Jump to content
Dogomania

Suka, czy maciora? Pitbullowa ofiara rozmnażacza. Już w nowym domu! :)

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weronia, sadystko, pojade tam i za kudły cie wytargam, jak zaraz nie napiszesz czarno na białym, ze mama pe ma doskonały, sprawdzony dom, który wejdzie na dogo i będzie wysyłał zdjęcia i pisał, co u niej słychać, i ze jest boska, kochana, i to nic , ze zeżarła kanape i kota sąsiada....

Posted

chcemy stałej obecności nowych opiekunów mamy na wątku :eviltong:.

wiecie, ze ja powoli traciłam nadzieję. charakter,wiek... atu taka niespodzianka. ciekawa jestem szczegółów. no i niech weronia potwierdzi, to będzie mozna oficjalnie odetchnąć....:evil_lol:

Posted

Weronia napisał(a):
Już mi działa:)
Dzięki Ksenka za przekazanie info:)

:multi::multi:
napisz coś więcej, co to za domek?jacy ludzie? bedą foty? od kiedy mamcia doopkę grzeje?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mało fajne zachowanie :roll:

Ale o co chodzi? Napisałam, że sunia w domu. Zdjęć nie mam, nie ja przeprowadzałam adopcję.
Wiem, ze Mama mieszka u fajnej rodziny, bez innych psów, ma się bardzo dobrze i wiem tyle. Były już wizyty poadopcyjne i jest wszystko ok.

Posted

o to chodzi, co w postach pisałyśmy. "szczegóły poda weronia" - tak napisano, a ty nie sprostowałaś, ze więcej nie wiesz... a mogłaś. zwłaszcza widząc nasze posty.

były wizyty poadopcyjne? czyli, ze to nie jest świeża sprawa??? juz dawno była w domu?

fajno :roll:

• 2 months later...