Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówicie że kiedy to spotkanie ?

Niech ja zerknę na moje zjazdy na studiach :evil:

Dobra nie pasuje mi 8.01 i 22-23.01 a tak jest dobrze :)

Więc jak tylko coś się ustali to wezme Argiszona i zjawie się na spotkaniu :)

Posted

No tak 15-16 dla mnie byłby najlepszy bo od poniedziałku do piątku jestem od7 do 15 w pracy :)

A więc czekam na dalszy rozwój sytuacji :D

Posted

Mnie trudno cokolwiek mówić, bo nie wiem co będę robić jutro a co dopiero za 2 tygodnie. :x

Postaram się przyjechać, więc na bierząco śledzę tan topic i czekam na waszą decyzje. :wink:

Posted

Ktoś pytał w którymś topicu czy bedzie jakis mały pies, ja powiedziałam, że ja na 100% mojego nie biorę ;) ale najprawdopodobniej w ferie bede miała psa na przetrzymanie suczke, małą, która lubi się bawić i bede musiała ją wziąść, bo mama sie nie zgadza na to.. wiec musze się nią zajmowac ;)

Kati to zobaczymy jeszcze ;)

Posted

kati !!!jeżeli twój pies lubi ostrą zabawe na zeby i przewracanie to kaja jest juz chętna!!! :wink: tylko ona na poczatku sie boi zanim pozna psa ,bo ją tam w schronisku inne psy gryzły często i ma uraz psychiczny ,ale po 5 minutach smia jak nienormalna !!!

Posted

Raptus jest bardzo delikatny podczas zabawy :evilbat:

Whippetka przeżyła zabawę z nim, więc inne psy też powinny być po takiej zabawie w całości. :wink:

Okekg18, jakiego masz pieska?

Posted

To co kochani, sobota czy niedziela? 15 czy 16?
I jak zwykle? W zabrzańskim Parku im. Poległych Bohaterów?
Park to do siebie, że jest w centrum miasta, więc łatwo trafić 8)

Oby tylko nie lało :roll:

(Mam nadzieję, że będę bez Kreski 8) )

Posted

olekg18 napisał(a):
ja mam owczarka nowogwinejskiego(kundlice)ze schroniska !!! :evilbat:

:o :wink: ale jakiej jest wielkości. :)

Coztego, jak to bez Kreski. :o Dlaczego. :roll:

Posted

[quote name='Kati']
:o :wink: ale jakiej jest wielkości. :)
Olkowa Kaja ma 15 kg, więc zbyt wielka nie jest ;) W sam raz na śniadanie dla Raptusa :evilbat:

Coztego, jak to bez Kreski. :o Dlaczego. :roll:

Wygląda na to, że Kreśka będzie akurat świeżo po sterylce, więc szaleństwa w parku odpadają.... (ale cichooooszaaaa, żeby nie zapeszyć. Mam nadzieję, że wreszcie uda się doprowadzić sterylizację do skutku)

Posted

Mi w ferie też najbardziej pasuje. Jeśli 15 - 16 to też mi pasuje :lol: Nie mogę tylko między 19 a 22. A tak ogólnie to lepsza by była chyba sobota...

Posted

nio mi tez pasi !!! :D ale sobota lepsiejsza bedzie :wink:
bójcie sie kaja nadchodzi :wink:
musze wziąć troszku frolików zeby kaje złapac potem !! bo jak sie rozbawi to juz moge tylko uciekać jej

Posted

goddy ty mieszkasz na przedwiosnie????? nie msa bata jutro jak bedziesz na spacerze z dianką!!!!!!!!koło stadionu to do ciebie podejde i sie spytam czy to napewno ty bo juz niewiem!!!!!!!!

Posted

Mnie też odpowiada ten termin ;) ale czy bede z Tiną nie wiem.. jesli koleżanka wyjedzie w piątek to zjawie sie z czarnym gremlinem :> a jeśli w sobote to przyjade bez psa ;)

Posted

Oooooo, widze, że coś zaczyna sie dziać w sprawie spotkania. Chętnie przyjadę z Wilsonem, mi dzień bez różnicy, ale w sobotę zdążę dopiero na 12 w południe. A o której Wy macie zamiar się spotkać?

Posted

tak tak 15 lub 16 to idealny termin :)
Ja Arguline wezme na pewno :)
Tylko uprzedzam ze to dzik jakich mało i mozę sie z wszystkimi bardzo długo witać i latać jak szalona.