Jump to content
Dogomania

Wyniszczona, zaniedbana, C U D O W N A Balbinka w nowym domku!!!!

Recommended Posts

Posted

Niewielka sunia, została przerzucona przez ogrodzenie schroniska jak worek kartofli...suczka kilka dni była bardzo przestraszona, ogłupiała....w końcu uspokoiła się...trafiła do boksu dla staruchów...poczekalni-umieralni....

Gołym okiem widać, że sunia jest krótki czas po szczeniakach... aż strach pomyśleć co się z nimi stało....kto miał więcej szczęścia...?

Sunia jest koszmarnie zaniedbana, bagno w uszkach... pewnie muszą ją boleć, poza tym zmiany skórne...

Ale cóż to jest za cudowne stworzenie, w ogóle nie szczeka, przytula się do człowieka całym swoim małym ciałkiem, daje się zgodnie prowadzić na smyczy...
Mogłaby naprawde uszczęśliwić samotną osobę...

Nigdy nie zrozumiem jak można wyrzucić tak przemiłego, kochanego zwierzaczka....

Oszacowano jej wiek na ok. 8-10 lat,
ma nr 1561/08
przebywa we Wrocławiu

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jak milutka, jaka ufna...kiedy weszłam do ich boksu...
podeszła do mnie cichutko bez szczekania, wspięła się na tylnich nóżkach i podstawiała łepek do głaskania....przytulała nosek chociaż do kawałka mojej nogi...żeby tylko być jak najbliżej człowieka...

co na nią patrzę to chce mi się płakać... tak otwarte milutkie, stworzonko...

Posted

Balbinka ma takie poważne wyłysienia w okolicy tylnych nóżek.....

a w ogóle to ostatniej niedzieli jak ją widziałam troszke się ośmieliła i wyszła na betonowy wybieg na powietrze...bo pierwsze dni to tylko w skrzyneczce siedziała biedulka.....

Posted

A dzisiaj się ośmieliła do mnie i dostała z ręki smakołyk po smakołyku:lol: JEST CU-DOW-NA!!!:loveu::loveu::loveu: Nie da się tego inaczej określić. Nie zaczpia psów, gdzie awantury to na pewno jej tam nie ma, usuwa się innym z drogi, a do człowieka to się lepi, jak rzep. W dodatku jedzonko z palców bierze tak delikatnie i uważnie, że serce mięknie natychmiast!

Maleńka jest moja!:loveu: Nie odpuszczę jej, póki nie znajdzie domu- moja w tym głowa;)

Co prawda łatwo z tym nie będzie, bo oprócz nóżek lysych to i szyjka taka sama, ale jest leczona i mam nadzieję, że da to jakieś efekty.

Posted

Koperek napisał(a):
Maleńka jest moja!:loveu: Nie odpuszczę jej, póki nie znajdzie domu- moja w tym głowa;)

....złodziejka Balbinkowa:evil_lol::evil_lol: