Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki, ja jutro nie mogę jechać.

Jeśli się wybierzecie, to pamiętajcie, zeby sie wypytać o sznaucera... Proszę. I może o tę mieszankę AST'a też popytajcie.

Posted

No to ja mam wieeeeelką nadzieję, ze Ania ze mną pojedzie... Bo o te psy ludzie pytają naprawdę i nie można ich zawieść. Dla tych psiaków to wielka szansa...

Sandra & Sara

Posted

Ojj... To bardzo bardzo bardzo niedobrze.... :( Ja nie wiem czy sama tam pójdę, bo to tak trochę niebardzo... Ech, muszę pomyśleć jakby tu to załatwić... Bo iść by trzeba było....

Sandra & Sara

Posted

Ania, nie tylko Twoja szkoła jutro odrabia... trudno.

Ucz się ucz, nauka to potęgi klucz!

Za to będziecie miały wolne w piątek to może się wybierzecie do schroniska? Jeśli będę w Zabrzu to też się wybiorę z Wami. 8)

Bo w Święto Niepodległości chyba nieczynne?

(hehe, dzisiaj u weta jedna pani koniecznie chciała się umówić na czwartek i nie dawała się przekonać, że jest święto :lol: )

Posted

Ja się wybieram w czwartek, bo wtedy już będzie po naszej szkolnej akcji zbiórki na schronisko i trzeba to zawieźć. Ja myślę, że będzie czynne.

Sandra & Sara

Posted
Ja myślę, że będzie czynne.

Jak będziesz miała pewność czy będzie czynne to daj tu znać.

Kurcze, jak wczoraj byłam u weta, przyjechał pan ze schroniska (bo moja wetka obsługuje gliwickie schronisko) z psem, którego właśnie oddał właściciel. Oddał bo pies jest stary i słaby... a był tak słaby, że nie mógł się sam na nogach utrzymać... :roll:

Nie mogę przestać o tym myśleć.... Ludzie to potwory! :evil: :evil: :evil:

Posted
Oddał bo pies jest stary i słaby... a był tak słaby, że nie mógł się sam na nogach utrzymać... :roll:

:evil: wrr... brak słów, tak jakbym teraz oddała mojego staruszka bo nie spełnia moich oczekiwać :evil: ja bym tyak nie potrafiła jestem zdania" Stary ale jary ;)

Posted

To przykre...

Jeśli chodzi o godziny otwarcia - ja pewna nie jestem, ale może rzeczywiście piątek będzie pewniejszym rozwiązaniem.

Dzisiaj jednak byłam w schronisku - zabrałam koleżanki z klasy i jakoś się udało pojechać. Zdjęcia są na psach w potrzebie.

Sandra & Sara

Posted
Dzisiaj jednak byłam w schronisku

:klacz:

Dla mnie piątek jest o tyle lepszy, że wyjeżdżam w tym tygodniu do brata i mogłabym na czwartek nie zdążyć wrócić.

A tak, jak się umówimy na piątek, to ja się postaram wrócić.

Posted

Ok, to są 2 głosy "za" piątkiem :D Czekamy teraz co powie Ania :lol:

A tak w ogóle to Aniu (bo rozumiem, że Natalia wyjeżdża)- jak będziesz miała czas to ja mogę do schroniska też w środę jechać po południu. W czwartek nie ma szkoły więc nie mam nic ciekawego do roboty. A chyba im częściej tam będziemy tym lepiej :D

Sandra & Sara

Posted
w środę po południu.

Pamiętajcie, że po 16-tej robi się ciemno. 8)

im częściej tam będziemy tym lepiej :D

Jasne, ja myślę, że wyprawa w piątek nie zwalnia nas od zwyczajowej wyprawy sobotniej ;)

Posted
(z małą niespodzianką :wink: )

Hmmmmm 8)

To do zobaczenia!!!

Weźcie aparaty!!! (obiecałam zdjęcia tego mieszańca ASTa)

I smycze... chociaż ja mam już trzy, (bo Kresce kupiłam wreszcie nową, więc tę starą też wezmę) więc jesteśmy zabezpieczone ;)

I coś do czesania może? Jak się trafi jakiś kudłacz znowu... 8)

Posted

Ja obiecałam też zrobić zdjęcia sznaucerowi, więc aparatu nei zapomnę. Smycz też wezme, ale chyba tylko jedną.

Będę czekać na pętli koło 12 :D

Do zobaczenia!

Sandra & Sara

Posted

Ja także nie zapomne aparatu (chyba :lol: ) ale do czesania to ja nic nie mam :oops: miałam kiedyś rekawice dla Mikiego (zawsze po kąpieli go wyczesywałam) ale to była guma a ja ją połozyłam na ciepłą rułe :lol:

Posted

O kurcze to ja tego mojego psa zaniedbuje wcale jest nie wyczesany :oops: a tak po za tym to co wy ubieracie? bo tam już nie ma tak ciepło, żebym zmieniła tylko bluze, a kurtke mam jasną :-? wiec chyba musze jakąś starą wytargać z szafy ?

Posted
O kurcze to ja tego mojego psa zaniedbuje wcale jest nie wyczesany

Nic się nie martw, ja moją czeszę średnio raz na miesiąc, a i tak niewiele z niej wyczesuję ;) Chyba, ze się leni, wtedy żadne czesanie nie pomaga, ony kłaków wszędzie :roll:

I co z sobotą? Ja będę na 99%. Do zobaczenia jutro.