Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
To jazda po kaganiec, ktos musi Ci w tym pomoc chyba :lol:

Noooo, jakbyś była w zoologicznym to mozesz jakiś wziąć, dasz mi jak się spotkamy w schronisku :lol:
Raz prawie że kupiłam, byłam w zoologicznym, wybrałam model, ale okazało się, że mają tylko małe rozmiary... No i guzik... :lol:

Posted

sandra-desti i kaja maja swira na swoim punkcie
kaja uwielbia udupiac mała znaczy w biegu wpadac na desti wdeptac w ziemie pogrysc i uciec:lol: ,a najlepiej jak goddy woła sunke a kaja keci leci i dup:evil:
kiedys było mało wesołe zdarzenie desto gruchneła głowa o beton popchnieta przez kaje .kaja z przerazenia az sie połozyła ,a desti po 5 minutach płaczu zaczeła szalec:lol:desti jest szalenie inteligętna i pojętna i ę i ą same na jej temat mozna tylko mówic

opowiem wam dzisiejsza przygode bogusi:lol: ona mnie za to zabije ale cuż .bylismy rano nad jeziorkiem zwanym szachtą i bugusia zucała desti do wody tonąca piłke ,ale potem zdolna bogusia zuciła piłke na srodek jeziora (zuciła ją kaji) <hahaha> i piłka utoneła ,a bogusia w momencie lotu piłki uswiadomiła sobie iz piłeczka utonie<hahaha>

a jak podoba sie wam mój banerek ,a wogóle to pasuje mi przyszły tydzien mogą byc te pola nawet tylko jakim autobusem sie tam diojezdza z belki

coztego-czasem mi sie chce smiac chce z ciebie

Posted

[quote name='olekg18'] bogusia w momencie lotu piłki uswiadomiła sobie iz piłeczka utonie
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jak podoba sie wam mój banerek

Taki sobie... :P
jakim autobusem sie tam diojezdza z belki

Tramwajem się dojeżdża, number 5, z placu Wolności :)
coztego-czasem mi sie chce smiac chce z ciebie

:nono: :x :evil: 0X :evilbat:

Posted

Natalia a wyobraz sobie, ze ja przedwczoraj wybieralam kaganiec na mojego psa i wiesz co.. stwierdilam ze nie wzielam ze soba wlasnie ... PSA :lol:

Bierz psice i jazda :P

Posted

No to ustalajcie między sobą gdzie jest spotkanie, jak dla mnie to obojętne :) I tu i tu jest fajnie :wink:
Do Biskupic można dojechać tramwajem 5 i 35 (ale ten drugi bardzo rzadko jeździ, za to 5 średnio co 10 minut). Autobusem też można dojechać - 280 (on chyba nawet z Gliwic jedzie) i 111 (ale jak ktoś na goethego jest słabo zorientowany to nie radzę - bo zatrzymuje się w 2 miejscach i zamiast do biskupic można pojechać w odwrotną stronę :lol: ).

Olekg18 - to daj nam znać czy Goddy i Desti chcą przyjść :)

Z tymi kagańcami rzeczywiście jest problem - bo jakby tak Mikuś, Kaja, czy Sara nie mieli kagańców to wątpię, żeby ktoś miał coś przeciwko, ale z Kreską rzeczywiście może być problem :-? Kolejny głupi stereotyp - duże psy są według większości ludzi agresywne :-?

Posted

DOBRA SPYTAM SIE DZIŚ na wieczornym spacerze
Tylko jest jeden tyci problem ja jjestemniedorobiony i ja siem zgubie pozatym ani razy jeszcze w życiu nie jechałem tramwajem:lol:,a w który dokładnie dzien sie spotykamy???
no i gdzie te spotkanko moim zdaniem lepiej w tym parku kazdy trafi chyba:lol:

Posted

[quote name='olekg18']
no i gdzie te spotkanko moim zdaniem lepiej w tym parku kazdy trafi chyba:lol:
No jak dla mnie to lepiej w parku, bo nie mam kagańca :lol:

A jakby co, Oleczku, ktoś Cię odbierze z Goethego i dowiezie do Biskupic. ;)

Posted

jaka ty natalko miła
:lol:
bogumił-jedzie na spotkanie o ile bedzie ono w parku !!!:lol:
coztego-jak to banerek taki sobie:evil: sie kara nameczyła a ty mówisz taki sobie :evilbat:
acha goddy pasuje cały tydziebn prócz wtorku napewno ma wtedy randke zzzzzzzz tym no kurde niepamietam no wprawdzie diaa chce go zabić;) :lol: :lol: :lol:

Posted

sluchacie to spotykamy sie w parku ok?
i w tygodniu oprocz piatku najwczesniej o 11
(tak pasuje Taninie) :) wiec liczymy na to ze jakos sie spotkamy wszyscy !!

Posted

Ok, to przyjedziemy do parku.
A jesli chodzi o godzine - najlepiej, zeby nie było to w czasie kiedy jest największe słońce bo Sara źle znosi upały :-? W końcu trochę tej sierści ma :wink:
Mi nie pasuje wtorek ani środa, ale w każdy inny dzień mogę być.

Posted

Może być poniedziałek albo czwartek, chociaż wolałabym w czwartek.

Myślę, że ta 11 rano jest ok, bo jeśli będzie słoneczny dzień to przed południem nie jest jeszcze bardzo gorąco.

Posted

No to super że tyle nas będzie :D

Olek pisał, ze Goddy pasuje wszystko poza wtorkiem (teraz pozostaje tylko sprawa godziny) - więc mam nadzieję, że też się zjawi :)

Jak już tyle nas się zebrało to może jeszcze się ktoś dołączy? :D Trzeba prześledzić topic kto bywał/ chciał być na spotkaniu zabrzańskim i skontaktować się z tymi ludźmi - zapytać nie zaszkodzi :wink:

Posted

olekg18 napisał(a):
dziś upewnie sie czy goddy jedzie na 100% :lol: :D
pierwsze spotkanie na którym beda wiecej niz 3 osoby:)

cicho bo jeszcze zapeszysz

Posted

Dobra... Wypadałoby się samemu w tym temacie wypowiedzieć :D

Czwartek mi pasuje - chętnie się z małą pojawię. Zawsze to okazja dla Myszy do poznania nowych miejsc, zwierzaków i ludzi :)

Posted

no nie goddy zawitała w nasze skromne progi:))
ona woli belgowe forum
:evil: :evil: :evil:

a wogóle musze wam powiedziec za rok jak bede miał srednia powyzej 4.0 bede miał drugiego psa
najprawdopodobniej sznaucera olbrzyma ale ciiii zeby nie zapeszyć
:evilbat: