zaba14 Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Ja jeszcze nic nie wiem moi rodzice nie moga sie zdecydowac o której jedziemy :-? wiec dam wam jeszcze znać. Quote
coztego Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 No i guzik. W tak niesprzyjających warunkach pogodowych nici z dzisiejszego spaceru... :( Quote
Szarcia Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 To jak? Nie idziemy? Sandra & Sara Quote
Świerza&Fox Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 No jasne, ze mozna pomagac pieskom w schronisku! Ja jestem wolontariuszka od wakacji i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa, poniewaz dzieki temu, ze wyprowadzam psy, kąpie je, czesze, myje miski kotom i ogolem pomagam zyskuje przyjaciol, ktorzy zawsze beda wdzieczni mi za to, ze im umilam zywot:)...A Ci przyjaciele to zwierzeta. W ich spojrzeniu widac wdziecznosc. .. Za kazdym razem kiedy pojawiam sie w schronisku, machaja do mnie dziesiatki psich ogonow:).... Musle ze kazdy wlasciciel schroniska powita z radoscia nowego wolontariusza......:) Quote
Świerza&Fox Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 oj, cos mi siue pomylilo, to odpowiedz do tematu SCHRONISKA Quote
Świerza&Fox Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 PostWysłany: 16 Lis, 2004 - 21:47 No jasne, ze mozna pomagac pieskom w schronisku! Ja jestem wolontariuszka od wakacji i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa, poniewaz dzieki temu, ze wyprowadzam psy, kąpie je, czesze, myje miski kotom i ogolem pomagam zyskuje przyjaciol, ktorzy zawsze beda wdzieczni mi za to, ze im umilam zywot:)...A Ci przyjaciele to zwierzeta. W ich spojrzeniu widac wdziecznosc. .. Za kazdym razem kiedy pojawiam sie w schronisku, machaja do mnie dziesiatki psich ogonow:).... Musle ze kazdy wlasciciel schroniska powita z radoscia nowego wolontariusza...... Quote
coztego Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 oj, cos mi siue pomylilo, to odpowiedz do tematu SCHRONISKA No i trafił do tematu "Schroniska" tylko temat nieco zmienił swoją "wymowę" 8) Dziewczynki, co z nadchodzącą sobotą? 8) Quote
Szarcia Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 Jak będzie zimno i mokro to ja się na to nie piszę... Nie mam butów do chodzenia po błocie i kałużach :-? Sandra & Sara Quote
coztego Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ja jade na wesele więc odpadam.. No to miłej zabawy! :D Szarcia, jak patrzę teraz za okno... to nie wygląda optymistycznie... :( Quote
Szarcia Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 coztego to zgadamy sie SMSem - napiszę do Ciebie rano, oczywiście jakiś czas wcześniej, czy jadę czy nie. Ale jeśli wichura będzie choć w połowie tak okropna jak dzisiaj, to ja nie idę :( Sandra & Sara Quote
Szarcia Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Piszę znowu, bo nic tu się nie dzieje (już prawie miesiąc!). Nie będę w najbliższym czasie jeździc do schroniska, zaba14 pytałaś gdzies o fotki - nie mogę jechać ich zrobić. Ostatnio naprawdę nie mam czasu, w ogóle nawet na DGM wpadam jak po ogień :-? Właściwie nei powinnam tutaj siedzieć, tylko sie uczyć :-? :-? :-? Będę mogła jechać po próbnych maturach dopiero. Quote
zaba14 Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Szarcia rozumiem my jutro z Natalią wybieramy się do schroniska porobić zdjęcia i wyjść na spacer ;) Quote
coztego Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Szarcia, jak maturka Ci się podobała??? Widzimy się w sobotę dziewczynki? Quote
zaba14 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Mnie sie matury nie podobały!! to jest niesprawiedliwe, kumpel chodzi do LO2 i jak był matury to nie miał lekcji, przychodził na późniejsza godzine! a ZS10 co? nic!!! :evil: mielismy normalne lekcje wrr... żadnego upustu :lol: Ja w sobote nie mogę :( generalne pożadki + nauka :cry: chemia + technologia informacyjna, czyli multum "wiedzy" :-? Quote
coztego Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Ja w sobote nie mogę No i okazało się, że ja też nie mogę... :evil: Jestem umówiona u weterynarza z Kreską... :( Quote
coztego Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 A co suni? :( Ona jest mało oryginalna w doborze chorób- jak zwykle-kuleje :roll: Ja zwariuje z tymi jej kulawiznami... :-? A Szarcia chyba oblewa maturkę już drugi dzień ;) Nie ma jej i nie ma... 8) Quote
Szarcia Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 A co suni? :( Ona jest mało oryginalna w doborze chorób- jak zwykle-kuleje :roll: Ja zwariuje z tymi jej kulawiznami... :-? A Szarcia chyba oblewa maturkę już drugi dzień ;) Nie ma jej i nie ma... 8) Biedna Kreska :( :( :( Życzymy jej z Sarą szybkieo powrotu do zdrowia. A jeśli chodzi o matury to nie ma co oblewać :-? Pierwsze dwa dni były fajne, ale jak zobaczyłam pytania z matematyki to zwątpiłam :-? U nas podczas próbnych też reszta szkoły miała lekcje i za każdym razem przez te 6 lat jak chodzę do jedynki to ani razu sie nie zdarzyło, żeby zwolnili nas z lekcji bez bardzo ważnego powodu :-? Quote
Szarcia Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 Zapomniałam napisać, że dzisiaj byłam z koleżanką w schronisku i jeden pies nam uciekł :-? Zresztą pewnie obie dobrze znacie problem niestabilnych obroży i smyczy, które się rozwalają w ręku :-? A z tego psa był taki dziekus, ze nie chciał nawet się do nas zbliżyc. Strasznie się o niego boję :( :( :( Na szczęście jedna z wolontariuszek powiedziała, że napewno sam wróci, więc trochę sie uspokoiłam... Quote
coztego Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Zapomniałam napisać, że dzisiaj byłam z koleżanką w schronisku ... No, to najważniejsze! ;) i jeden pies nam uciekł :-? ... Który taki odważny!? 8) Też myślę, że wróci... One zawsze wracają... 8) A co do matury, nic się nie martw. Jak sobie przypomnę wyniki z mojej matury próbnej... :oops: A na prawdziwej już było wszystko jak należy ;) Quote
coztego Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Szarcia, a doberman jeszcze jest w schronisku?! Quote
Szarcia Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 Doberman niestety jeszcze tam jest :( Quote
coztego Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Dziewczynki, a po świętach będziecie w Zabrzu? Może byśmy się wybrały w tygodniu, odetchnąć po świątecznym obżarstwie. ;) Quote
Recommended Posts