coztego Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 No, Ania nas nastraszyła, jakie to potworki ciągnące, a tu takie miłe pieski ;) Fajowe są, wszystkie! :) To co dziewczynki, za tydzień w tym samym miejscu, o tej samej porze? 8) Quote
zaba14 Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Nie ciagneły, bo nie były zbyt duże wiec i tego nie czułysmy :) A ja oczywiście wpadnę w przyszła sobotę ze smyczą i aparatkiem :lol: A ja chce tą staruszke :cry: :cry: taka szkarada ale ma cos w sobie :cry: Quote
Szarcia Posted September 12, 2004 Author Posted September 12, 2004 No tak, to chyba oczywiste, że w następną sobotę też jedziemy je odwiedzić :wink: Sandra & Sara Quote
coztego Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 No tak, to chyba oczywiste, że w następną sobotę też jedziemy je odwiedzić :wink: Oczywiste, że oczywiste! ;) Quote
zaba14 Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 A więc jutro o 12 na pętli dziewczyny ? Quote
Szarcia Posted September 17, 2004 Author Posted September 17, 2004 Ja jestem na tak :lol: Będę na Was czekać na pętli. :wink: Quote
Mokka Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Dziewczyny :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
coztego Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Dziewczyny :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: Ależ zostałyśmy docenione :lol: Oczywiście, jutro- ten sam tramwaj co ostatnio. Ale już nie będę do Ciebie dzwonić, Aniu ;) Nie wiem co prawda jak uda mi się wykroić jutro te parę godzin, ale... dam radę! Najwyżej wstanę skoro świt 8) Quote
zaba14 Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 No to do jutra dziweczyny ;-) Być może jutro będą jakieś zdjęcia, ale nie obiecuje, bo mój cd rom świruje, a programu nie mam jeszcze zainstalowanego.. coś czuje, że trzeba będzie kupić nowy... :-? Mokka szkoda, że mieszkasz tak daleko... Quote
Godelaine Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Ech. Jak ja bym chciała z Wami się wybrać :( Niestety w tym samym czasie będę siedziała w Rudach Raciborskich robiąc reportaż :x Ale może w przyszłym tygodniu? Tym bardziej, że chciałam wypytać o kilka kwestii związanych z Dianą. Miłego dnia Wam życzę! :D Quote
zaba14 Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 Bogusia, a więc do przyszłego tygodnia :) PS. Zdjęcie Twojej dianki wisi w kąciku dla szczęśliwców :D Quote
coztego Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Ania! Jak my będziemy spacerować w taką wredną pogodę?! :cry: Quote
zaba14 Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Ania! Jak my będziemy spacerować w taką wredną pogodę?! :cry: No ja własnie nie wiem :cry: ja nie mam takich grubych ubrań na zmianę... :roll: zobaczymy jak będzie w sobotę... może podwinę mamie jakiś gruby wełniany swetr.. bo na kurtkę nie mam co liczyć :lol: Pozyjemy zobaczymy .. Quote
Szarcia Posted September 23, 2004 Author Posted September 23, 2004 Mam nadzieję, ze jakoś sobie poradzicie, no i że pogoda sie poprawi :wink: W każdym razie ja sie chciałam wytłumaczyć, dlaczego mnie nie będzie. Tydzień temu wiedziałam, że mam plany na sobotę - miałam być na zjeździe absolwentów mojej szkoły jako obsługa zjazdu :D No ale jestem chora i mnie tam nie będzie. I do schroniska też nie będę mogła iść :( Ale nadrobię za tydzień (mam nadzieję) Jeśli będziecie robić jakieś foty to chętnie obejrzę je na forum :wink: Pozdrawiam, życzę udanego spaceru :D Sandra & Sara Quote
zaba14 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Ja jednak wpaść jutro do schroniska nie mogę, bo rano jadę na zakupy, których dziś z mamą nie zdołałam zrobić, a niestety zakup muszę zrobić jak najwczęśniej ... :( Quote
coztego Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 OK, i tak wszystko wskazuje na to, że jutro będzie zimno i mokro. :x W takim bądź razie spotykamy się w tradycyjnym gronie w przyszłą sobotę :) Quote
zaba14 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 W takim bądź razie spotykamy się w tradycyjnym gronie w przyszłą sobotę :) dokładnie :lol: Quote
coztego Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Ptysie malinowe! W sobotę w samo południe?! 8) Bo ja już tęsknię za pieskami! Quote
zaba14 Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 ja bede ;) tez juz sie stesknilam... Quote
Godelaine Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Ja plany na weekend układałam właśnie pod schronisko :) Więc teraz to już obowiązkowo! :) Quote
zaba14 Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Ja plany na weekend układałam właśnie pod schronisko :)Więc teraz to już obowiązkowo! :) Ooo... to super ;-) Quote
Szarcia Posted October 1, 2004 Author Posted October 1, 2004 No ja też się stęskniłam... Ale nie mogę - dalej jestem chora :-? Nawet z Sarą nie mogę jeszcze wychodzić.. Sandra & Sara Quote
coztego Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Ja plany na weekend układałam właśnie pod schronisko :)Więc teraz to już obowiązkowo! :) No to do zobaczenia. A będziesz z nami jechała tramwajem? Czy spotkamy się w schronisku? Szarcia kuruj się!!! A ja dalej nie mam smyczy... :oops: Quote
Szarcia Posted October 1, 2004 Author Posted October 1, 2004 Ja przez tą chorobę to już 2 tydzień do szkoły nie chodzę :-? Ale do następnej soboty mam nadzieję być zdrowa :D Miłego spaceru :D ! P.S. Ania pisałaś, że Twoja koleżanka wzięła jednego psa, tego którego prowadziłam. Bardzo sie cieszę , że znalazł dom :D Sunia była przesłodka, zwłaszcza jak prosiła tymi swoimi łapkami. Dawaj znać co z pieskiem jeśli masz z tą koleżanką dalej kontakt. I powiedz jej, ze naprawdę fajna jest, że wzięła psiaka :D (jednak te nasze wypady do schroniska dużo dają, skoro choć jeden piesek znalazł dom - a to dopiero początek :wink: Mam nadzieję, ze uda nam się znaleźć dom dla chociaż jeszcze kilku :) ) Sandra & Sara Quote
Recommended Posts