Weronia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 agaga21 napisał(a):czyżby mamcia miała zostać psem "biurowym"? :roll: Dobrze by było, gdyby jednak znalazła ten swój dom...:roll: Quote
bea_m Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 agaga21 napisał(a):czyżby mamcia miała zostać psem "biurowym"? :roll: Nazwisko: Mama P Zawód: sekretarka Oczekiwania: własny dom Quote
rufusowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Greven']Tu jest więcej zdjęć syna MamyPe, zajrzyjcie - - nie będę zaśmiecać wątku: www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=3228&p=3 synuś bardzo fajny ale mam jedno pytanie - kiedy będzie kastrowany? Quote
Weronia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 bea_m napisał(a):Nazwisko: Mama P Zawód: sekretarka Oczekiwania: własny dom Dobre :loveu: Quote
Tengusia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 przepraszam za off ale sprawa jest pilna :placz: UWAGA!!!!! SARA I FIODOR ZAGINĘŁY!!!!!!! Wczoraj, 7 lipca 2009 r., ok godziny 17.00 psy poszły na spacer z mężem. Sara biegała luzem po łąkach, Fiodor był na smyczy (taśmie 20 metrowej). W pewnym momencie, odgryzł smycz i pobiegł w długą, a Sara za nim. Psy zaginęły w okolicach Ustowa, Kurowa i Przecławia koło Szczecina, prawdopodobnie pobiegły za dziką zwierzyną. To teren niezamieszkały, ogromny, dziesiątki hektarów pól i łąk, one mogą być wszędzie :-(:-(:-( Szukaliśmy do północy, dzisiaj od 5 rano, ale psów ani widu ani słychu. Nie wiem, jak one przeżyły tę noc, Sara nigdy nie była poza domem, musi być przerażona :placz: Powiadomiłam TOZ w Szczecinie, koło łowieckie i schronisko. Agaga21 zrobiła plakat, zaraz będę drukować i rozwieszać gdzie się da. Sąsiadów z osiedla już powiadomiłam. Jestem załamana :placz::placz::placz: Błagam o pomoc, te psy są dla mnie wszystkim :placz::placz::placz: Mój nr telefonu 600881691, niestety nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców, aby skopiować plakat, który Agata mi wysłała na maila. Jezu, nie przeżyję, jak coś im się stanie ... :-( Jak pies z psem czyli co nowego u Fiodora i Sary. ;D Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 o cholera..... trzmam kciuki za akcję poszukiwawczą. fiodora szukano 2 tygodnie. przedwczorajh sie znalazł. polecam lekturę wątku i pomysły na poszukiwania. nie wszystko się sprawdzi, bo to miejska dżungla była, ale inspirujący wątek. a swoją drogą, gdzie jest teraz mamap? co u niej słychać??? Quote
Weronia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 U Mamusi po staremu. Wszystko ok. Przytyła ostatnio ;) No cóż... szukamy domu nadal... Quote
sleepingbyday Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 no, ale miała się wyprowadzić z biura, wyprowadziła się? Quote
Weronia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):no, ale miała się wyprowadzić z biura, wyprowadziła się? A nic mi o tym nie wiadomo... że miała się wyprowadzać.. Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 to wy sie weźcie zdecydujcie, co tam u was sie dzieje :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 MamaP to wyjątkowa suka, potrzebuje stanowczego i obeznanego z rasa opiekuna. łatwo nie jest, jak widac, bo kibluje juz długo... Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 super fotka, tylko jakoś niezdrowo skojarzyło mi się z półtuszą :roll: martwię się o mamęp. czy ona kiedys znajdzie dom??? Quote
bea_m Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):super fotka, tylko jakoś niezdrowo skojarzyło mi się z półtuszą :roll: Pólusza wisi odwrotnie a ten psiak robi za zrywaczacza jabłek. Sezon teraez czyli nowi właściciele mogą z niego mieć wyrękę :lol: Quote
Weronia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hihihiii... A ja coś wiem ;) A Wy nie wiecie :eviltong: Quote
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Weronia napisał(a):Hihihiii... A ja coś wiem ;) A Wy nie wiecie :eviltong: Weronia - nie bądź wisnia i pisz, ze suka wreszcie ma swój osobisty dom!:eviltong: Quote
Weronia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Powiem, powiem. Ale jak mi ktoś zrobi taki piękny, wielki (ale nie za wielki) bannerek do tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/index23.html?highlight= Dziewczyny zrobiły fajne, ale małe takie. A ja bym chciała taki duży i przejmujący.. wiecie:p I wtedy powiem;) Quote
Recommended Posts