Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żaba... A o której się pod tym dworcem spotykacie? Może i my wraz z krówką w końcu byśmy zawitały?
Mam nadzieję, że stara miłość w przypadku Olka jednak rdzewieje :lol:

Posted

13 pod dworcem!

tak sie zastanawiam czy wziąść Tine, by sie baba wylatała, a jak jak wroce to z moim seniorem nie musze tak długo chodzić.. wiec powiem wam wieczorem i Olek jakby co to ja bym chetnie skorzystała z tej flexi :roll: jesli odwarze sie ją spuścić to na 95% pobawi sie z Twoją Kają ;) bo jej tez tylko szaleństwa w głowe, ale musze wiedzieć czy bedzie jakiś duży pies ktory bedzie chciał sie bawić? bo ona sie takich boi :lol: :lol:

PS. w takim razie, pisze eska Szarci, że o 13 pod dworcem i jakby ktoś chciał do mnie dzwonić to sie raczej nie dodzwoni :-? tel. mam w naprawie :?

Posted

Olek ona mnie nie denerwuje, a jej szczekanie ;) jeśli miałabym sobie wymarzyć psa.. to właśnie z takim charakterze a o wyglądzie dobka 8) nie rozumiem jak ktoś mogł takiego psa oddać do schroniska :o

Szarcia okej.. ;) smsa miałam napisac jak brat wroci.. bo mi tylko karta sim, została :lol: :lol: a Twój nr mam własnie na niej :evilbat:

Posted

Sznaucery tez piękne psy ;-) jednak dobek, dla mnie jest ideałem!! :)

Ludzie, ale za oknem śnieżno.. mam nadzieje, ze śnieżek nam nie stopnieje ;) bedzie ładnie i biało :wink:

Posted

Niestety nie mogę jechać :( Przyjeżdża do mnie rodzinka z 6-letnim bachorem i muszę się nim zająć :evil:
A tak chciałam zobaczyć mopsiki buuuu :cry:

Posted

ja cieszyłem sie jak bachor jak snieg zobaczyłem, poprostu fajowo a do tego psiaki beda sie fajnie bawic !!!!!!!!! no i zawsze można w nie pożucać
tak myśle czy wziąc KACPERKA psa mojej babci,ale chyba nie bo on jest inkejszy i żuca sie na psy narka pozdro for all

Posted

No i mamy piękne śnieg, sądzę, że spacer będzie udany. Ja właśnie wróciłam z odśnieżania podjazdu garażu i powiem, ze śniegu jest sporo Tina miała frajde więc ją biore, bo po 30 minutach bieganiu za śniezkami nie miała dość :o czyli o 13 pod dworcem.. Pozdrawiamy.

Posted

haha, ale Tobie fajnie bo ja saneczek już nie mam 8) ale dupolota owszem, może sie nawet skusze hihi, ale ide lepić dziś bałwana z kumpelą :lol: :lol: :lol: szkoda, ze ona jeszcze śpi bo przy odsniezaniu podjazdu zgranełam tyle śniegu.. że bałwan byłby dużyyyy :lol: :lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
aba cofamy sie w rozwoju 8)

No i co :wink: w zeszłym roku poszłam zjezdzac na "dupolocie" po 18 jak było już ciemno, a i tak zobaczyli mnie koledzy :lol: wiec w tym roku sie nie bede ukrywać :wink: ważne, że frajda bedzie :lol:

Posted

jak wczoraj poszedłem z moim 3 ;etnim kuzynem na saneczki na górke !!pózno juz było to ksja sanki wciagała na góre ale bez macka a potem nas goniła jak zjezdzaliśmy
fajnie było i dziecko prawie niezywe wróciło do domu i śpi do teraz

Posted

no to wklejam pare fotek ze spotkania...
jak zwykle frekwencja szokująca - 4 osoby i czy psy - same sunie...
grupówka pierwsza:

grupówka druga: