Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciocia!!! Tytuł zmieniaj!!!!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
anovip1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 gallegro :shocked!:bo ja padnę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czy ja śnię ,czy to prawda ? :evil_lol:No niech ktoś mnie uszczypnie :evil_lol: :cunao::loveu:Cudowna wiadomość :loveu::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
gallegro Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='ciapuś']a sunia będzie Warszawianką? Uchowaj boshe :razz: Miriam zamieszka razem z pozostałą bandą w składzie: - Wspomniany wcześniej Jurand - sztuk 1. ;) - niewidomy staruszek, ze schronu w Radomiu. Link do jego wątku: Radom-ślepy,kochany Jurand-wygrał życie i dom-zostaje u gallegro na zawsze - Dogomania Forum Tak wyglądał jeszcze w schronisku... czy kogoś Wam przypomina? :cool3: więcej fot na 3 stronie jego wątku... - Bonus (wcześniej Bono) z Krzyczek - młody, wykastrowany psiak w typie collie: Bono już w nowym wspaniałym domu :) - Dogomania Forum - Dolores - przygarnięta z Koszalina. Sporo na jej temat na wątku Bonusa. Wysterylizowana. - Kama (Xenia) z Krzyczek. Na permanentnym tymczasie od lutego br.: Kama (Xenia), ofiara Krzyczek - DS potrzebny na Cito !!! - Dogomania Forum Sunia będzie mieć do dyspozycji dużą ogrodzoną posesję, w skład której wchodzi sad, kawałek lasu i duży staw. Zamieszka oczywiście w domu i będzie dzielić pokój z Jurandem. Quote
hanka456 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 To znaczy, że będzie miała przyjaciół i do tego apartamenty. Piękniej, nie może być. Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciociu TYTUŁ!!! Wujaszku jesteś Cudem!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tych wujaszków - rodzynków to jak na lekarstwo, ale miło że moja wiara w facetów powoli wraca;)! Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czuje się rozgrzeszona ze sie pomyliłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Miriam czekaj spokojnie już niedługo malutka :multi::multi::multi: Quote
Bella1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wspaniałe wieści , miałaś szczęście malutka :multi::multi::multi: Quote
Charly Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :multi::multi::multi: oby więcej starszaków znalazlo takie domki:loveu: Quote
gallegro Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czy coś już wiadomo odnośnie potencjalnego transportu? Jeśli będą problemy, napiszcie o tym niezwłocznie. Może wspólnie uda nam się znaleźć jakieś rozwiązanie (np. transport łączony). Szkoda każdej godziny... EDIT: Z ostatnich informacji wynika, że sunia przyjedzie do nas w poniedziałek. Czekamy... Quote
ciapuś Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Wszystko już ustalone Sunia w poniedziałek będzie w Warszawie a dzisiaj albo najpóźniej jutro rano opuszcza schronisko Quote
gallegro Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ciapuś zmieniła tytuł wątku i owszem... ale emotikonka przy nim dalej została ta sama :razz: Jurand już nie może się doczekać przyjazdu swojej nowej koleżanki ;). Jesteśmy bardzo ciekawi, jak się dogadają. Wszystkie sunie są jego przyjaciółkami, czego niestety nie można powiedzieć o psiakach... Intuicja podpowiada mi, że może być z nich wspaniała para, taka na dobre i złe... Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No jak zmieniła :angryy: Dalej ten sam!!! Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ciapuś!:mad: Zmień to " umierająca" bo Cię moją sforą Staruchów poszczuję:mad::x:x:xWiesz jak się źle goi po takich starawych ziąbtach???? Quote
Recommended Posts