Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro :shocked!:bo ja padnę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Czy ja śnię ,czy to prawda ?
:evil_lol:No niech ktoś mnie uszczypnie :evil_lol:
:cunao::loveu:Cudowna wiadomość :loveu::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='ciapuś']a sunia będzie Warszawianką?

Uchowaj boshe :razz:
Miriam zamieszka razem z pozostałą bandą w składzie:

- Wspomniany wcześniej Jurand - sztuk 1. ;) - niewidomy staruszek, ze schronu w Radomiu. Link do jego wątku: Radom-ślepy,kochany Jurand-wygrał życie i dom-zostaje u gallegro na zawsze - Dogomania Forum
Tak wyglądał jeszcze w schronisku... czy kogoś Wam przypomina? :cool3: więcej fot na 3 stronie jego wątku...

- Bonus (wcześniej Bono) z Krzyczek - młody, wykastrowany psiak w typie collie: Bono już w nowym wspaniałym domu :) - Dogomania Forum

- Dolores - przygarnięta z Koszalina. Sporo na jej temat na wątku Bonusa. Wysterylizowana.

- Kama (Xenia) z Krzyczek. Na permanentnym tymczasie od lutego br.: Kama (Xenia), ofiara Krzyczek - DS potrzebny na Cito !!! - Dogomania Forum

Sunia będzie mieć do dyspozycji dużą ogrodzoną posesję, w skład której wchodzi sad, kawałek lasu i duży staw. Zamieszka oczywiście w domu i będzie dzielić pokój z Jurandem.

Posted

Czy coś już wiadomo odnośnie potencjalnego transportu?
Jeśli będą problemy, napiszcie o tym niezwłocznie. Może wspólnie uda nam się znaleźć jakieś rozwiązanie (np. transport łączony).
Szkoda każdej godziny...

EDIT:
Z ostatnich informacji wynika, że sunia przyjedzie do nas w poniedziałek.
Czekamy...

Posted

Ciapuś zmieniła tytuł wątku i owszem... ale emotikonka przy nim dalej została ta sama :razz:

Jurand już nie może się doczekać przyjazdu swojej nowej koleżanki ;).
Jesteśmy bardzo ciekawi, jak się dogadają.
Wszystkie sunie są jego przyjaciółkami, czego niestety nie można powiedzieć o psiakach...
Intuicja podpowiada mi, że może być z nich wspaniała para, taka na dobre i złe...