Natula Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 My tez chcemy na taki spacerek :placz: Świetne fotki! Quote
BBeta Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_PA052045.jpg Mam nadzieje, że zdjęliście jej TO z szyi podczas zabawy :mdleje: Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Natula napisał(a):My tez chcemy na taki spacerek :placz: Świetne fotki! zapraszamy do nas z Lunką po wystawie w Zabrzu :cool3::cool3::loveu: Quote
vpassione Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Natula']My tez chcemy na taki spacerek :placz: Spacerek nie był ściśle tajny, każdy był mile widziany :eviltong: BBeta, jak można zapytać, czemu nie dotarłaś? Quote
Madzik93 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='BBeta']http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_PA052045.jpg Mam nadzieje, że zdjęliście jej TO z szyi podczas zabawy :mdleje: Nie, nie zdjęłam i jakos wszyscy zyją (no chyba ze komuś padł pies w domu to mowic) Quote
olekg89 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kurde ,może tak za 2 tyg też zrobimy spacerek?Bo aż ochoty na dogospacer nabrałem:P Jak za starych dobrych czasów:P Quote
diabelkowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jak bedzie pogoda to ok ja sie pisze ;] olek ladnie diabel wyglada w krotkich wlosach ? :P Quote
Natula Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 vpassione napisał(a):Spacerek nie był ściśle tajny, każdy był mile widziany Wiem wiem ale my wystawe miałysmy:placz: za tydzien Zabrze wiec nie mozemy ale potem na troche wolne mamy :multi: wiec chetnie tymbardziej ze do WPKiW mamy 40 min autobusem :razz: Quote
olekg89 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hyhy diabeł no ty zawsze ślicznie wyglądasz :P Ja za 2tygodnie sobota/niedziela jestem baaardzo chetny na spacer przed południem najlepiej:P Quote
vpassione Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Madzik93 napisał(a):Nie, nie zdjęłam i jakos wszyscy zyją (no chyba ze komuś padł pies w domu to mowic) My mamy skaleczoną fafle po wczorajszym, ale wygląda to na tyle dziwnie, że nie jestem pewna po czym. Jak ten przygłup szaleje to nieraz nie zastanawia się czy coś ją boli czy nie. Ja za tydzień też możliwe się wybiorę do Zabrza, a jak czarne, to białe też(albo na odwrót) :lol: Za 2 tyg. mi pasuje przed południem, bo później są pokazy motocrossu w spodku. Dla mnie najlepszą opcją byłaby sobota[18 paź] godzina 11/12? Ale to już bliżej terminu chyba dokładnie sobie ustalimy jak komu pasuje :cool3: Quote
Madzik93 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 vpassione napisał(a):My mamy skaleczoną fafle po wczorajszym, ale wygląda to na tyle dziwnie, że nie jestem pewna po czym. Jak ten przygłup szaleje to nieraz nie zastanawia się czy coś ją boli czy nie. Te kolce nie są ostre. A gdzie nastepny spacer? Quote
Angie_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja nie obiecuje, że będę, ale myślę, że bardziej pasowała by mi sobota. Quote
M&M&O&I Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ja zobacze... bo po wczorajszym mam mega zakwasy na rękach :rolleyes: no chyba że wezme yorka Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11012515#post11012515 w moim wątku mordercze fotki Brendy i Foxi :diabloti: nie będe wklejać podwójnie bo forum i tak ledwo zipie:roll: Quote
vpassione Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A może na 11 października, w sobotę, ktoś się piszę na spacer? Pogoda jest zachęcająca(słońce, w południe do 17'C) :cool3: Quote
eria Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 w ten weekend my odpadamy, ale nastepny- kto wie:lol: Madzia&Marszi - zapomniałam ze prosilas o fotki na maila:oops: maila se daruję, ale napewno spakuję w rar i dam Ci na pw przez speedyshare;) tylko proszę o cierpliwość :lol: Quote
vpassione Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No szkoda, liczyłyśmy na jeszcze trochę fajnych fotencji(ah, człowiek to jednak zachłanny jest :eviltong:) eria, jakbyś miała więcej jeszcze z tamtej niedzieli to wstawiaj, są superowe :loveu: A ja wyglądam nawet trochę normalnie, tylko gdybym jeszcze patrzyła w obiektyw, a nie.. :lol: Quote
M&M&O&I Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ja jeszcze zobacze dam znać w piątek czy będę :razz: eria no to w takim razie czekam :loveu: Quote
olekg89 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Park chorzowski:) A mnie nie było wrrr :) Ale na następny się wybiore na 100% jeśli będe miał transport:cool3: Quote
vpassione Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 olekg18 napisał(a):Park chorzowski:) A mnie nie było wrrr :) Ale na następny się wybiore na 100% jeśli będe miał transport:cool3: Jeśli chodzi o wczorajszy spacer, to wiele nie straciłeś :eviltong: Byłam tylko ja i moje trzy dziewuchy, wstyd dogomaniacy że takie z Was leniuchy :mad: Rozumiem, że póki co planujemy następny spacer w przyszłym tygodniu, w sobotę, o ... no właśnie, jakiej porze? 12? :roll: Quote
M&M&O&I Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja jeszcze zobacze bo znalazłam super towarzystwo dla Marsziego :) irlanda i gordonkę i mamy zamiar sie tak spotykać w trójkę:D Quote
vpassione Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Halo, czy ktoś 18.10 w sobotę ma zamiar się pokazać w WPKiW, czy nie? Quote
Natula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 vpassione napisał(a):Halo, czy ktoś 18.10 w sobotę ma zamiar się pokazać w WPKiW, czy nie? My:p ale raczej w godz wczesniejszych bo mamy ok 40 min do domu autobusem i po ciemku wolałabym nie jechac. No i o ile nie bedzie padac bo z mokrym psem 40 min autobusem :razz: ....uuu juz widze miny pasażerów Quote
Recommended Posts