Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jasne, ze mozna pomagac pieskom w schronisku! Ja jestem wolontariuszka od wakacji i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa, poniewaz dzieki temu, ze wyprowadzam psy, kąpie je, czesze, myje miski kotom i ogolem pomagam zyskuje przyjaciol, ktorzy zawsze beda wdzieczni mi za to, ze im umilam zywot:)...A Ci przyjaciele to zwierzeta. W ich spojrzeniu widac wdziecznosc. .. Za kazdym razem kiedy pojawiam sie w schronisku, machaja do mnie dziesiatki psich ogonow:).... Musle ze kazdy wlasciciel schroniska powita z radoscia nowego wolontariusza......:)

Posted

PostWysłany: 16 Lis, 2004 - 21:47

No jasne, ze mozna pomagac pieskom w schronisku! Ja jestem wolontariuszka od wakacji i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa, poniewaz dzieki temu, ze wyprowadzam psy, kąpie je, czesze, myje miski kotom i ogolem pomagam zyskuje przyjaciol, ktorzy zawsze beda wdzieczni mi za to, ze im umilam zywot:)...A Ci przyjaciele to zwierzeta. W ich spojrzeniu widac wdziecznosc. .. Za kazdym razem kiedy pojawiam sie w schronisku, machaja do mnie dziesiatki psich ogonow:).... Musle ze kazdy wlasciciel schroniska powita z radoscia nowego wolontariusza......

Posted
oj, cos mi siue pomylilo, to odpowiedz do tematu SCHRONISKA

No i trafił do tematu "Schroniska" tylko temat nieco zmienił swoją "wymowę" 8)

Dziewczynki, co z nadchodzącą sobotą? 8)

Posted

coztego to zgadamy sie SMSem - napiszę do Ciebie rano, oczywiście jakiś czas wcześniej, czy jadę czy nie. Ale jeśli wichura będzie choć w połowie tak okropna jak dzisiaj, to ja nie idę :(

Sandra & Sara

• 3 weeks later...
Posted

Piszę znowu, bo nic tu się nie dzieje (już prawie miesiąc!). Nie będę w najbliższym czasie jeździc do schroniska, zaba14 pytałaś gdzies o fotki - nie mogę jechać ich zrobić. Ostatnio naprawdę nie mam czasu, w ogóle nawet na DGM wpadam jak po ogień :-? Właściwie nei powinnam tutaj siedzieć, tylko sie uczyć :-? :-? :-? Będę mogła jechać po próbnych maturach dopiero.

Posted

Mnie sie matury nie podobały!! to jest niesprawiedliwe, kumpel chodzi do LO2 i jak był matury to nie miał lekcji, przychodził na późniejsza godzine! a ZS10 co? nic!!! :evil: mielismy normalne lekcje wrr... żadnego upustu :lol:

Ja w sobote nie mogę :( generalne pożadki + nauka :cry: chemia + technologia informacyjna, czyli multum "wiedzy" :-?

Posted
A co suni? :(

Ona jest mało oryginalna w doborze chorób- jak zwykle-kuleje :roll: Ja zwariuje z tymi jej kulawiznami... :-?

A Szarcia chyba oblewa maturkę już drugi dzień ;) Nie ma jej i nie ma... 8)

Posted
A co suni? :(

Ona jest mało oryginalna w doborze chorób- jak zwykle-kuleje :roll: Ja zwariuje z tymi jej kulawiznami... :-?

A Szarcia chyba oblewa maturkę już drugi dzień ;) Nie ma jej i nie ma... 8)

Biedna Kreska :( :( :( Życzymy jej z Sarą szybkieo powrotu do zdrowia.

A jeśli chodzi o matury to nie ma co oblewać :-? Pierwsze dwa dni były fajne, ale jak zobaczyłam pytania z matematyki to zwątpiłam :-?

U nas podczas próbnych też reszta szkoły miała lekcje i za każdym razem przez te 6 lat jak chodzę do jedynki to ani razu sie nie zdarzyło, żeby zwolnili nas z lekcji bez bardzo ważnego powodu :-?

Posted

Zapomniałam napisać, że dzisiaj byłam z koleżanką w schronisku i jeden pies nam uciekł :-? Zresztą pewnie obie dobrze znacie problem niestabilnych obroży i smyczy, które się rozwalają w ręku :-? A z tego psa był taki dziekus, ze nie chciał nawet się do nas zbliżyc. Strasznie się o niego boję :( :( :( Na szczęście jedna z wolontariuszek powiedziała, że napewno sam wróci, więc trochę sie uspokoiłam...

Posted
Zapomniałam napisać, że dzisiaj byłam z koleżanką w schronisku ...

No, to najważniejsze! ;)

i jeden pies nam uciekł :-? ...

Który taki odważny!? 8)

Też myślę, że wróci... One zawsze wracają... 8)

A co do matury, nic się nie martw. Jak sobie przypomnę wyniki z mojej matury próbnej... :oops:

A na prawdziwej już było wszystko jak należy ;)