Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, skoro taki ruch w interesie, to sie pewnie powiedzie wspólna wyprawa na wystawę :)
Kati, jak Cie znam, a raczej Twojego psa, to pojedziesz w piątek na teriery? 8)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też w piątek- obowiązkowo!
zaba14, już wiesz o której i czym jedziesz? Damy radę się jakoś umówić?

Chętnie bym się wybrała jeszcze w sobotę, ale będę miała bratanicę u siebie więc raczej się nie wyrwę... Chyba, że wezmę dziecko ze sobą, ale nie wiem czy to dobry pomysł... :roll:

Posted

[quote name='coztego']
KTO JESZCZE WYBIERA SIĘ W PIĄTEK DO SPODKA???

Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll:

Posted

[quote name='carragan']
Prawdopodobnie ja z Malenstwem,ale chlopak moze mi wyciac numer,wiec poki do Spodka nie wejde,pewnosci nie mam :roll:
A charty nie są w niedzielę? :hmmmm:
Ciebie, a raczej Maleństwa, trudno nie zauważyć, więc nie trzeba się umawiać, wystarczy się rozglądać... 8)

Posted

W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.

Posted

[quote name='carragan']W niedziele,ale w ramach towarzyskich zamierzam byc we wszystkie trzy dni.A Malenstwa faktycznie nie trzeba wygladac.JEsli wszystko pojdzie tak jak zawsze to ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.

Bardzo charakterystyczni jesteście, bez obaw :lol:

Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic?? :wink:

Posted

[quote name='carragan']ten irlandczyk w czerwonym szaliku,lezacy kolami do gory i domagajacy sie od wszystkich glaskania to Malenstwo.
taaaa, po tym go rozpoznałam w Zabrzu :lol:
[quote name='zaba14']Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic??
A skąd ja to mogę wiedzieć... :o
Ale się dowiem ;)

Posted

To ja z Toba rozmawialam w Zabrzu ?

Nie, nie rozmawiałyśmy chyba wcale... Tak jak pisałam, byłaś zajęta rozmową... Powiedzmy, ja Cię widziałam, a Ty mnie nie 8)
Cerry rzeczywiście nie miał szalika... Przyznaję, że w szaliku wygląda jeszcze dostojniej :)

Posted

coztego napisał(a):

zaba14 napisał(a):
Natalia ile kosztuje bilet w jedną strone do Katowic??

A skąd ja to mogę wiedzieć... :o
Ale się dowiem ;)

No kurcze.. moze podróżujesz pociągami 8)

Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):

Carragan, ale ze mną rozmawiałaś :lol:

O,tego akurat jestem pewna :lol:

Coztego to trzeba bylo poczekac,az sie fanki oddala :wink:
Apropo fanek....Jakos Cerrego nie idzie namowic,aby rozdawal autografy.Czyzby skromnosc ? :o :wink: :lol:

Posted

zaba chodzi Ci o bilet autobusowy do katosow? 1,65 polowka.

Kurdee, ja tez bym chetnie w piatek wpadla bulinki zobaczyc ( i wreszcie Zabcie osobiscie poznac 8) ) ale nie dam rady sie urwac chociaz gdybym sie postarala moze na stafiki bym zdazyla, do ktorej macie zamiar tam byc ? 8)

Posted

[quote name='zaba14']Do której? ja nie mam pojęcia.. :P
Ja bym chciała od początku do końca... 8) O 10 rano są walijczyki (muszę zobaczyć!) a o 14:15 airedale (też muszę zobaczyć!), więc szykuje się cały dzień :)

Ania, czy Ty masz miesięczny na wszystkie linie, takie do Katowic też? To pojedziemy autobusem...
Cały bilet na pociąg osobowy do Katowic kosztuje 4,60 (nie wiem ile tej zniżki teraz macie?)

kacpru, co tam szkoła ;) , wystawa jest raz do roku, a ta jest wyjątkowa! X, jubileuszowa 8) Będziemy na Ciebie czekać!

Posted

Natalia miesięczny mam tylko na Zabrze ;) powiem mamie żeby zadzwoniła dziś na informacje i zeby sie dowiedziała o moj bilet :P

Ja też chce zobaczyć airedale ! a co Ty myślałas ? jade na asty, stafiki i bulle no i na walijczyki, airedale i moze jacky.. :P

No właśnie wystawa jest raz w roku.. nie jestem diabłem, ale możesz sie skusić :lol:

Posted

no wiec w czwartek, a jaka pora dnia Wam odpowiada?

Zabciu bedziesz z Mikusiem czy bez? Sara mam rozumiec bedzie 8)

No to teraz miejsce, moge wziasc Gucia pod pache i ostatecznie przyjechac do Zabrza 8)

od razu mowie ze bedzie to spacer raczej ludzko towarzyski bo moj 10latek raczej skory do zabaw i biegow z innymi psami nie jest ale zobaczymy czym nas zaskoczy ;)