Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='arjuna']sama chętnie też zobaczę nowe zdjęcia i relację z nowego domu. Psy wyadoptowane nie powinny znikać!! chyba wszyscy chcielibyśmy otrzymać jakieś wieści ..... Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 to jak juz potwierdzamy, to ja tez tu jestem i chciałabym sie coś dowiedzieć... Quote
Greven Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Aktualne informacje może przekazać Weronia, więc może któraś z Was napisze do niej PW i przypomni o wątku? Być może od czasów nowego dogo nie ma go nawet w subskrypcjach, nie wiem, w każdym razie mnie "poginęło" wiele wątków. Ja wysłałam inf do Grzegorza z prośbą o odświeżenie tematu MamyPe. Quote
Weronia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam. Zdjęcia będą jak dobrze pójdzie w weekend, lub w przyszłym tyg. Quote
agaga21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mamcia wygląda pięknie. :) widzę, że trafiła na wieś ale mieszka w domu, nie w budzie? Quote
Weronia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 agaga21 napisał(a):mamcia wygląda pięknie. :) widzę, że trafiła na wieś ale mieszka w domu, nie w budzie? Agaga... :) Mama mieszka w bloku, w mieszkaniu. Także luz. Podziękowania dla Marty z Trzcianki za zrobienie zdjęć! Quote
Weronia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 donacja napisał(a):Mamcia lux się prezentuje :) .....Prawda?:) Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Weronia napisał(a):Agaga... :) Mama mieszka w bloku, w mieszkaniu. Także luz. Podziękowania dla Marty z Trzcianki za zrobienie zdjęć! nie zdemolowała jeszcze doszczętnie wszystkiego? Quote
Weronia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 agaga21 napisał(a):nie zdemolowała jeszcze doszczętnie wszystkiego? Nic mi o tym nie wiadomo. Ale jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ... :D Quote
agaga21 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 hehe, no dobra, to ja mam nadzieję, że nowa rodzina jest wyrozumiała ;) weronia, mam nadzieję, ze zaskoczysz nas jeszcze w niedługim czasie jakimiś fotaskami mamci-myszy:cool3: Quote
osho Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Weronia']...jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ... cóż, dyplomatyczne ujęcie tematu :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 aj, a wy zawsze jesteście grzeczni ;-)? patrzcie, czasem się czlowiek załamuje, ze przypadek beznadziejny, że adopcja będzie cudem. a jednak warto sie upierać i walczyc. mamcia przeszla niesamowita epopeję, ale udalo jej się. dziwne, że opiekun zmienił imię. co mu sie nie podobało w mamie pitbullowej :-)? Quote
Greven Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Weronia']Ale jej nowy właściciel na pytanie koleżanki: czy Mama jest grzeczna? Odpowiedział: hmm.. różnie ... Po tej jakże dyplomatycznej odpowiedzi mam już pewność, że to ta MamaPe! :evil_lol: Quote
martaipieski Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mamcia ma swój pokoik i swoje wyrko:) bardzo sie zmieniła widać wkoncu ma swoje miejsce swojego pana na moj widok nawet sie nie cieszyła co mnie zasmuciło hiihi pan puscił ja ze smyczy a gdy zawował mamcia zaraz przyszła tak wiec słucha sie:) tak jak Weronia pisała na moje pytanie jak sie mama sprawuje odp. ze róznie raz grzeczna innym razem broi:) pancio zachwycał sie jej urodą i powiedział ze na dniach ida do weta na obciecie pazurków:) nie chce ich za czesto nachodzic ale za jakis czas zrobie kolejne fotki:) a gdy pan wybiera sie z nia na spacer to mówi ze mama wtedy tak szaleje biega jak wariatka:) hihi a co do imienia to zmienił jej bo glupio mu było przy ludziach do psa wołać mama wiec dali jej inne krotkie imie na te sama litere:) ja jak ja zawołałam jeszcze po staremu to nawet sie na mnie nie zerknęła :/ WERONIU ja jestem z Tuczna nie trzcianki;)hihi Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jak to ma swój pokoik???? a kompa ma? bo jak nie ma kompa, to jak ona gra w gry???? nie chcę tego słuchac, straszne. ale wygląda na to, ze jednak mamcia pan na nia woła czasem? a wogóle to słodko brzmi, mamcia, no nie? "patrzcie, to ten wariat, co ma psa mordercę mamcię" :-) :-) Quote
martaipieski Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 hihi nie chyba kompa nie ma:( gdyby miała pewnie by cos na swoim watku napisała hahhahah:) Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 pewnie ja odciął od netu, bo za dużo sie hazardowała ;-) Quote
Kocurek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No wlasnie ciekawe jak sie miewa Mamcia(Masza)? Quote
Recommended Posts