Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, uważnie oglądałam prognozę pogody i wychodzi mi na to, że w grę wchodzą wtorek albo środa (bo jutro ma być tak jak dziś :evilbat: )

ZObaczymy jak się sytuacja pogodowa rozwinie to się umówimy.

• 2 weeks later...
Posted

Natalko zgadamy się jutro co? jeśli jutro nie bedzie pagadać i nie bedzie zbyt silnego wiatru to ja jade chodzby sama zrobić zdjęcia Aszerowi, trzeba się za niego wziąść porządnie..i znajść mu w końcu domek (a może go już tam nie ma? :) )

Posted

No i jak? Byłyście? Proszę o relację z pobytu :wink:
Chciałam z Wami jechac, ale naprawdę szkoła mnie ostatni bardzo ogranicza - tak to już jest w maturalnej :-? W ferie napewno pojadę z Wami :D

Posted

Ech, jak patrzę na te zdjęcia to od razu mi sie przypomina jakie te psiaki są biedne... :( Dobrze, że ktoś do nich poszedł... A ten labrador jest przepiękny, aż dziwne że ludzie nie chcą go wziąć albo się rozmyślają... :(

Posted

Ja z Zabrza adoptowałam kotkę. Mam już psa i następny na pewno będzie ze schroniska, a drugiego narazie nie mogę wziąść.
Jedne co mogłam zrobić to adoptowałam na odległość Czarusia, na święta mąż zawiózł mu paczuszkę i trochę puszek dla innych psów.
Mieszkam 60km od Zabrza i żal mi, że nie mogę pomagać bardziej tym zwierzakom.

• 4 weeks later...
Posted

Odswiezam topik, bo widze, ze zostal powaznie zaniedbany! A to chyba najlepsze miejsce, zeby zlapac zabrzanski kontakt!
Zaba14, Szarcia?! Bywacie tu jeszcze?
Potrzebne sa nowe zdjecia Ashera!!! Moze byscie sie wybraly do schroniska. Wiem, z drugiego konca Europy dobrze sie gada, ale fizycznie niemozliwe jest, zebym mogla zjawic sie w schronisku w najblizszym czasie. ;)
Prosze Dziewczynki, wybierzcie sie, wymiziajcie Asherka i zrobcie mu zdjecia! Podobno w Polsce snieg?! Bedzie pieknie wygladal w zimowym otoczeniu nasz czarnuch ulubiony!

Pozdrawiam Was serdecznie, Kundlomaniacy! ;)

• 2 weeks later...
Posted

Szarcia, jak się człowiek dużo uczy to musi regularnie dotleniać szare komórki, żeby się mózg nie zagotował ;) Ale rozumiem Cię doskonale :roll:

Na szczęście Asher już ma nowy domek, więc jego zdjęć już w schronisku nie będziemy robić :D

A w ogóle, to wróciłam dzisiaj do Zabrza, jakiś czas tu pewnie pobędę, więc, Zaba14: jakby co, to jestem gotowa na spacerek ;)

• 3 months later...
Posted

Pozwolę sobie odświeżyć nasz schroniskowy topik, jako, że Szarcia wykazała chęć dołączenia do wolontariatu w Rudzie Śląskiej.
I jak Szarcia, zmierzyłaś już odległości? ;)

Kiedy się widzimy w schronisku? 8)

Posted

mam pytanieko czy przydadza sie wam 2 kagance jeden taki jak n kaje drugi jak na boksera skorzany 3 smycze z pourywanymi rączkami i 2 obroże skorzana i dławik????znalazłem to wszystko w piwnicy :D

Posted

coztego - ja chętnie pojadę, tylko niech ten upał się skończy :-? Jak pogoda będzie bardziej znośna to wtedy mogę jechać, bo teraz nawet z Sarą w dzień na krótko wychodzę - i ona wysiada i ja :wink: We wtorki i w czwartki nie mogę jeździć. Jeszcze sie odezwę - jak na dworze się zmieni :wink:

Posted

Ok, czyli jutro o jedenastej? Pogoda znośna, rzeczywiście jak nie będzie padać (i jak mi nic innego nagle nie wyskoczy) to się przejdę. Postaram się wycelować w ta jedenastą, ale nie wiem ile się tam idzie więc nie wiem o której tam dojdę :lol:
Jeszcze nie wiem czy będę na 100 % ale się postaram.

Posted

coztego napisał(a):
Szarcia, tylko pamiętaj- weź sobie komplet ubranek do przebrania (całkiem czysta raczej nie wyjdziesz ;) )!

dokładnie.. bo Natalia mi nie wierzyła :lol:

Posted

Nie będę mogła dzisiaj jechać :( :( :( Alergia mnie dzisiaj całkowicie rozłożyła - mam niesprawny nos i oczy - po prostu koszmar :-? Nie wierzcie reklamom z lekami przeciwalergicznymi - to nic nie daje - od kilku dni jestem na takich i jak widać niepotrzebnie :-? Sorry - chciałam naoprawdę tam pójść - ale nie mogę, nie wytrzymam poza domem tyle czasu (trawa :-? )