Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi, dołączaj! ;)
Napisz tylko czym byś chciała przyjechać z Gliwic. To my Cię odbierzemy z przystanku i wsadzimy do tramwaju do Bytomia ;)

Bo jeśli będziesz jechała autobusem to musimy przyjść po Ciebie na Goethego, na dworzec autobusowy. A jeśli tramwajem to odbierzemy Cię na Placu Wolności. Dla nas to praktycznie żadna różnica, więc dopasuj sobie środek lokomocji to miejsca zamieszkania ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja no 17 :). Będzie mi lepiej tramwajem jechać, ale muszę znać przystanek jak się zwie, najlepiej będzie jak będę wiedzieć, że na ulicy wolności i jaki numer i będzie ok :P

Posted

Coś mi się na mózg rzuciło, pomieszało w kalendarzu, mały włos a pojechałabym w najbliższą niedzielę do Bytomia... :lol: Tylko bym się dziwiła, że Was nie spotkałam... :wink:

Cimi, numery ul.Wolności w okolicy przystanku to 289, 291, 293 8)

Posted

Mogę się z Wami zabrać do tego Bytomia? Z góry uprzedzam, ze chociaż na chwilę będę ciagnąć na spaniele :wink:

A może w tą niedziele zrobimy sobie spacer? Macie wolne? Miejsce obojętne - mnie bardziej pasują biskupickie pola 8) ale do parku też mogę bez problemu przyjechać :)

Już jestem po maturach (nareszcie :D ) i teraz mogę sobie na takie wypady pozwolić :lol:

Posted

Szarcia ja jestem zaa.. ;) ta niedziela? mnie psuje, my mamy dosc blisko wiec jak ktoś nie będzie mógł podskoczyć to mozemy wybrac się takze razem ;-) ale mnie pasuje tylko rano do 12.. ;) bo poźniej robi się ciepło, a nie chce emeryta męczyć 8)

Posted

Na mostku? Nie kojarzę :(
Wiem, gdzie jest budynek z napisem (chodzi o ten przy wjeździe do biskupic od centrum, taki "750 lat Biskupic... " itp z taką głową? na pierwszym przystanku...)

Mogę odebrać resztę, nie ma problemu. Tylko napisz mi jeszcze dokładnie gdzie ten mostek jest :)

To o której? 10 ?

Posted

znajdziecie znajdziecie ;-) ta droga prowadzi na pola przez ktore idzie się na zaborze ;-) jak mnie poniesie to pojde pod ten budynek :)
a co powiesz na 9:30? :lol:

Posted

No właśnie - nikt z naszych tu nie zagląda... :(

Aniu a ja jutro będę na 100 % (tak piszę na wszelki wypadek, jakbym już później nie mogła do komputera dojść - jakby coś się zmieniło to chyba masz mój numer? )

Posted

ale plame dałem :cry:
to przez kaje bo spała do 9.45 i zaspałem :(
pierwszy raz mi sie to zdarzyło naprawde przepraszam :(
dopiero przed chwilka przeczytałem smsa od żaby :(
bo dopiero właczyłem telefon:(
jejku jejku czekam na fotki ze spotkanka :(