Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emi jesli przyjedziesz z Guciem to w drodze wyjątku wezme rudego.. ;) na godzinkę mogę was odwiedzic bo mamusia bedzie marudzić, ze psa męcze.. chyba ze gdzies usiadziemy to spokojnie mogę z wami pobuć dłuzej :P

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super! zobacze Mikusia na zywo :D

ja sie tylko martwie zeby nasi mezczyzni sie polubili, bo jak bedzie jadka to nie bedzie to ciekawie wygladalo ;) Trzeba byc dobrej mysli.

Posted

Chwilkę czasu to i ja znajdę, o ile spotkanko bedzie niedaleko, czyli w naszym parku. Bo na większą wyprawę będzie ciężko się wybrać ;)

Chyba najlepiej ok. południa, póki jasno i słonecznie (o ile pogoda dopisze... 8) )

Posted

Sara będzie, też nalezy do grona "leniwych", więc do staruszków pasuje jak najbardziej :)
Coztego - a Kreska będzie? A poza tmy nie kracz z tą pogodą , będzie napewno piękna :lol:

To która godzina? 12?

Posted

[quote name='Szarcia']
Coztego - a Kreska będzie?
Jeśli dostanie jutro pozwolenie od pani wet to będzie 8)

Jak dla mnie może być 12. Ale niech się odezwą "przyjezdni", na którą im najwygodniej dojechać.

I proszę o listę zgłoszonych psów ;) Sara, Mikuś, Gucio, ktoś jeszcze?
Kaja- rekonwalescentka raczej jeszcze nie gotowa na takie wybryki...

Posted

A no szkoda, ale bedzie jeszcze nie jedna okazja

z tego co sie orientuje to Emilka chce przyjechac czekam na smsa albu odpowiedz tu o ktorej moze do nas dojechac.. mnie by najbardziej pasowala 12.. no ale nie bede nikomu nic nazucać.

Posted

No to fajnie :kiss_2:

a masz wysiąść na Goethego i ja z tamtąd Cie odbiore.. ja tez tam wysiadam, tylko daj znac ktorym busem przyjedziesz bo musze wiedziec gdzie Cie szukać ;)

Posted

Olek raczej ten jutrzejszy, bo w przyszły jest już szkoła.. ;)

Kurcze jakbym wiedziała ze tak wcześnie wróce to bym pojechała dziś na ten zlocik, ale to może i lepiej, bo w trakcie wyprawy wyszło szydło z worka czyt. padły mi akumulatorki :P i dużo zdjęć bym nie zrobiła.. w kazdym bądz razie i tak jestem okropnie zmeczona.. a zaraz wam pokaze, gdzie byłam kiedy mnie nie było.. ;-)

Posted

A następna sobota? Już po świętach i całym zamieszaniu... I Kaja będzie już do dyspozycji... Bo Kreska potrzebuje partnera do zabawy, z Waszymi staruszkami to kiepsko by było...
A moze ktoś jeszcze się znajdzie chętny do przyszłej soboty?
I park wyschnie, skończy się to cholerne błoto... ;)

Posted

chyba jednak nie mamy wyjscia :lol: okazalo sie ze nie moge bo wyjezdzam do czestochowy :-?

no ale... co sie odwlecze to nie uciecze :) teraz bedzie pogoda juz coraz ladniejsza i problemow z spacerkiem nie powinno byc. jestem za nastepna sobota 8)

Posted

natalka -niby kobieta ,a jednak inteligentna.przyszła sobótka jest perfecto :lol: nio kaja tez potrzebuje kogos z kim mozna pouprawiac biegi!!! :D więc przyszła sobota ma wszystkim pasować wszystkim rozumieć ludzie.

Posted

olekg18 napisał(a):
to był żart :evilbat: :D

a ania jak na zaborzu macie juz jakis sklep ???? :lol:

Multum sklepow :evilbat: :evilbat: :evilbat: centrum dowiedzenia swiatem :evilbat:

Posted

heheh
nie moge ,a wyobraz sobie my mamy na głównej ulicy swiatła poprostu :lol: przez 100lat nie było a teraz są
a pytam o sklepy po przez swięta umrzesz z głodu na wsii

zart of course

Posted

olekg18 napisał(a):
hahaha
no wiesz mieszkam w centrum sosnicy :lol:
nie to co goldelaine na przedmiesciu heheh
w bloku prostopadłym do bloku mojej babci heheh

Ja i tak wole zaborze niz cetrum miasta.. za nic bym sie nie przeprowadzila .. no chyba ze tez na jakies 'odludzie' 8)