Itske Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 andzia69 napisał(a): Brac ludziki banerek - niech jak najwięcej osób dowie się o biedaku:-( 1. Wytłumaczcie starej ciotce - jak to się robi? tzn, jak podczepia się banerek 2. Rozesłałam apel po szkołach (ok 25), roześlę jeszcze dalej 3. Niedługo znowu podeślę jakiś grosik 4. Czy wiadomo jak on reaguje na inne zwierzaki (koty, psy) Quote
andzia69 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Itske napisał(a):1. Wytłumaczcie starej ciotce - jak to się robi? tzn, jak podczepia się banerek 2. Rozesłałam apel po szkołach (ok 25), roześlę jeszcze dalej 3. Niedługo znowu podeślę jakiś grosik 4. Czy wiadomo jak on reaguje na inne zwierzaki (koty, psy) ad 1.Banerek - zaznaczasz sobie banerek (najeżdżasz myszką coby się zaznaczył), klikasz prawym przyciskiem, dajesz kopiuj, wchodzisz w panel użytkownika - edytuj podpis- i wklejasz go w to białe pole;) nie wiem czy cos z tego zrozumiałaś, ale się starałam:lol: ad. 2 i 3 - Dzięki za wszystko!:loveu: ad.4 - jest łagodny do innych psów, ponoć i do kotów tez Szakal naprawdę potrzebuje wsparcia!!!! Quote
bbgm Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Czytam ten temat i jestem w szoku-skąd zdziwienie,że pies się okalecza? Byłam w schronisku w dzień przyjęcia Szakala i był całkiem dobrze wyglądającym psem a było to niecały miesiąc temu.Wczoraj,jak go zabierałyśmy byłyśmy przerażone jego stanem.Całe szczęście,że jest już pod dobrą opieką. Quote
Julie Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dzięki Gośka za odp. jak będę miała możliwość to jeszcze w tym miesiącu prześlę coś na niego, jak on w ogóle ma na imię? bo tak głupio pisać on. Quote
andzia69 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Julie napisał(a):dzięki Gośka za odp. jak będę miała możliwość to jeszcze w tym miesiącu prześlę coś na niego, jak on w ogóle ma na imię? bo tak głupio pisać on. Szakal...może nie za bardzo ...ale tak go dziewczyny ochrzciły Aaaa - gdyby komus sie wydawało, ze 17 kg to dużo...to niech sobie zobaczy zdjęcia Zgredka - ważył 16 kg(sięga mi przed kolano) a był chyba z połowę niższy jak Szakal... Quote
Julie Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Na takiego dużego psa to bardzo mało. Ja mam osobistego sznaucerka miniaturkę i waży 9 kg:] Quote
pędzelopka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To ja jeszcze dopiszę , że Szakal to jego prawdziwe imię i ładnie na nie reaguje.Także chyba nie ma sensu zmieniać. Quote
Rinuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jak się okaże że łapa jest złamana to robicie operAację? Dzisiaj postaram się wysłać pieniądze na Szakala... Jejku jak ja bym chciała go zabrać do siebie :-( Trzymaj się Szakalu nasz kochany :loveu: Quote
fioneczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 trzymaj się maluszku teraz będzie już tylko dobrze ... zobaczysz tak jak wcześniej pisałam drukuję ulotki i jutro mój syn rozda je w szkole dla każdej klasy .... mam nadzieję że dzieciaki też pomogą Quote
agnieszka32 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witam. To straszne, jak ten piesek wygląda :placz:Wpłaciłam na niego w piątek 300 zł, pieniądze powiny już dzisiaj dojść. Wiem że to niewiele, ale za parę dni postaram się coś jeszcze dorzucić, byleby tylko jego stan się poprawił. Szkoda, że tylko tyle mogę zrobić ... Dziewczyny, jesteście wspaniałe, gorąco Was pozdrawiam. Quote
Yana Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wysłałam na niego do AST 50 zł. Jeśli będzie w hoteliku postaram się co miesiąc coś przelewać na Szakala Quote
rufusowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nie sądziłam, ze z nim aż tak źle :shake: na badania i operacje nie można teraz żałować, wiec każdy grosz sie liczy... Quote
credita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 podziękowania dla osób wpłacających pieniążki :loveu: jest mi przykro ale ja w tym miesiącu nie dam rady przesłać kaski:shake: powodzenia kochani;) Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Bardzo, bardzo dziekujemy za wsparcie!!!! i słowne i finansowe:loveu::loveu::loveu::loveu: to bardzo ważne - i jedno i drugie dodaje nam sił, zeby walczyc o niego:-( Quote
Rinuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oby jak najszybciej Szakal wrócił do zdrowia... trzymamy z Brutuskiem kciuki za Niego :loveu::loveu: Quote
Beata19 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wystwiałm zdjęcie psiaka na nk z prośbą o pomoc...http://nasza-klasa.pl/profile/15784566 jak na razie jedna Pani deklaruje wpłatę cytuje: Witam! Odnośnie biednego psiaka Szakala - czy on obecnie znajduje się w Warszawie? Jestem z Pomorza i gdyby był w pobliżu to mogłabym zawieźć go do bardzo dobrej kliniki w Słupsku (sama tam jeżdżę z moim pieskiem). Jeżeli jest dalej to raczej nie damy rady.. Jestem teraz w pracy, ale jeszcze dziś wieczorem, jak będę miała dostęp do kodów, przeleję na Szakala 150 zł - więcej póki co nie mogę :( Może za parę dni jeszcze coś wydrapię.. Trzeba jak najszybciej zabrać go ze schroniska ale to już wiecie - czy dużo wam jeszcze brakuje pieniążków, żeby móc go zabrać choćby na wstępne leczenie??? A te rany na skórze to może być grzybica.. Kiedyś mój znajomy miał psa z otwartymi ranami na łapkach, które nie chciały się goić - okazało się że to jest grzybica i piesek sobie ją jeszcze bardziej pogłębiał wygryzając skórę wokół chorego miejsca.. Mam nadzieję że Szakal biedaczek tego nie ma bo to paskudztwo strasznie trudno zagoić. Dodam zdjęcie z opisem Szkala na swoim profilu, może któryś z moich znajomych się zlituje.. Tymczasem trzymam kciuki za was żeby wasze zamierzenia się udały no i za Szakala! Buziak dla pięknej mordeczki - on ma takie kochane oczy.. Ja mam amstaffa, który innych psiaków nie toleruje więc niestety nie mogę go przygarnąć, ale mam nadzieję że znajdzie się szybko opiekun, który będzie miał ochotę go leczyć! Pozdrawiam serdecznie! Ania Quote
Rinuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Te jego smutne oczy z pierwszego zdjęcia :-( musimy mu pomóc!!! Quote
Viris Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Podnoszę, po weekendzie postaram się wpłacić trochę pieniążków. Quote
fioneczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 może jakieś wieści na temat łapki i ogólnego stanu Szakala czy ktoś może na bieżąco jakieś info wrzucać ... andzia może Ty coś wiesz? :) dobranoc maluszku .... jutro będzie nowy, jeszcze lepszy dzień Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 założyłam kolejny wątek...liczę chyba na cud:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11013649#post11013649 Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Jutro doddy idzie do kliniki - dzisiaj dzwoniła, ale nie mogła sie dodzwonić, bo non stop mieli jakieś operacje. Mam nadzieję, ze jutro i nowe fotki biedaka będą Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 podniosę na dobranoc...dobrej nocy Szakalku:-( oby jutro było lepsze.... Quote
fioneczka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nowy dzień .... maluszku wstawaj i uszka do góry buziak od Fionki i od ciotki aśki Quote
Recommended Posts