Vanity Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ktoś, coś w przyszłym tygodniu? Zabrze i okolice? Quote
Naklejka Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ja chętnie, ale nie wiem jak z wolnym czasem w tygodniu, w weekend na pewno dam rade. Quote
iskra_wroc Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Poszukuję zwierzolubów w Gliwicach. Witam serdecznie, piszę do Państwa z prośbą o pomoc dla 5 kociaków w hotelu Arsenal w Gliwicach. Na hotelowym parkingu (Generała Aleksandra Zawadzkiego 68, 44-109 Gliwice) bytuje obecnie pięć około 3-4 miesięcznych półdzikich kociąt, które wyglądają źle. Są wychudzone, na jedzenie rzucają się do tego stopnia że wymiotują.. Jest źle, a nie zauważyłam żeby przez tydzień mojego pobyt w hotelu ktokolwiek prócz mnie dał im jeść... Kociaki są prześliczne i napewno szybko znajdą domy, trzy to czarno-białe europejczyki, jeden długowłosy i jeden w typie syjama. Niestety nie zdążyłam ich na tyle oswoić żeby je złapać i zabrać ze sobą do Wrocławia, a wiem że zostawione same sobie zginą. Proszę o interwencję, a jeśli Państwo nie mogą, proszę polecić mi kogoś do kogo jeszcze mogę się zwrócić. Niestety byłam tam tylko na wyjeździe służbowym i nie mam możliwości przyjechać znowu w najbliższych dniach... Pozdrawiam Agnieszka Pakos tel 785 713 915 Pisałam do hotelu, Szarej Przystani, Zwierzęcej Arkadii, TOZu i nielicznych znajomych z okolic, ale to za mało. Oferuję pomoc finansową, a jeśli się nie znajdzie na miejscu DT będę próbowała je ściągnąć do Wrocławia. Potrzebuję pomocy!!! Inaczej umrą z głodu, pod ekskluzywną restauracją... Quote
Kocurkotka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 w ten czwartek wybieram się na spacerek do parku śląskiego z koleżanką i jej psinką ^^ o 10 rano :) Może ktoś chętny :)? Quote
Kocurkotka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 jak by ktoś chciał jutro będę na wybiegu na 11 ^^ Quote
AjriszZona Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Zapraszamy na wspólne bieganie na Wybiegu dla Psów w Parku Śląskim, w środę 11 listopada! Quote
Embie Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Odświeżę - czy są chętni na spacer w Jastrzębiu/Rybniku/Wodzisławiu? Moja spacerowa ekipa się posypała :( Quote
Klara91 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Może jest ktoś chętny na jakiś spacer w Bytomiu? Szukam "znajomych" dla mojej suni :D Quote
Dajana94 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Szukam chętnych na spacer Będzin i okolice :) mam półroczną sunię,która szuka pieskich kolegów i koleżanek :) Quote
Recommended Posts