lilith27 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Greven']Banner bez słów... Nietypowy, ale wg mnie bardzo mocny w wyrazie. (...) tutaj z teksciorkami Quote
madcat1981 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Megi3 napisał(a):to jest nas dwie:razz: i ja jeszcze, trzecia;) Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 mam takie pytanie: czy w tej chwili mamcia jest w schronisku czy w domu tymczasowym-tylko ze w kojcu?ktoś się nią opiekuje? Quote
Greven Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 agaga21 napisał(a):mam takie pytanie: czy w tej chwili mamcia jest w schronisku czy w domu tymczasowym-tylko ze w kojcu?ktoś się nią opiekuje? Ja się nią opiekuję ;) Jest u mnie w gospodarstwie, czyli można powiedzieć, że w DT. Niestety nie mogę jej trzymać w domu, ponieważ jest agresywna w stosunku do kotów. Stąd ten przeklęty kojec... Quote
Greven Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ona musi jak najszybciej trafić do mieszkania. W kojcu jest jej ZA ZIMNO :shake: Poza tym wpada w depresję, widzę że jest coraz bardziej zrezygnowana... Quote
Pastylka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Moze jakis kubraczek by jej skombinowac? Quote
Greven Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 A Twój pies by nie chciał pitbullowej koleżanki? Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Greven napisał(a):A Twój pies by nie chciał pitbullowej koleżanki? hehe,pewnie by chciał...ale nie mamy na razie takiej możliwości-małe mieszkanie w bloku,małe dziecko pies i nas dwoje... gdyby mnie mąż nie stopował to bym pewnie już miała u siebie co najmniej dwie pitbullki (w tym mamcię) Quote
Pastylka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Chyba niema, jesli masz mozliwosc to mozesz zrobic ;) Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 zrobię jutro.prosiłabym tylko żeby ktoś mi przesłał na maila jak najwięcej zdjęć i tekst...moze ten z 1 strony wykorzystać?zaraz jeszcze raz zerkne jak tam jest wszystko opisane.i proszę o dane osoby z którą ewentualnie mają się kontaktować zainteresowani.potrzebny by był też opis zachowania suni w stosunku do dzieci(bo wiemy że dorosłych lubi i psy toleruje a kotów nie)im więcej szczegółuw tym lepiej.czekam na maila!i biorę się do roboty.nie ma na co czekać bo zimno na dworze!!! agaga_21@op.pl Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 tekst z pierwszej strony jest chyba ok.więc go skopiuje i to będzie opis w aukcji, chyba że macie inne pomysły...? Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Greven napisał(a):Allegro jest... a na pewno było, ale może już zakończone. Ogłoszenia w sieci też, o na przykład tutaj... [quote name='Jenny19'][url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1708607_przepis_na_okrucienstwo_czy_mozna.html]Przepis na okrucie nie wchodzi mi ten link a aukcję trzeba koniecznie jeszcze raz wystawić Quote
Greven Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 agaga21 napisał(a): nie wchodzi mi ten link a aukcję trzeba koniecznie jeszcze raz wystawić Mój post źle się zapisał. Jenny19 i inne dziewczyny ogłaszały MamęPitbullową na kilkudziesięciu portalach. Było też allegro, ale trzeba zrobić następne. I co? I nic. Zero odzewu. Ani jednego telefonu z pytaniem o sukę. A dlaczego? Bo jest "stara". Bo jest oszpecona. Bo to "pies morderca". Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Greven napisał(a):Mój post źle się zapisał. Jenny19 i inne dziewczyny ogłaszały MamęPitbullową na kilkudziesięciu portalach. Było też allegro, ale trzeba zrobić następne. I co? I nic. Zero odzewu. Ani jednego telefonu z pytaniem o sukę. A dlaczego? Bo jest "stara". Bo jest oszpecona. Bo to "pies morderca". można by napisać że będzie po operacji "plastycznej" oddana a tu zrobić składkę na tą operację.a ile ona może mieć lat?aż taka stara chyba nie jest? dziewczyny, nie można się poddawać, może tym razem ktoś ją znajdzie i poruszy kogoś jej historia! Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 aha,może by się przydał zdjęcie pyska-wiecie z takimi patrzącymi oczami Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 w każdym razie przysyłajcie mi na maila to co miałabym umieścić w aukcji a ja jutro ją wystawię.teraz idę spać, rano wezmę się do pracy z tą aukcją. a dzisiaj jest już bardzo zimno...nie poddawajcie się bo mamcia marznie! Quote
Pastylka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ja wiem mam Perra na naszej klasie w profilu i tez zero oddzewu i zapytania, jak oglaszalam psy od siebie ze schroniska to oddzew byl, ale po paru miesiacach kiedy psiak znalazl juz dom:shake:Psow do adopcji multum, a domow prawie zadnych:-( Quote
agaga21 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 yyyyyyyy...podałam maila? agaga_21@op.pl Quote
Greven Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Pieniądze na operację zostały już zadeklarowane, ona nie zostanie wydana inaczej, niż po sterylizacji i mam nadzieję po częściowym usunięciu listwy mlecznej. Pieniądze w tej sytuacji to tak naprawdę nie problem... ona nie zostanie poddana zabiegowi, póki nie znajdzie się dom - po tak "dużej" operacji nie może wrócić do kojca... Jasne, że nie jest stara. Ma 3-4 lata. Ale dla potencjalnych zainteresowanych to już zdecydowanie za dużo. Szczeniak, no ewentualnie tak do roku... ale kilkuletni pitbull? Odpada! Zdjęcie łepka wstawiłam kilka stron wcześniej. Quote
basiapron Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ja czekam na info w sprawie broszek od Wtarara,a tymczasem zrobiłam następne dwa bazarki żeby sie uzbierało: **filmy dwa i pudełko na 20 CD*** **gdzie chowasz pieniądze?**może tutaj:) podnoście!! Quote
agaga21 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 słuchajcie,robie ogłoszenie i całą ostatnią godzinę spędziłam na przeszukiwaniu wątku żeby znaleźć namiary-numer telefonu do osoby do której ktoś zainteresowany miałby zadzwonić...i nie znalazłam. bardzo proszę o wiadomość na PW lub maila agaga_21@op.pl Quote
agaga21 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 aukcja wystawiona,muszę tylko uzupełnić opis o numer tel. kontaktowy.bardzo proszę o ten numer!!!bez niego to wogóle cała aukcja nie ma przeciez sensu! PITBULL-przepis na okrucieństwo (470026781) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Cekinka13* Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam pytanie, czy są jakieś szczeniaki pibulla do adopcji? Bo może znalazł się domek dla takiego psa, ale nic nie obiecuję. Quote
Recommended Posts