Iv_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tomcug napisał(a):Dzisiaj piątek, prawda? :cool3: od samego rana ;) i ciągle czekamy na wieści co dalej z suńką...... Quote
Mośka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jestem! Dom wczoraj zdał test :multi::multi::multi: Kobieta (samotna) pracuje w domu, więc Sunia będzie miała towarzystwo! Miała wcześniej psy, w Suni zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu: Wygląda na to, że lepiej psina trafić nie mogła :sweetCyb: Dziękuję Wam za pomoc:loveu: Oczywiście będę "pilotować" tę adopcję. Ufffffffffff, możemy odetchnąć... Quote
Iv_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mośka napisał(a):Jestem! Dom wczoraj zdał test :multi::multi::multi: Kobieta (samotna) pracuje w domu, więc Sunia będzie miała towarzystwo! Miała wcześniej psy, w Suni zakochała się od pierwszego wejrzenia :loveu: Wygląda na to, że lepiej psina trafić nie mogła :sweetCyb: Dziękuję Wam za pomoc:loveu: Oczywiście będę "pilotować" tę adopcję. Ufffffffffff, możemy odetchnąć... Hurrrrrrrrrraaaaaaaa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ale cudowna wiadomość :loveu: Quote
Zmysł Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 No to wspaniale! Proszę o przeniesienie wątku:multi::multi::multi: Quote
iwi10 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Super wiadomość na zakończenie dnia:laola: Quote
Zmysł Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 To ja jeszcze raz poprosze o przeniesienie wątku. Czy napisac pw do moda? Quote
tomcug Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cudowne wieści. :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Mośka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zapomniałam się z Wami podzielic info, jakie uzyskałam z nowego domu SUNI! Sunia spisuje się świetnie, cała rodzina zakochana, a pies po prostu bezproblemowy. Oby bylo więcej takich adopcji ! Przy okazji życzę wszystkim jak najwięcej takich adopcji w NOWYM 2009 ROKU! Quote
Recommended Posts