martyna. Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Sędziowie ;) : Standardy: Caniche (172) – Standard White * * Dupas Jean-Jacques, F Caniche (172) – Standard Black Dupas Jean-Jacques, F Caniche (172) – Standard Brown Dupas Jean-Jacques, F Caniche (172) – Standard Grey * * Zhuk Anatoli, BY Caniche (172) – Standard Orange fawn (Apricot) Zhuk Anatoli, BY Caniche (172) – Standard Red fawn Zhuk Anatoli, BY Średniaki: Caniche (172) – Medium White * * Wheeler Stephen, SWE Caniche (172) – Medium Black Wheeler Stephen, SWE Caniche (172) – Medium Brown Wheeler Stephen, SWE Caniche (172) – Medium Grey * * Zhuk Anatoli, BY Caniche (172) – Medium Orange fawn (Apricot) Zhuk Anatoli, BY Caniche (172) – Medium Red fawn Zhuk Anatoli, BY Miniatury: Caniche (172) – Miniature White * * Mach Lisbeth, CH Caniche (172) – Miniature Black Mach Lisbeth, CH Caniche (172) – Miniature Brown Mach Lisbeth, CH Caniche (172) – Miniature Grey * * Espen Engh, NOR Caniche (172) – Miniature Orange fawn (Apricot) Espen Engh, NOR Caniche (172) – Miniature Red fawn Toye: Caniche (172) – Toy White * * Chan Weng Woh, MYR Caniche (172) – Toy Black Chan Weng Woh, MYR Caniche (172) – Toy Red fawn Chan Weng Woh, MYR Caniche (172) – Toy Brown Chan Weng Woh, MYR Caniche (172) – Toy Grey Chan Weng Woh, MYR Caniche (172) – Toy Orange fawn (Apricot) Chan Weng Woh, MYR Opłaty: 1 TERMIN(28.02.2009): Pierwszy pies - 60 E Kolejne psy- 55 E Szczenięta,weterany- 20 E 2 TERMIN(30.06.2009): Pierwszy pies- 80 E Kolejne psy- 75 E Szczenęta,weterany- 25E 3 TERMIN(18.08.2009): Pierwszy pies- 90 E Kolejne psy- 85 E Szczenięta,weterany-30 E Kto się wybiera ?:cool3: Szkoda przegapić tak bliską światówke :) Quote
martyna. Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Wystawa już coraz blizej :loveu: Lista wystawców juz jest (w wiekszosci kompetna :lol: ), potwierdzenia wysyłaja. Pudli za pewne bedzie masa, ciesze, ze i japonskie pudle odwiedza Bratyslawe.Mam nadzieje, że uda mi sie je wszystkie obejrzeć i obfocic.Czy ktoś jeszcze sie wybiera? Quote
lilix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 To ja proszę o relacje z wystawy i życzę powodzenia:lol: Quote
Bura Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja miałam jechać, ale niestety, mój dach zdecydował za mnie. 25 000 w plecy więc nie zgłosiłam. Za rok pojadę :evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 My niestety nie jedziemy, chyba że popatrzeć. Ale widziałam Dankę Szwedowską z 1 psem, Beatę Matławską z 2 psami i nie pamiętam kto jeszcze. A kto jedzie popatrzeć ? Quote
Bura Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Czy ktoś wie za co Hugo Andrei zaliczył dyskwalifikację??? Na www klubu są wyniki i tak właśnie tam napisane.... Quote
Cheritka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Bura napisał(a):Czy ktoś wie za co Hugo Andrei zaliczył dyskwalifikację??? Na www klubu są wyniki i tak właśnie tam napisane.... Podaj link, bo nie znalazłam :shake: Quote
pati Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 kopiuje ze strony klubowej GRATULACJE dle wszystkich! ZWYCIĘZCA ŚWIATA MISS SHAKING BOOGIE Od Lalanki wł. Beata Matławska ( Pudel Miniat.CZ.) MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA VELVET ARTEMON DIVA DENISSIMA wł. Cupka Simon ( Pudel Średni Br.) PUDEL DUŻY (A.CZ.S) FLARE STAR JP ARKTUR lok.II, dosk PUDEL ŚREDNI (B.B.CZ.) AMORETTA NERA SABADIANA lok.II W.O. wł. E. Róg PUDEL ŚREDNI (A.CZ.SR.) DIOR HONEY SHADOW lok. II dosk. wł. M. Szuszczyńska OLIMPUS JANTAROWA FUGA dosk. wł M. Rajca PUDEL MINIATUROWY (B.B.CZ.) psy CH. CASPIAN LINE’S EYE CATCHER lok.II dosk. wł. B.Matławska KONEK GORBUNOK IZ ZIMNH GREZ lok.II dosk. wł. D. Szwedowska MR. SMART Od Lalanki lok.II dosk. wł. P. Ledwoch suki CH.NUTLEE LINGREY SUEY lok. I dosk. wł. A Reglińska PUDEL TOY psy PERSONAL TRAINER-B DEL NISSENO bdb. wł. K. Rota suki TIME OF LOVE LINDEZA lok.IV dosk. V. Rachwalska SALINA WWESTEN BARBIE dosk. A. Cisowska Quote
Cheritka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dzięki, poprosze o link bezpośredni do stronki, bo nie znalazłam ;(, nie było żadnego apricota z Polski ? Quote
pati Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cheritka napisał(a): nie było żadnego apricota z Polski ? DIOR HONEY SHADOW lok. II dosk. wł. M. Szuszczyńska OLIMPUS JANTAROWA FUGA dosk. wł M. Rajca jak wyżej ;) Quote
Cheritka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 pati napisał(a):DIOR HONEY SHADOW lok. II dosk. wł. M. Szuszczyńska OLIMPUS JANTAROWA FUGA dosk. wł M. Rajca jak wyżej ;) tia, myślałam oczywiście o mini :razz:a te są średnie, jak wchodze na srtonkę naszego klubu to mi się zaraz komp zawiesza ;(((, dzięki za info :lol: I oczywiście gratulacje dla nowych Zw. Świata. Quote
Bura Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 I jeszcze pudel duży red, Flare Star JP Arktur dosk, 2 lok. World Dog Show 2009 tu link do niedzieli. Quote
Śnieżynka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 byla tez sunia 3 doskonała :D w apricotach :) Quote
lilix4 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ile było apricotów redów sreberek i jakie psiaki Quote
pati Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Bura']I jeszcze pudel duży red, Flare Star JP Arktur dosk, 2 lok. World Dog Show 2009 tu link do niedzieli. czy on jest w polskich rękach? bo ja umieściłam tylko polskie psy Quote
Śnieżynka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak polskich :) Mieszka sobie w Krakowie razem z sunia apricot Zadira Zlato Sibiri u p. Ani Kułyk :D Quote
KingToy's Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 REC. SHOW SPECIALITY , subbota 10.10.2009 , BRATYSLAVA , BABY Class - BIS I black Toy male AUX YEUX NOIRS BONJOURE sire : CANMOY'S STORM WARNING dam : YUTANA THALIA born : 28.04.2009 / SERBIA breeder : Mila Ristic owner : Maria Margaret Kaminska / POLAND Aux Yeux Noirs Bonjour,Best Black Toy Puppy Male and after Puppy BIS !!! http://www.youtube.com/watch?v=9Wf_...yer_profilepage Ps/. wczoraj Bobi ( BONJOUR ) szczęśliwie dojechał do domu wraz ze swoimi trofeami z Serbskih i Bratyslavskih wystaw !!! *********************************************** :Rose::Rose:Pozdrawiamy Wszystkich zwycięzców i uczestników tego wielkiego SHOW !!!! Quote
martyna. Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Gratulacje :) Byłam, widziałam - w toykach rase i BOS wzieły japońskie SMASH'e.Piękne, perfekcyjnie przygotowane, śnieżnobiałe cudeńka. Cieszę się bardzo z sukcesu CH.Canmoy's STORM WARMING wł.Mila Ristic, ktory zdobył 1 lok,CAC,Res.Cacib.To ojciec nowego pieska w KingToy's oraz mam nadzieje - ojciec moich pierwszych pudlowych dzieci :)) WORLD WINNER, BEST OF BREED - CH.SMASH JP CLOSE UP WORLD WINNER, BEST OF SEX - CH.SMASH JP WIN JUNIOR WORLD WINNER, BEST JUNIOR - [FONT=Arial]BLACK BOY VERA LYNN [/FONT] [FONT=Arial]JUNIOR WORLD WINNER - SARAHILL CAFE´NOIR [/FONT] [FONT=Arial]VETERAN WORLD WINNER - FLAME BY KENZO OF THE ATHENIAN STAR [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] CH. SMASH JP WIN - WORLD WINNER 2009 http://images46.fotosik.pl/214/5bca5d8aefd52f05med.jpg http://images47.fotosik.pl/214/ca70b6bf3ac888eamed.jpg II miejsce( za CH. SMASH JP WIN) zajęła czarna CH.[FONT=Arial]SILKWIND MOONLIGHT AZ ZAHIR, widziałam ją rok temu w Splicie i dalej uważam, że to piękna suczka.[/FONT] Quote
pati Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Bura']I jeszcze pudel duży red, Flare Star JP Arktur dosk, 2 lok. World Dog Show 2009 tu link do niedzieli. dopisany ;-) Quote
Recommended Posts