beka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 NadziejaA napisał(a):BEKA nie skomentuję stwierdzenia ze Vera już mi nie odpowiada... echhh Próbowałam sie do niej dodzwonić kilka dni temu jeszcze zanim forum się dowiedziało. Ale bezskutecznie. Ja dzwoniłam do niej dziś i się dodzwoniłam, ale Malgosia jest teraa miejscu gdzie ma utrudniony zasięg. Ale jak spróbujesz kilka razy z pewnością sie uda. Quote
halbina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 NadziejaA napisał(a): Traktujecie mnie tu jak bym conajmniej Verę katowała, biła, głodziła... Jak mozna zauważyć, ja na pewno tak Cię nie potraktowałam w ogłoszeniu. A że się zaczęłaś na jego temat wypowiadać - powiedzmy krytycznie - to mnie ciut ruszyło, więc Ci się dostało w odpowiedzi... Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 PILNIE SZUKAMY DT PŁATNEGO NAWET.. Jesli ma ktoś jakieś namiary na takowy to błagam dajcie namiary!!!!! NAPISAŁAM JUZ DO SZAMANKI o przeniesienie Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Może jamor? Hotel u jamora - propozycja waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dlatego napisałam o hotelu jamora.Wątek jest w dziale domy tymczasowe. E Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 hotel odpada!!! Wera moze jedynie do DT iść, ona zwariuje w hotelu.... Quote
Maupa4 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Asior napisał(a): NAPISAŁAM JUZ DO SZAMANKI o przeniesienie Już przeniesiony - Asiorku. Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 WERA -MIX OWCZARKA I GOLDENA ZNÓW JĄ ZAWIEDLI :( (700045912) - Aukcje internetowe Allegro na 14 dni.. wyróżniona... Maupa4 napisał(a):Już przeniesiony - Asiorku. BARDZO DZIĘKUJE :loveu: Quote
halbina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 oczywiście... ale mogłaś przecież sama napisać informacje wcześniej i zamieścić je na wątku z prośbą o pomoc w ogłaszaniu... poza tym robienie ogłoszeń jest w Twoim interesie, bo im więcej będzie dobrych fotek psa i ogłoszeń, tym bardziej ma szanse na adopcję i to dobrą, bo będzie można wybierać wśród chętnych... może więc warto porobić ich trochę... Quote
beka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 NadziejaA napisał(a): No i wiadomo ze zębole wystawia tez przy wyrywaniu kleszczy, i przy czyszczeniu uszów.Mało brakowało a i Vet byłby bez ręki przy próbie wyczyszczenia ucha i podania antybiotyku przy zapaleniu ucha. Zapalenie ucha jest pioruńsko bolesne i moja suka tez pokazywała zebole przy czyszczeniu Quote
brazowa1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Oto spis stron z ogloszeniami,na wiekszosci tych lepszych trzeba sie zarejetrowac,ale to nie jest skomplikowane,tylko trzeba posiedziec przed kompem i powklepywac. http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ i trzeba je zacząć robic,nie uda sie bezNadziejo Quote
Asior Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 NadziejaA napisał(a):Halbina jak narazie wysłałam wiele fotek ASIOR na maila, nie mam dobrego aparatu do zdjęć, wszystkie które robię robię telefonem. Co do ogłoszeń, jestemw tym laikiem. Nigdy żadnych ogłoszeń nie dawałam :( wtedy dostało mi sie porzadnie od ALLCI i ASIORA i to tak porządnie że człowiekowi ręce opadają. przepraszam bardzo, ale ja akurat nie mam nic do ukrycia i pozwalam Ci wkleić tu moje posty....w których tak bardzio ci się odemnie dostało.... Quote
halbina Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 NadziejA, napisz, ile waży pies, jak z jej zdrowiem i kondycją, ile spacerów i jak długich wymaga, co je - karmę suchą czy gotowane... zrób jej zdjęcie przy człowieku lub podaj wysokość... Zredaguj własne ogłoszenie, nie za długie i bez pańskich fanaberii, proszę... chyba Ci zależy, by jak najszybciej znalazła dom. Jeśli zamierzasz ją przetrzymać u siebie do czasu znalezienia domu, zdeklaruj to jasno na wątku. Nie pisz na pv, co na wątku, to jest czytelne dla wszystkich... Ja kiedyś miałam szczeniaka na tymczasie, uciekł na spacerze, natychmiast napisałam o tym na wątku, choć było mi głupio i wstyd... na szczęście szczeniak się znalazł... niektórzy mnie krytykują, ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci, że ukrywam prawdę... to objaw odpowiedzialności, a przynajmniej dojrzałości... Dziewczyny, skończcie to komentowanie, pies szuka domu i lepiej, że może na niego poczekać - mam nadzieję - tam, gdzie jest teraz... Quote
OhMyGod Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witam Od razu przyznam, że nie czytałam całego wątku... Zerknęłam na ostatnie strony i ciężko mi się połapać, ale chyba nie chodzi o to... Wiem tyle, że śliczna sunia szuka domu i to jest chyba najważniejsze. Werę znalazłam na allegro, ale od razu domyśliłam się, że na dogo też ją znajdę. :) Jak rozumiem sunia przebywa w Tarnowskich Górach? Czy mogłabym się dowiedzieć o niej coś oprócz tego co jest w ogłoszeniu? W ogłoszeniu pisze, że Wera akceptuje inne psy, ale tylko samce czy suczki też? I dlaczego sunia szuka nowego domu? Z przyczyn osobistych opiekunki, czy też Wera sprawia jakieś kłopoty? Domyślam się, że te wszystkie informacje przewinęły się przez te prawie 50 stron, ale byłabym bardzo wdzięczna odpowiedź (lub link do konkretnego posta) Co prawda na chwilę obecną nie mam zamiaru brać drugiego psa, a nawet nie tyle ja, co moja rodzina, ale do takiego cuda to próbowałabym rodzinę przekonać. :D Oczywiście, nie obiecuję domku, bo wiadomo... mogę nie uzyskać zgody, ale z dokładniejszym info mogłabym jakieś ogłoszenie zrobić :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja pierdziele biedny pies:shake:....rece opadaja po przeczytaniu tego.....BEZnadzieja Quote
beka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='NadziejaA']Doszłam do wniosklu ze najlepiej dla mnie i dla Very bedzie jeżeli znajdziemy tymczas. quote] Intensywnie szukamy dla niej miejsca. Czy ona może zostać u Cienie do połowy sierpnnia? Ja wtedy wrócę z wczasów i zabiorę. Wcześniej nie wiem czy damy radę. W sprawie Very działam z Przyjaciel_Koni. Quote
Asior Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 napiosałam w nocy pw do jednej osoby z Tarnowskich Gór... Poleciła mi ją Lu_Gosiak... Mam nadzieje, ze się zgodzi na płatny tymczas.... Quote
Asior Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dziewczyny!!!!! Szukamy kogoś z chrzanowa na wizytę przedadopcyjną!!!!!!!!!! witam jestem zainteresowana adopcją wiery. Mamy mieszkanie w bloku dwu pokojowe ok 54 m2 na drugim piętrze. Na osiedlu gdzie jest stosunkowo nieduży ruch, za to rozległe trawniki i las gdzie mogłaby się wybiegać. Mamy dzieci, starsze są w wieku 9 i 8 lat i bardzo chciałyby mieć psa. W związku z tym że jest okres wakacji pies miałby czas przyzwyczaić się i przywiązać do domowników a my do niej. Mamy również całkiem niedaleko weterynarza co mniemam jest również bardzo istotne. Tak więc serdeczne zapraszamy do nas do chrzanowa w woj. Małopolskim na wizytę przedadopcyjną. Proszę o podanie województwa gdyż jest wiele miejscowości o takiej samej nazwie a chciałabym wiedzieć jaka odległość dzieli nas od siebie. Czekamy na odpowiedź pozdrawiam Quote
Recommended Posts