Jump to content
Dogomania

Suka, czy maciora? Pitbullowa ofiara rozmnażacza. Już w nowym domu! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='arjuna']sama chętnie też zobaczę nowe zdjęcia i relację z nowego domu. Psy wyadoptowane nie powinny znikać!!

chyba wszyscy chcielibyśmy otrzymać jakieś wieści .....

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aktualne informacje może przekazać Weronia, więc może któraś z Was napisze do niej PW i przypomni o wątku? Być może od czasów nowego dogo nie ma go nawet w subskrypcjach, nie wiem, w każdym razie mnie "poginęło" wiele wątków. Ja wysłałam inf do Grzegorza z prośbą o odświeżenie tematu MamyPe.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

agaga21 napisał(a):
mamcia wygląda pięknie. :)
widzę, że trafiła na wieś ale mieszka w domu, nie w budzie?

Agaga... :) Mama mieszka w bloku, w mieszkaniu. Także luz.

Podziękowania dla Marty z Trzcianki za zrobienie zdjęć!

Posted

Weronia napisał(a):
Agaga... :) Mama mieszka w bloku, w mieszkaniu. Także luz.

Podziękowania dla Marty z Trzcianki za zrobienie zdjęć!

nie zdemolowała jeszcze doszczętnie wszystkiego?

Posted

agaga21 napisał(a):
nie zdemolowała jeszcze doszczętnie wszystkiego?

Nic mi o tym nie wiadomo.
Ale jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ...

:D

Posted

hehe, no dobra, to ja mam nadzieję, że nowa rodzina jest wyrozumiała ;)
weronia, mam nadzieję, ze zaskoczysz nas jeszcze w niedługim czasie jakimiś fotaskami mamci-myszy:cool3:

Posted

[quote name='Weronia']...jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ...

cóż, dyplomatyczne ujęcie tematu :diabloti:

Posted

aj, a wy zawsze jesteście grzeczni ;-)?

patrzcie, czasem się czlowiek załamuje, ze przypadek beznadziejny, że adopcja będzie cudem. a jednak warto sie upierać i walczyc. mamcia przeszla niesamowita epopeję, ale udalo jej się.

dziwne, że opiekun zmienił imię. co mu sie nie podobało w mamie pitbullowej :-)?

Posted

[quote name='Weronia']Ale jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ...
Po tej jakże dyplomatycznej odpowiedzi mam już pewność, że to ta MamaPe! :evil_lol:

Posted

mamcia ma swój pokoik i swoje wyrko:) bardzo sie zmieniła widać wkoncu ma swoje miejsce swojego pana na moj widok nawet sie nie cieszyła co mnie zasmuciło hiihi pan puscił ja ze smyczy a gdy zawował mamcia zaraz przyszła tak wiec słucha sie:) tak jak Weronia pisała na moje pytanie jak sie mama sprawuje odp. ze róznie raz grzeczna innym razem broi:) pancio zachwycał sie jej urodą i powiedział ze na dniach ida do weta na obciecie pazurków:) nie chce ich za czesto nachodzic ale za jakis czas zrobie kolejne fotki:) a gdy pan wybiera sie z nia na spacer to mówi ze mama wtedy tak szaleje biega jak wariatka:) hihi
a co do imienia to zmienił jej bo glupio mu było przy ludziach do psa wołać mama wiec dali jej inne krotkie imie na te sama litere:)
ja jak ja zawołałam jeszcze po staremu to nawet sie na mnie nie zerknęła :/

WERONIU ja jestem z Tuczna nie trzcianki;)hihi

Posted

jak to ma swój pokoik???? a kompa ma? bo jak nie ma kompa, to jak ona gra w gry????

nie chcę tego słuchac, straszne.

ale wygląda na to, ze jednak mamcia pan na nia woła czasem? a wogóle to słodko brzmi, mamcia, no nie?

"patrzcie, to ten wariat, co ma psa mordercę mamcię" :-) :-)

• 10 months later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...