resuruss Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Rybnik 5.10.2008 sędzia : E.Junikiewicz PSY: Klasa młodzieży : 1.Sasquehanna Fanatyk bdb 2 2.Reiven Opal Black nb 3.Sweet Kiss Just Like Sumer dosk 1 ,Zw.Mł BoB Junior ,Fin BoG Junior Klasa otwarta: 1.AMAR Family Frost 2.Sasquehanna MARGRABIA dosk 1,CWC NDPwR ( Ukonczony Ch Pl) SUCZKI: Klasa szczeniąt: 1.Xenna Rosa Thea wo 1 ,Naj .Szczenie Suczka klasa młodzieży: 1.BONJOUR MADEMOISELLE Kolorowy Ogród BdB 1 Klasa pośrednia: 1.CELJOZJA Pokerowy Żywot 2.CYNIA Pokerowy Żywot 3.WATER LILY Rosa Thea dosk 1 CWC klasa otwarta 1.SASQUEHANNA RED HOT Zikkurat dosk 1 ,CWC ,NDsWR BOB Klasa championów: 1 Lawazza Super Ciapki dosk 1 CWC Quote
Dada Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jest stawka :multi: Aniu, nie zapomnij o aparacie, liczę na Twoje zdjęcia! :loveu: Quote
Dada Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zaryzykowałabym stwierdzenie, że wszystko jest możliwe. Aaa i jest już plan wystaw na 2009 na Wystawy - Polskie :multi: Quote
resuruss Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Dada napisał(a):Zaryzykowałabym stwierdzenie, że wszystko jest możliwe. Aaa i jest już plan wystaw na 2009 na Wystawy - Polskie :multi: Hahaha nic nie ryzukuj ,bo to ryzykowne :evil_lol: Quote
Dudek Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 a czy wiadomo kiedy grzywacze wchodzą - bo nie chciałabym się spóźnić;) Quote
miniaga Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 OGROMNIASTE GRATULACJE dla Joyka i Dady za ukończenie na tej wystawie Championatu Polski. JOY CWC i NDPwR!!! Pozostałym równiez gratuluję Quote
Ilka21 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Gratulacje dla wszystkich a szczególnie dla Dady! Quote
Dudek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Sasquehanna Red Hot Zikkurat tez ukonczyla Ch.PL Quote
am-elle Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :klacz::klacz::klacz:BRAWO DADA I JOY... GRATULACJE :cunao: Quote
Dada Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 GRATULUJĘ OGROMNIE WSZYSTKIM! I DZIĘKUJĘ ZA GRATULACJE! Mój Joyek :loveu: skończył ch.pl, to jego pierwsza wystawa po odstępie czasu, jestem bardzo z niego dumna. P.J podobał się bardzo, powiedziała, że jest on w typie kuca, tak samo jak Sweet kiss, a Zikkuratka jelenia i dlatego daje jej BOB (powiedziała, że typ jelenia bardziej jej się podoba z uwagi na to, że miała kiedyś pudle). Cieszę się, że miałam możliwość poznania pAntczak i jej ślicznej suczki - gratuluję II BOG! :loveu: Gratulacje też finału dla Sweet Kiss, to mniejsza kopia tatusia Kasi i Ilonie za CWC, pJ była wyjątkowo surowa (zwłaszcza przy poprzednich rasach) - dokladnie też oceniała każdego psa, a obie suczki jej się bardzo podobaly! :multi: DZIĘKUJĘ OGROMNIE ILONIE. GDYBY NIE WY NIE DAŁABYM SOBIE RADY. DZIĘKUJĘ! :Rose: Jakiś pan robił zdjęcia na ringu i obiecał dać, będę też mieć zdjęcia swojego synka od znajomych, jak tylko mi prześlą, ja nie robiłam, bo w tym czasie wystawiałam innego psa. My z Joykiem dopiero wróciliśmy, pojechaliśmy po wystawie zwiedzić Pragę :multi: Quote
Agama Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dada Gratulacje:multi: w wystawach ogolnych jast fajna fota Twojego synka z Rybnika Quote
Dada Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jak widac podłoże do biegania było suuuper... Ale i tak mieliśmy farta, że cały dzień świeciło słońce! :multi: Quote
Dada Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Agamo, to Sasquehanna Red hot Zikkurat, trochę podobna do Makutry :loveu: Quote
Dada Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Agama, napisałam, że tylko trochę ;) ruchu nie widziałam Quote
resuruss Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mnie się wydaje ,ze tylko zdjęcie takie jest .Zrobione z ukosa ,a nie równolegle do psa i dlatego wyszło jak wyszło ..... Foxi bardzo ładna sunia :loveu: Własnie tak obstawiałam BoB . Bardzo ładny jest mały po Dusi i Lisku - chyba tak jak myslałam na poczatku - jest najlepszym malcem z tego miotu ...W niedziele zobaczę na żywo na wystawie w Zabrzu :multi: Quote
Recommended Posts