze, że jak będziesz mogła wpaść to oczywiście z Raptusem ! co? Quote
Kati Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 hm, trudna decyzja. :roll: Zobaczę ilu bedze kandydatów do "zabawy" z Raptusem :evilbat: Quote
zaba14 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ktoś pytał w którymś topicu czy bedzie jakis mały pies, ja powiedziałam, że ja na 100% mojego nie biorę ;) ale najprawdopodobniej w ferie bede miała psa na przetrzymanie suczke, małą, która lubi się bawić i bede musiała ją wziąść, bo mama sie nie zgadza na to.. wiec musze się nią zajmowac ;) Kati to zobaczymy jeszcze ;) Quote
olekg89 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 kati !!!jeżeli twój pies lubi ostrą zabawe na zeby i przewracanie to kaja jest juz chętna!!! :wink: tylko ona na poczatku sie boi zanim pozna psa ,bo ją tam w schronisku inne psy gryzły często i ma uraz psychiczny ,ale po 5 minutach smia jak nienormalna !!! Quote
Arga Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 MOja goldenica jest zadziorna i uwielbia zabawy :) Jeśli Raptus będzie w miare delikatny to Arga nie powinna od niego uciekać :) Quote
Kati Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Raptus jest bardzo delikatny podczas zabawy :evilbat: Whippetka przeżyła zabawę z nim, więc inne psy też powinny być po takiej zabawie w całości. :wink: Okekg18, jakiego masz pieska? Quote
olekg89 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 ja mam owczarka nowogwinejskiego(kundlice)ze schroniska !!! :evilbat: Quote
coztego Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 To co kochani, sobota czy niedziela? 15 czy 16? I jak zwykle? W zabrzańskim Parku im. Poległych Bohaterów? Park to do siebie, że jest w centrum miasta, więc łatwo trafić 8) Oby tylko nie lało :roll: (Mam nadzieję, że będę bez Kreski 8) ) Quote
Kati Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 olekg18 napisał(a):ja mam owczarka nowogwinejskiego(kundlice)ze schroniska !!! :evilbat: :o :wink: ale jakiej jest wielkości. :) Coztego, jak to bez Kreski. :o Dlaczego. :roll: Quote
olekg89 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 ej natalia czemu bez kresiątka???? to co w końcu tylko ja bede z psem???? :cry: Quote
coztego Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Kati'] :o :wink: ale jakiej jest wielkości. :) Olkowa Kaja ma 15 kg, więc zbyt wielka nie jest ;) W sam raz na śniadanie dla Raptusa :evilbat: Coztego, jak to bez Kreski. :o Dlaczego. :roll: Wygląda na to, że Kreśka będzie akurat świeżo po sterylce, więc szaleństwa w parku odpadają.... (ale cichooooszaaaa, żeby nie zapeszyć. Mam nadzieję, że wreszcie uda się doprowadzić sterylizację do skutku) Quote
Szarcia Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 Mi w ferie też najbardziej pasuje. Jeśli 15 - 16 to też mi pasuje :lol: Nie mogę tylko między 19 a 22. A tak ogólnie to lepsza by była chyba sobota... Quote
olekg89 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 nio mi tez pasi !!! :D ale sobota lepsiejsza bedzie :wink: bójcie sie kaja nadchodzi :wink: musze wziąć troszku frolików zeby kaje złapac potem !! bo jak sie rozbawi to juz moge tylko uciekać jej Quote
Godelaine Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Obstawiam sobotę 15 stycznia. Powinnam wtedy bez większych problemów zjawić się z moją krówką :) Quote
olekg89 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 goddy ty mieszkasz na przedwiosnie????? nie msa bata jutro jak bedziesz na spacerze z dianką!!!!!!!!koło stadionu to do ciebie podejde i sie spytam czy to napewno ty bo juz niewiem!!!!!!!! Quote
zaba14 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Mnie też odpowiada ten termin ;) ale czy bede z Tiną nie wiem.. jesli koleżanka wyjedzie w piątek to zjawie sie z czarnym gremlinem :> a jeśli w sobote to przyjade bez psa ;) Quote
agatha Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Oooooo, widze, że coś zaczyna sie dziać w sprawie spotkania. Chętnie przyjadę z Wilsonem, mi dzień bez różnicy, ale w sobotę zdążę dopiero na 12 w południe. A o której Wy macie zamiar się spotkać? Quote
Arga Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 tak tak 15 lub 16 to idealny termin :) Ja Arguline wezme na pewno :) Tylko uprzedzam ze to dzik jakich mało i mozę sie z wszystkimi bardzo długo witać i latać jak szalona. Quote
izka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink: Quote
izka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 witam!proponoje laki za mostostalem nie ma ludzi malo psow spokoj duzy obszar chetnie sie dolacze :wink: Quote
Recommended Posts