Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja jade na wies z 3 psami;// i bede sie z nimi uzerał :evilbat: .tylko jest jeden problem psom do domu wstęp wzbroniony :evil: i wszystkie 5 psów
1 mój 2 moich babc i 2 mojej cioci spedza noc na dworze :evilbat: gdzie do dyspozycji sa 2 budy :( kto pierwszy ten lepszyy :evilbat:

Posted

zaba14 napisał(a):
czyli przekładamy termin ?

Cheba tak... :hmmmm:
Z góry ostrzegam, że w weekend po długim na 99% mnie nie będzie w Zabrzu. 8)
A co z resztą ludzi, którzy się pojawiali w tym topiku i na spotkaniach? Trzeba by im wysłać jakieś zaproszenia? ;)

Olekg, ja bym nie pojechała z Kreską gdybym wiedziała, że nie będzie miała wstępu do domu... :roll: Albo spałabym na dworze razem z nią :fadein:

Posted

coztego napisał(a):

A co z resztą ludzi, którzy się pojawiali w tym topiku i na spotkaniach? Trzeba by im wysłać jakieś zaproszenia? ;)

A o co chodzi z tym zaproszeniem :> ? :P .

Posted

Ok, to w takim razie na kiedy przekładamy spotkanie? Bo jak nie w długi weekend to ja mogę dopiero 14 maja - wcześniej w żaden sposób nie dam rady..

Posted

a jeszcze coś tylko z innej beczki. Czy jest tu ktoś, kto należy do ZK odział w zbarzu. Jeśli ktoś jest, to chciałabym pogadać na PW :P

:)

Posted

coztego napisał(a):
Ania, sprawdziłam. Jedzie się naszym ulubionym tramwajem nr 5 8)

Wysiada sie niedaleko stadionu, kilka kroków trzeba dojść :wink:

no to co? jedziemy to akurat po wypłacie :lol:

Posted

A może ja bym tak do Was dołaczyła w Zabrzu i razem pojechałabyśmy do Bytomia :P? Niestety moja orientacja w miastach, których nie znam jest mała :lol:.