Lazarus Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Czy wiecie ze tylko jeden doberman pies jest zgloszony na dzien dzisiejszy na wystawe do Chorzowa!!! (do klasy mlodziezy) suk jest kilka ale pies tylko 1. dla zainteresowanych zgloszenia przyjmuja do 26.08.wieczora preferowane zgloszenia internetem ( chorzowoddzial@poczta.onet.pl ) ;) Quote
Mutare Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 skoro sedziuje P.Piguła to nie ma sie co dziwić ze zgłoszony jest TYLKO jeden pies... :lol: - nic nowego u tego sedziego...:D Quote
Kachna Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Witaj, możesz powiedzieć cos więcej na temat. My nie mieliśmy jeszcze przyjemności być ocenianym przez Pana Pigułę. Jak na razie jestem zrażona jedynie do Pani Joanny Szczepańskiej-Korpetta. Takiego opisu jak ona nam wystawiła nie spodziewałabym sie nigdy, no ale więcej u tej Pani nie będziemy. Quote
Mutare Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Nic nie starciłaś :wink: wysłałam Ci pw 8) Quote
Kachna Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Dzięki, choć z opóźnieniem. A właśnie, czy był ktoś z was w Chorzowie ? Może jakiś wrażenia...... Quote
Mutare Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Kachna - Chorzow o ile sie dobrze orientuje jest teraz w niedziele - 12 wrzesnia - ja sie wybieram wiec potem opiesze Wam wrazenia i......oceny P.Piguły... :wink: Quote
Mutare Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 spoko 8) kazdy moze sie pomylic.... :D Quote
Kachna Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Ja już żyje Łodzią.... wiem tylko, że Wrocław później, ale nas tam nie będzie. Quote
Mutare Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Bu.....a ja tak ubolewam bo nas nie bedzie ANI we Wrocku ani tym bardziej w ŁODZI :oops: :cry: Niestety nie mam transportu.... :oops: Quote
Mutare Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 byłam, widziałam - komentowac nie bedę....... 8) powiem tylko ze wszystko wygrala nasza sliczna miotowa siostra czyli ADIA ALLEGRA Perfekt 8) Quote
Kachna Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Wiem :) Komentarze już słyszałam, ech.... Mutare, nawet jako widz się nie wybierasz na klub ? Quote
Mutare Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Kachna - nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala jechac na klub ale nie mam transportu.... :oops: :cry: Quote
Kachna Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Nie wiem gdzie to jest " koło Rybnika " ale to klub, wiele znajomych będzie. Ja jestem niezmotoryzowana, jednak z psem jadę PKP. W gorsze nijsca Polski tak jeździłam i to z psem na wystawę ( do Kwidzyna w kwietniu wyjechałam w piątek wieczorem a wróciłam w niedzielę rano - bez noclegów jechaliśmy dwie noce, jedną tam a drugą do domu) i można, przyjedź ! Pomyśl chociaż..... Quote
Mutare Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 ok jakos postaram sie dojechac - ale nie obiecuje :oops: zobacze co sie da zrobic.... Quote
Kachna Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 No i byłaś ??? My sie nie spotkałysmy, ale sporo znajomych z sieci było :) Wrócilismy wczoraj dość późno i ciężko było dzisiaj wstać do pracy, ale warto było :) Quote
Mutare Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 no nie byłam :oops: jak bym byla to zaraz bym zagadała do Ciebie :wink: widziałam zdjecie Tripa z kubówki - super to Twoje psisko... A wyniki z Klubówki troche mnie zaskoczyły..... :o Quote
Kachna Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Dlaczego ???? Wielu zaskoczyły, zreszta ja tez inaczej typowałam. Jednak Jasper to ładny pies. Ten sędzia dośc dokładnie wszystko opisywał, pies zbyt samczy, za mało cech samczych ( to u Tripa ), za mało podkasamy brzuch, i to mnie rozbawiło - garb na nosie, hihihi troszke dziwnie, ale on miał chyba inny typ niż u nas sie utarł. Ja dojechałam na wystawę koło 10.30 na koniec grup hodowlanych i na rozdanie nagród dla najlepszych hodowli i za punkty Jasper tez dostał puchar. Nie wiem nic dokładnie, bo akurat dojechałam i tu znajoma, tam znajoma, trzeba było sie przywitac, pogadać, no wiesz.... Ja sama jestem zaskoczona wynikiem Tripa, bo on wpada w ibochód ( ale zdziwko, że pobiegła prawidłowow i ani razu nie musiałam go poprawiać :o ) Nie myslaam o medalu, chciałam dostac dosk i mam !!! Ja się strasznie cieszę. Trip tez,bo dostał w domku w nagrodę surowe mięcho, on uwielbia :) Teraz jedziemy do Nowego Dworu - organizuje O/Legionowo 3 października. Już wiem, że jest nas 5 w klasie otwartej. Na tym koniec na ten sezon, choc może sma wybiore sie gdzies jako kibic. Quote
Mutare Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Nie bylo mnie bo znjomi ktorzy mieli jechac ( z Ducatti Perfekt - klasa Baby) sie rozmyslil no i nagle braklo mi transporu.... co do Jaspera to owszem - pies slicznocha ale ja mowie ogolnie o wynikach - no i zaskoczenie wygraną Irance..... ale mile zaskoczenie :))) Gratulacje dla Tripa !!!!!!!!!!!! Ja 3.10. bede w Rybniku - debiut.....uf.... Quote
Kachna Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 O, debiucik, to będę za Was trzymała kciuki, no może tylko nie na ringu, bo Trip mi nawieje, hihihi Kto sędziuje w Rybniku ? Quote
Mutare Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Kasiu, wybacz - przed wystwa bylam w takim szoku ze nie zdarzylam Ci wczesniej napisac - w Rybniku sedziował Rosław Syrkiewicz - bardzo przyjemny i mily sedzia :D Jak wiesz dostalismy srebro i oc. doskonałą - czyli to co najbardziej chciałam :)) Wygralismy z polskim psem - ŁAM z Załubińcza i przegralismy z czeskim ogromnym psem - GLOR Abba- Sonia - kurcze ale słoń - ogromny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja myslałąm ze moj Arsowaty jest duzy ale ten byk....... :o W tym roku to koniec... W przyszlym wybieramy sie do Rzeszowa, Jarosławia i Katowic na poczatek a potem zobaczymy.... Quote
Kachna Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 My na ten roz też zakończyliśmy, a co w przyszłym ? Pewnie zaczniemy od Warszawy w kwietniu, potem to już samo leci hihihihi Mam nadzieję, że w przyszłym roku się gdzieś w Polsce spotkamy :wink: Quote
wisienka86 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A przepraszam gdzie konkretnie w Chorzowie ma być ta wystawa? Bo jakoś nie zauważyłam (mogłam przeoczyć). Prosiłabym o pw :) Quote
ara Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wystawa o której pisał Lazarus odbyła się 4 lata temu;) a w tym roku będzie 14 września:cool3: Quote
wisienka86 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ajajaj! muszę zacząć patrzeć na daty :) nie wyrobiłam jeszcze tego odruchu :) a wiesz może gdzie? Quote
Recommended Posts