coztego Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Wygląda na to, że pojadę jutro z Wami do schroniska. 8) Żebym tylko nie zapomniała rano zadzwonić do weta, bo dzisiaj zapomniałam... :roll: Quote
coztego Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Dziewczynki, ja jutro nie mogę jechać. Jeśli się wybierzecie, to pamiętajcie, zeby sie wypytać o sznaucera... Proszę. I może o tę mieszankę AST'a też popytajcie. Quote
Szarcia Posted November 5, 2004 Author Posted November 5, 2004 No to ja mam wieeeeelką nadzieję, ze Ania ze mną pojedzie... Bo o te psy ludzie pytają naprawdę i nie można ich zawieść. Dla tych psiaków to wielka szansa... Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 A ja jutro odrabiam :cry: któryś piątek ... Quote
Szarcia Posted November 5, 2004 Author Posted November 5, 2004 Ojj... To bardzo bardzo bardzo niedobrze.... :( Ja nie wiem czy sama tam pójdę, bo to tak trochę niebardzo... Ech, muszę pomyśleć jakby tu to załatwić... Bo iść by trzeba było.... Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Siła wyższa :evil: już powoli mam dość tej szkoły! :evil: Quote
coztego Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Ania, nie tylko Twoja szkoła jutro odrabia... trudno. Ucz się ucz, nauka to potęgi klucz! Za to będziecie miały wolne w piątek to może się wybierzecie do schroniska? Jeśli będę w Zabrzu to też się wybiorę z Wami. 8) Bo w Święto Niepodległości chyba nieczynne? (hehe, dzisiaj u weta jedna pani koniecznie chciała się umówić na czwartek i nie dawała się przekonać, że jest święto :lol: ) Quote
zaba14 Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Co o tym sądzisz sandra? piątek Ci pasuje? ja raczej nigdzie nie wyjezdzam, a chrześnice zamiezam odiwedzić w ktorys dzien po szkole ;) wiec mi gra :lol: Quote
Szarcia Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 Ja się wybieram w czwartek, bo wtedy już będzie po naszej szkolnej akcji zbiórki na schronisko i trzeba to zawieźć. Ja myślę, że będzie czynne. Sandra & Sara Quote
coztego Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Ja myślę, że będzie czynne. Jak będziesz miała pewność czy będzie czynne to daj tu znać. Kurcze, jak wczoraj byłam u weta, przyjechał pan ze schroniska (bo moja wetka obsługuje gliwickie schronisko) z psem, którego właśnie oddał właściciel. Oddał bo pies jest stary i słaby... a był tak słaby, że nie mógł się sam na nogach utrzymać... :roll: Nie mogę przestać o tym myśleć.... Ludzie to potwory! :evil: :evil: :evil: Quote
zaba14 Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Oddał bo pies jest stary i słaby... a był tak słaby, że nie mógł się sam na nogach utrzymać... :roll: :evil: wrr... brak słów, tak jakbym teraz oddała mojego staruszka bo nie spełnia moich oczekiwać :evil: ja bym tyak nie potrafiła jestem zdania" Stary ale jary ;) Quote
Szarcia Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 To przykre... Jeśli chodzi o godziny otwarcia - ja pewna nie jestem, ale może rzeczywiście piątek będzie pewniejszym rozwiązaniem. Dzisiaj jednak byłam w schronisku - zabrałam koleżanki z klasy i jakoś się udało pojechać. Zdjęcia są na psach w potrzebie. Sandra & Sara Quote
coztego Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Dzisiaj jednak byłam w schronisku :klacz: Dla mnie piątek jest o tyle lepszy, że wyjeżdżam w tym tygodniu do brata i mogłabym na czwartek nie zdążyć wrócić. A tak, jak się umówimy na piątek, to ja się postaram wrócić. Quote
Szarcia Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 Ok, to są 2 głosy "za" piątkiem :D Czekamy teraz co powie Ania :lol: A tak w ogóle to Aniu (bo rozumiem, że Natalia wyjeżdża)- jak będziesz miała czas to ja mogę do schroniska też w środę jechać po południu. W czwartek nie ma szkoły więc nie mam nic ciekawego do roboty. A chyba im częściej tam będziemy tym lepiej :D Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Sandra za piątkiem sa juz 3 głosy :lol: a ja w srode niestety sie nie wyrobie lekcje koncze o 15 :evil: zreszta ja tylko w piątki koncze o 13 :lol: Quote
coztego Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 w środę po południu. Pamiętajcie, że po 16-tej robi się ciemno. 8) im częściej tam będziemy tym lepiej :D Jasne, ja myślę, że wyprawa w piątek nie zwalnia nas od zwyczajowej wyprawy sobotniej ;) Quote
Szarcia Posted November 10, 2004 Author Posted November 10, 2004 Czyli widzimy się w piątek o 12 w samo południe? :D Sandra & Sara Quote
Szarcia Posted November 10, 2004 Author Posted November 10, 2004 Ok, to będę napewno (z małą niespodzianką :wink: ) Quote
coztego Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 (z małą niespodzianką :wink: ) Hmmmmm 8) To do zobaczenia!!! Weźcie aparaty!!! (obiecałam zdjęcia tego mieszańca ASTa) I smycze... chociaż ja mam już trzy, (bo Kresce kupiłam wreszcie nową, więc tę starą też wezmę) więc jesteśmy zabezpieczone ;) I coś do czesania może? Jak się trafi jakiś kudłacz znowu... 8) Quote
Szarcia Posted November 11, 2004 Author Posted November 11, 2004 Ja obiecałam też zrobić zdjęcia sznaucerowi, więc aparatu nei zapomnę. Smycz też wezme, ale chyba tylko jedną. Będę czekać na pętli koło 12 :D Do zobaczenia! Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Ja także nie zapomne aparatu (chyba :lol: ) ale do czesania to ja nic nie mam :oops: miałam kiedyś rekawice dla Mikiego (zawsze po kąpieli go wyczesywałam) ale to była guma a ja ją połozyłam na ciepłą rułe :lol: Quote
coztego Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Jak nie zapomnę to wezmę szczotkę Filipa. Kreska ma inną sierść i inne szczotki... Quote
zaba14 Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 O kurcze to ja tego mojego psa zaniedbuje wcale jest nie wyczesany :oops: a tak po za tym to co wy ubieracie? bo tam już nie ma tak ciepło, żebym zmieniła tylko bluze, a kurtke mam jasną :-? wiec chyba musze jakąś starą wytargać z szafy ? Quote
coztego Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 O kurcze to ja tego mojego psa zaniedbuje wcale jest nie wyczesany Nic się nie martw, ja moją czeszę średnio raz na miesiąc, a i tak niewiele z niej wyczesuję ;) Chyba, ze się leni, wtedy żadne czesanie nie pomaga, ony kłaków wszędzie :roll: I co z sobotą? Ja będę na 99%. Do zobaczenia jutro. Quote
Recommended Posts