AlaNowak Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 hehe;) znam to spojrzenie;) tzn moze nie w takim stopniu nasilone, ale dla niektorych 2 psy to juz zwierzyniec...:P:P:P:cool3: Tak, mieszkam kolo dolka- tzn tego boiska;) Quote
yamaszka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 witam :) Tak jak Cimi radziła zaglądam na ten topic ;) strasznie dużo jest tutaj postów a więc chciałam się zapytać kiedy i gdzie spotykają się ze swoimi pieskami forumowicze z Gliwic? Ja mam 6 - letnią suczkę Lunę, czarny owczarek niemiecki, kochana jest :) pozdrawiam wszystkich ciepło Quote
sisay Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Bubusiowa lapka juz sie zagoila wiec na najblizszy weekend mozemy porobic jakies plany :) A dokladnie na niedziele, albo sobote po poludniu. Ja przede wszystkim zapraszam na spacerek suczki i mlodziez :roll: niestety, wybor nie nalezy do mnie ;) Quote
maxi3 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 tak jak obiecalam,ja jestem chetna,na taki spacerek,ale musialabym psiaki jednego w plecaku a drugiego w kieszenie trzymac:lol: wiec jescze poczekam.Byle do WIOSNYYYYYYYYYYYY:lol: Quote
sisay Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 maxi3 napisał(a):tak jak obiecalam,ja jestem chetna,na taki spacerek,ale musialabym psiaki jednego w plecaku a drugiego w kieszenie trzymac:lol: wiec jescze poczekam.Byle do WIOSNYYYYYYYYYYYY:lol: Ja nie mam takiego duzego pleceka :( ale spoko, jak nie odplyniemy to przezyjemy do wiosny, potem gumiaki na nogi i w las :multi: cale szczescie ze takiego psa jak moj to wystarczy scierka wytrzec :lol: Poki co chyba trzeba bedzie sie zaopatrzyc w kajak zeby jakos do pracy dotrzec ;) buziaki dla wszystkich i czekam na haslo :cool1: Quote
maxi3 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witam po dlugiej nieobecnosci!!!!!!!!!! Hanysy WIOSNAAAAAAA czas na spotkanko!!!!! kto chętny?:lol: Quote
marmara_19 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 halo halo... my tzn ja ze znajiomymi i spami bedziemy jutro ok 17 na lotnisku w Gliwicach... w poniedzialek pewnie tez... w "dni robocze" jak jest fajna pogoda to jetsesmy ok 17 a w weekendy przewaznie ok 14:D:D zapraszamy chetnych:D:D Quote
kacpru Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 i co hanysy,juz sie nie spotykacie? ;) Niech no sie tylko Nurka u mnie zadomowi i zaraz jestem chetna. Ona koniecznie musi poznawac nowe psy bo ostatnio jej kontakty z innymi zwierzakami nie byly zbyt mile :( Quote
marmara_19 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 alez spotykamy sie!!! tylko, ze gliwiczanie;p;p zobacz na nasz watek;p;p Quote
kacpru Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 no wlasnie juz zagladalam do watku gliwiczan jednak to nie moje tereny :( za daleko i zupelnie obca okolica :lol: Quote
agbar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 kacpru napisał(a):i co hanysy,juz sie nie spotykacie? ;) Niech no sie tylko Nurka u mnie zadomowi i zaraz jestem chetna. Ona koniecznie musi poznawac nowe psy bo ostatnio jej kontakty z innymi zwierzakami nie byly zbyt mile :( komtakty mojego z innymi tez były złe...poprawiło sie dzieki paru spotkaniom z Dogomaniakami i ich Pupilami a wczoraj......pogryzł mi go amstafek i nie wiem co to bedzie znowu...dzis wydzierał sie na kazdego psa który przechodził pod bramą ....przydałoby sie poznac znowu pare normalnych psów..:) Quote
Godelaine Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja się chętnie spotkam, ale jak mój sucz skończy cieczkować. A więc nnie wczesniej, jak za dwa tygodnie :( Quote
agbar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 nie znam gliwic co prawda ale jakos zawsze mozna sie dogadac:)? mój potwór jest wykastrowany;) Quote
kacpru Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja tez tak predko nie szykuje sie na spotkanie bo najpierw czeka nas sterylizacja Nurki ale sadze,ze pod koniec Maja bedziemy juz ready :) Quote
kacpru Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Szukam psiarzy chetnych na wspolne spacerki.Moja sucz nie ma stalych psich przyjaciol z ktorymi moglaby sie bawic.Ograniczam sie tylko do tych dwoch miast bo nie zalezy mi na jednorazowych spotkaniach tylko regularnych spacerach zeby psy mogly sie porzadnie wyszalec. Mam nadzieje,ze ktos sie znajdzie. Pozdrawiam Quote
M&M&O&I Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja jestem z Chorzowa :) Mam Yorka (większego :P 5kg:P) Quote
kacpru Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 To Nuria jest 4 razy ciezsza :lol: A jak Irysek dogaduje sie z innymi psami? :) Quote
Loara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witaj, ja co prawda jestem z Katowic, ale jesli spotykalibysmy sie w parku chorzowskim to moge podejsc nawet pod stadion slaski. P.S. Pozdrow Kamila od Basi:D Spojrzałam w galerie i chyba nici ze spotkania skoro nie cierpi ONkow.Ale moze wybiore sie kiedys bez psa Quote
kacpru Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 do parku chorzowskiego mam co prawda troche daleko ale mozna by tam zrobic jakis zorganizowany zlocik :) Rzeczywiscie Nuria nie trawi onkow,zostala kiedys pogryziona i teraz rzuca sie z zebami na kazdego przechodzacego owczarka. Pozdrowie Kamila,oczywiscie :) ale od ktorej Basi? :) Quote
Loara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Myśle że bedzie wiedział od której.Ale jakby miał zaciemnienie to Basia od Bielawy. Powiedz mu ze kiedys w koncu pewnie uda mi sie wpasc na herbatke:razz: Quote
Madzika Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Za parkiem chorzowskim tez jestem^^ Ale ja mam borderka wiec ... on jest ciut duzy:razz: i energiczny Quote
Loara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Madzika napisał(a): Ale ja mam borderka wiec ... on jest ciut duzy:razz: i energiczny Większy niz moj pewnie nie jest:diabloti: Zapraszamy kiedys na spacer z nami tj. 2 letnim Onkiem oraz 7 miesieczna goldenka kolezanki;) A jak energiczny to swietnie wyszaleja sie i beda dobrze spac jak wroca! Quote
aneczka82 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 witam Ja jestem z Katowic, dokładnie mieszkam na osiedlu Tysiąclecia, więc jak najabardziej jestem "za" parkiem chorzowski. Mam dwa pieski owczarka szetlandzkiego i kundelka, bardzo chętnie dołącze do wspólnych spacerków, jeśli macie ochotę, są już jakieś konkretne terminy??? (od razu zaznaczam, że od 16.01-24.01 wyjeżdzam i nie będzie mnie wogóle w Polsce), pozdrawiam Quote
Loara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witaj, miło spotkać kogoś z Tysiąclecia. To jest juz nas 3 na forum:razz: Pewnie mieszkasz na gornym bo nigdy Cie nie spotkalam w "swoim" rewirze. Myśle ze bedzie mozna zorganizowac jakies spotkanko, nawet swietnie by sie skladalo ze po 24 bo teraz czas kolosow zaliczeniowych przedsesyjnych i czlowiek zamiast po parku spacerowac to ksera przeglada, pokresla, wertuje lub pali w akcie desperacji;) Quote
Madzika Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ksera przyglada :razz::razz: a co to na wyklady sie nie chodzi notatek nie robi:mad: a tak na serio tez tak przez 5 lat jechalam i jesienia sie obronilam wiec to dobry przetestowany tryb studiowania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do spacerkow nadal jestem zaa pola marsowe sa super a ja z witosa mam w miare latwo jak dojechac Quote
Recommended Posts