Jump to content
Dogomania

Suka, czy maciora? Pitbullowa ofiara rozmnażacza. Już w nowym domu! :)

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

przepraszam za off ale sprawa jest pilna :placz:

UWAGA!!!!!
SARA I FIODOR ZAGINĘŁY!!!!!!!

Wczoraj, 7 lipca 2009 r., ok godziny 17.00 psy poszły na spacer z mężem. Sara biegała luzem po łąkach, Fiodor był na smyczy (taśmie 20 metrowej). W pewnym momencie, odgryzł smycz i pobiegł w długą, a Sara za nim. Psy zaginęły w okolicach Ustowa, Kurowa i Przecławia koło Szczecina, prawdopodobnie pobiegły za dziką zwierzyną. To teren niezamieszkały, ogromny, dziesiątki hektarów pól i łąk, one mogą być wszędzie :-(:-(:-( Szukaliśmy do północy, dzisiaj od 5 rano, ale psów ani widu ani słychu. Nie wiem, jak one przeżyły tę noc, Sara nigdy nie była poza domem, musi być przerażona :placz:
Powiadomiłam TOZ w Szczecinie, koło łowieckie i schronisko. Agaga21 zrobiła plakat, zaraz będę drukować i rozwieszać gdzie się da. Sąsiadów z osiedla już powiadomiłam.

Jestem załamana :placz::placz::placz: Błagam o pomoc, te psy są dla mnie wszystkim :placz::placz::placz:

Mój nr telefonu 600881691, niestety nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców, aby skopiować plakat, który Agata mi wysłała na maila.

Jezu, nie przeżyję, jak coś im się stanie ... :-(

Jak pies z psem czyli co nowego u Fiodora i Sary. ;D

Posted

o cholera.....

trzmam kciuki za akcję poszukiwawczą. fiodora szukano 2 tygodnie. przedwczorajh sie znalazł. polecam lekturę wątku i pomysły na poszukiwania. nie wszystko się sprawdzi, bo to miejska dżungla była, ale inspirujący wątek.

a swoją drogą, gdzie jest teraz mamap? co u niej słychać???

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
super fotka, tylko jakoś niezdrowo skojarzyło mi się z półtuszą :roll:

Pólusza wisi odwrotnie a ten psiak robi za zrywaczacza jabłek. Sezon teraez czyli nowi właściciele mogą z niego mieć wyrękę :lol:

• 2 weeks later...