Jump to content
Dogomania

Suka, czy maciora? Pitbullowa ofiara rozmnażacza. Już w nowym domu! :)

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
mam takie pytanie: czy w tej chwili mamcia jest w schronisku czy w domu tymczasowym-tylko ze w kojcu?ktoś się nią opiekuje?

Ja się nią opiekuję ;) Jest u mnie w gospodarstwie, czyli można powiedzieć, że w DT. Niestety nie mogę jej trzymać w domu, ponieważ jest agresywna w stosunku do kotów. Stąd ten przeklęty kojec...

Posted

Ona musi jak najszybciej trafić do mieszkania. W kojcu jest jej ZA ZIMNO :shake:
Poza tym wpada w depresję, widzę że jest coraz bardziej zrezygnowana...

Posted

Greven napisał(a):
A Twój pies by nie chciał pitbullowej koleżanki?

hehe,pewnie by chciał...ale nie mamy na razie takiej możliwości-małe mieszkanie w bloku,małe dziecko pies i nas dwoje...
gdyby mnie mąż nie stopował to bym pewnie już miała u siebie co najmniej dwie pitbullki (w tym mamcię)

Posted

zrobię jutro.prosiłabym tylko żeby ktoś mi przesłał na maila jak najwięcej zdjęć i tekst...moze ten z 1 strony wykorzystać?zaraz jeszcze raz zerkne jak tam jest wszystko opisane.i proszę o dane osoby z którą ewentualnie mają się kontaktować zainteresowani.potrzebny by był też opis zachowania suni w stosunku do dzieci(bo wiemy że dorosłych lubi i psy toleruje a kotów nie)im więcej szczegółuw tym lepiej.czekam na maila!i biorę się do roboty.nie ma na co czekać bo zimno na dworze!!!
agaga_21@op.pl

Posted

Greven napisał(a):
Allegro jest... a na pewno było, ale może już zakończone.
Ogłoszenia w sieci też, o na przykład tutaj...

[quote name='Jenny19'][url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1708607_przepis_na_okrucienstwo_czy_mozna.html]Przepis na okrucie

nie wchodzi mi ten link
a aukcję trzeba koniecznie jeszcze raz wystawić

Posted

agaga21 napisał(a):

nie wchodzi mi ten link
a aukcję trzeba koniecznie jeszcze raz wystawić

Mój post źle się zapisał.

Jenny19 i inne dziewczyny ogłaszały MamęPitbullową na kilkudziesięciu portalach.
Było też allegro, ale trzeba zrobić następne.

I co?
I nic. Zero odzewu. Ani jednego telefonu z pytaniem o sukę.

A dlaczego?
Bo jest "stara". Bo jest oszpecona. Bo to "pies morderca".

Posted

Greven napisał(a):
Mój post źle się zapisał.

Jenny19 i inne dziewczyny ogłaszały MamęPitbullową na kilkudziesięciu portalach.
Było też allegro, ale trzeba zrobić następne.

I co?
I nic. Zero odzewu. Ani jednego telefonu z pytaniem o sukę.

A dlaczego?
Bo jest "stara". Bo jest oszpecona. Bo to "pies morderca".

można by napisać że będzie po operacji "plastycznej" oddana a tu zrobić składkę na tą operację.a ile ona może mieć lat?aż taka stara chyba nie jest?
dziewczyny, nie można się poddawać, może tym razem ktoś ją znajdzie i poruszy kogoś jej historia!

Posted

w każdym razie przysyłajcie mi na maila to co miałabym umieścić w aukcji a ja jutro ją wystawię.teraz idę spać, rano wezmę się do pracy z tą aukcją.
a dzisiaj jest już bardzo zimno...nie poddawajcie się bo mamcia marznie!

Posted

Ja wiem mam Perra na naszej klasie w profilu i tez zero oddzewu i zapytania, jak oglaszalam psy od siebie ze schroniska to oddzew byl, ale po paru miesiacach kiedy psiak znalazl juz dom:shake:Psow do adopcji multum, a domow prawie zadnych:-(

Posted

Pieniądze na operację zostały już zadeklarowane, ona nie zostanie wydana inaczej, niż po sterylizacji i mam nadzieję po częściowym usunięciu listwy mlecznej. Pieniądze w tej sytuacji to tak naprawdę nie problem... ona nie zostanie poddana zabiegowi, póki nie znajdzie się dom - po tak "dużej" operacji nie może wrócić do kojca...

Jasne, że nie jest stara. Ma 3-4 lata. Ale dla potencjalnych zainteresowanych to już zdecydowanie za dużo. Szczeniak, no ewentualnie tak do roku... ale kilkuletni pitbull? Odpada!

Zdjęcie łepka wstawiłam kilka stron wcześniej.

Posted

słuchajcie,robie ogłoszenie i całą ostatnią godzinę spędziłam na przeszukiwaniu wątku żeby znaleźć namiary-numer telefonu do osoby do której ktoś zainteresowany miałby zadzwonić...i nie znalazłam.
bardzo proszę o wiadomość na PW lub maila agaga_21@op.pl