salibinka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mośka napisał(a):Mam chyba dobre wieści :roll: tfu tfu, boję się, żeby nie zapeszyć. Sprawa adopcji SUNI rozstrzygnie się do czwartku. Jest chętny domek, brakuje jeszcze akceptacji 1 członka rodziny, który dojedzie do czwartku i się wypowie. Mam nadzieję, że to już czysta formalność ;) Na razie nic nie zdejmujmy (allegro, ogłoszenia -robiłam suni) i... trzymajmy kciuki! W imieniu Joanny bardzo dziękuję Wam za pomoc. A tak na marginesie - w tym przypadku SUNIA nie jest EUROsierotą lecz... POWOŁANIE sierotą, wiecie co mam na myśli... Oczywiście podam info w piątek. Mam nadzieję, że to na które czekamy :roll: Trzymam, co się da,za powodzenie :happy1: Quote
Zmysł Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ani się obejrzymy, a sunia będzie w domku Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Może dzisiaj będę widział się z Mośką to zapytam Quote
Mośka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 OOO, tak ? :lol: Gdybym miala jakieś info w ciągu dnia -dam oczywiście znać. A co Ty Zmysł plakietki VIPA się już dorobiłeś ;) ? Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mośka napisał(a):OOO, tak ? :lol: Gdybym miala jakieś info w ciągu dnia -dam oczywiście znać. A co Ty Zmysł plakietki VIPA się już dorobiłeś ;) ? czyli mógłbym wpaść? Quote
Mośka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 VIP może zawsze :evil_lol: A teraz do rzeczy - dziś koło 19:00 Sunia będzie przedstawiona potencjalnemu nowemu domowi :roll: Pewnie jutro rano dam znać. Mam nadzieję, że wypali bo czasu tak mało :shake: Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mośka napisał(a):VIP może zawsze :evil_lol: A teraz do rzeczy - dziś koło 19:00 Sunia będzie przedstawiona potencjalnemu nowemu domowi :roll: Pewnie jutro rano dam znać. Mam nadzieję, że wypali bo czasu tak mało :shake: to ja wpadnę ok.1930-20.00. nie za późno? Quote
Recommended Posts