Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witaj,

możesz powiedzieć cos więcej na temat. My nie mieliśmy jeszcze przyjemności być ocenianym przez Pana Pigułę. Jak na razie jestem zrażona jedynie do Pani Joanny Szczepańskiej-Korpetta. Takiego opisu jak ona nam wystawiła nie spodziewałabym sie nigdy, no ale więcej u tej Pani nie będziemy.

Posted

Kachna - Chorzow o ile sie dobrze orientuje jest teraz w niedziele - 12 wrzesnia - ja sie wybieram wiec potem opiesze Wam wrazenia i......oceny P.Piguły... :wink:

Posted

Nie wiem gdzie to jest " koło Rybnika " ale to klub, wiele znajomych będzie. Ja jestem niezmotoryzowana, jednak z psem jadę PKP. W gorsze nijsca Polski tak jeździłam i to z psem na wystawę ( do Kwidzyna w kwietniu wyjechałam w piątek wieczorem a wróciłam w niedzielę rano - bez noclegów jechaliśmy dwie noce, jedną tam a drugą do domu) i można, przyjedź ! Pomyśl chociaż.....

Posted

No i byłaś ??? My sie nie spotkałysmy, ale sporo znajomych z sieci było :)

Wrócilismy wczoraj dość późno i ciężko było dzisiaj wstać do pracy, ale warto było :)

Posted

no nie byłam :oops: jak bym byla to zaraz bym zagadała do Ciebie :wink: widziałam zdjecie Tripa z kubówki - super to Twoje psisko...

A wyniki z Klubówki troche mnie zaskoczyły..... :o

Posted

Dlaczego ????

Wielu zaskoczyły, zreszta ja tez inaczej typowałam. Jednak Jasper to ładny pies. Ten sędzia dośc dokładnie wszystko opisywał, pies zbyt samczy, za mało cech samczych ( to u Tripa ), za mało podkasamy brzuch, i to mnie rozbawiło - garb na nosie, hihihi troszke dziwnie, ale on miał chyba inny typ niż u nas sie utarł.

Ja dojechałam na wystawę koło 10.30 na koniec grup hodowlanych i na rozdanie nagród dla najlepszych hodowli i za punkty Jasper tez dostał puchar. Nie wiem nic dokładnie, bo akurat dojechałam i tu znajoma, tam znajoma, trzeba było sie przywitac, pogadać, no wiesz....

Ja sama jestem zaskoczona wynikiem Tripa, bo on wpada w ibochód ( ale zdziwko, że pobiegła prawidłowow i ani razu nie musiałam go poprawiać :o ) Nie myslaam o medalu, chciałam dostac dosk i mam !!! Ja się strasznie cieszę. Trip tez,bo dostał w domku w nagrodę surowe mięcho, on uwielbia :)

Teraz jedziemy do Nowego Dworu - organizuje O/Legionowo 3 października. Już wiem, że jest nas 5 w klasie otwartej. Na tym koniec na ten sezon, choc może sma wybiore sie gdzies jako kibic.

Posted

Nie bylo mnie bo znjomi ktorzy mieli jechac ( z Ducatti Perfekt - klasa Baby) sie rozmyslil no i nagle braklo mi transporu....

co do Jaspera to owszem - pies slicznocha ale ja mowie ogolnie o wynikach - no i zaskoczenie wygraną Irance..... ale mile zaskoczenie :)))

Gratulacje dla Tripa !!!!!!!!!!!!

Ja 3.10. bede w Rybniku - debiut.....uf....

• 3 weeks later...
Posted

Kasiu, wybacz - przed wystwa bylam w takim szoku ze nie zdarzylam Ci wczesniej napisac - w Rybniku sedziował Rosław Syrkiewicz - bardzo przyjemny i mily sedzia :D

Jak wiesz dostalismy srebro i oc. doskonałą - czyli to co najbardziej chciałam :)) Wygralismy z polskim psem - ŁAM z Załubińcza i przegralismy z czeskim ogromnym psem - GLOR Abba- Sonia - kurcze ale słoń - ogromny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja myslałąm ze moj Arsowaty jest duzy ale ten byk....... :o

W tym roku to koniec...

W przyszlym wybieramy sie do Rzeszowa, Jarosławia i Katowic na poczatek a potem zobaczymy....

Posted

My na ten roz też zakończyliśmy, a co w przyszłym ? Pewnie zaczniemy od Warszawy w kwietniu, potem to już samo leci hihihihi

Mam nadzieję, że w przyszłym roku się gdzieś w Polsce spotkamy :wink:

• 3 years later...